Smultron

Har ätit smultron för första gången i sommar. Mums - men dom växte ju vid vägkanten och enligt Gunnar ska dom då inte ätas. Nu har jag bokat boende för Pride och väntar bara på att hon som ansvarar för VIPentrén ska höra av sig. Sista problemet är att bli av med passen på jobbet på Torsdagen och Fredagen. Men det ska väl gå...

Var ute och sprang igår, sjukt skönt. Gunnar lämnade mig ensam i lägenheten för att dra med tåget ner till Stockholm - för en jäkla metallica konsert. Får panik av att vara själv, finner ingen ro och stressar upp mig själv i onödan. Men efter en löptur så lugnade jag ner mig, gick på willys och köpte frukt till en fruktsallad men somnade på soffan innan jag han med att göra den.

En dag när jag kom hem så stog det två poliser utanför porten, haha ni anar inte vad nyfiken jag är! Otäckt att man bryr sig så mycket i vad andra håller på med. Jag sprang upp för trapporna och in till fönstret där jag hade tokbra utsikt över vägen + poliserna + polisbilen + de två människor som polisen pratade med. En upprörd arg man med en tröja som var uppriven i halsen. Han var målare - det syntes på kläderna. Tjejen bara stog och tittade på. Så alltså gällde det honom, hade ett svartsjukt ex till tjejen stört paret? Var han svartjobbare som polisen kommit på? Hade han en son som försvunnit och i frustration kanske mannen slitit i sin tröja?

Jag undrar jag undrar.....

Kommentarer
Postat av: emmi

Hm.. min syster hade också sett nått bråk med två poliser som stod mellan. Haha..Bor du på rådhusgatan kanske? :P

2007-07-12 @ 16:50:47
URL: http://emilieto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0