På smällen

Såg filmen på smällen för någon dag sedan, jag tror jag grät hela filmen igenom. Jag vill ha barn, men vill inte att det ska vara oplanerat och vill inte att det ska vara det minsta struligt, vill inte vara bekymrad eller att pappan ska vara oengagerad. Jag stressar upp mig för att jag är 25 år och borde fasen ha hittat  den perfekta som också vill ha barn. Det är inte så att jag vill ha barn just nu men innan 30, man vill ju gärna leva ett tag tillsammans. Hur ska jag hinna!?

Jag hittade på Aftonbladet tips på hur man gör för att bli gravid i höst, jag slängde mig in på plus sidorna och läste som besatt. Men det står ingenting om hur man skaffar en karl, inget om hur man bäst lockar till sig en superman med bra gener. Bara sånt självklart som sluta röka, väg lagom, sov, ät nyttigt, stressa lagom, träna lagom? Det är inte dom tipsen jag behöver. Antar att det är speed dejting som gäller från och med nu om jag ska hitta HONOM. Eller kanske kontaktannons i tidningen? Ragga på krogen är ju uteslutet - det har ju aldrig fungerat.

I Stockholm ska dom starta operakvällar för singlar. Kul. Jag har aldrig varit på opera.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Ja det är lite svårt utan kille.. Jag får också lite panik när jag tänker på det. Är snart 25 och jag har alltid trott att jag skulle ha flera barn vid det här laget.. Vilket jag inte har. Jag skulle nog vilja ha snart, men min sambo är inte så sugen på det, så då blir det inte heller så lätt..

2007-08-22 @ 14:22:26
URL: http://yoursoofine.blogg.se
Postat av: Emma T

Sara det kommer tidsnog, jag tror inte på att sätta upp en dedline för sig själv, utan lev livet, det kommer när det är meningen att det ska komma.Man ska inte låta sammhället tala om vad som är bäst för en.
Det kommer komma en dag då du känner att du är redo och det känns rätt att skaffa barn med din kille/man det lovar jag dig. Saknar dig puss

2007-08-22 @ 15:28:22
Postat av: Towa

När man minst anar det - som alla säger. Eller kanske när man slutar leta efter den "perfekta" för han FINNS verkligen inte, men killen som man tycker om och älskar trots allt konstigt han gör är den rätta, även fast man inte tror det. Kärlek på djupet som vi talade om, inte att man är störtförälskad och tokig utan kanske bara älskar på en väldigt hög nivå =)

2007-08-22 @ 16:33:19
URL: http://towa.blogg.se
Postat av: Towa

ingen fara sara rara... =) betala dom när du vill

2007-08-22 @ 17:12:14
URL: http://towa.blogg.se
Postat av: Klyftan

Åh, om du kommer på nåt bra sätt på hur man hittar mannen måste du berätta. Det känns ju mest som man går och letar förgäves. Ge mig en man! Haha. Och lycka till själv!

2007-08-22 @ 17:41:28
URL: http://klyftan.blogg.se
Postat av: Emma T

Men du det blir skit fint!! bloggen min alltså...
Gör resten du när du känner att du har tid, ork och vill..
Ser att du också harpiffat till din, Snyggt!!!
Jag vill också ha en bild på mig ovanför allmanackan om jag kan få?
PUSSSSSAR på dig!!

2007-08-22 @ 18:17:22
URL: http://emerentiass.blogg.se
Postat av: Towa

du är inte på msn och jag kan inte ringa dig, vill fråga om en sak, lite hjälp... var är du?

2007-08-22 @ 20:31:28
URL: http://towa.blogg.se
Postat av: Evelina

Hejsan!! Kollade på Emmas blogg och tyckte den va för himla fin :) Men alltså huur gör man!? Jag vill ju också ha en fin blogg.

2007-08-23 @ 13:03:37
URL: http://evelinaingridamalia.blogg.se
Postat av: Konradmaryam

Looks good! Many thanks, Thanks much!

2009-07-01 @ 09:44:48
URL: http://konradmaryam.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0