Vad ska man säga?

Finns ingenting som gör mig så imponerad som människor som lever sitt liv ut i fingertopparna, det är tufft som fan att bestiga alla världens berg, få blåmärken och skavsår. Resa jorden runt med endast en sovsäck och längtan efter äventyr. Det är underbart med människor som vågar leva sitt liv på det sättet och söka utmaningar i naturliga hinder. 

Det jag ser ner på och föraktar nåt så djävulskt är tröga människor som söker kickar i droger. Att tro att det skulle vara det minsta häftigt att sitta och skryta om, att man har provat det ena och det andra? Dom kan alla namn på allting och märkliga uttryck för det mesta. Att man därför ska veta mer om hur det verkligen är att leva!? What!?  

Se på dom människorna som lever utan att droga sig till lycka, extas eller lugn, men fortfarande kan ha så galet roligt och vara skönt avslappnad. Det är coolt. Det är nåt att skryta om det.  

Varför ska man känna sig dum och hånad för att man aldrig i hela jäkla livet har provat droger eller på något sätt är sugen på att prova. Vad är fel då. Nåt är fel då.   

Ja, idag sa vi upp oss och nu kommer vi hem, en sväng iallafall! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0