Yran + Yranpride

Tillbaka på jobbet efter galen yranhelg, rfsltält, prideparad, förkylning och regn.

Nej det är inte bloggtorka, brist på ideer eller fantasistopp som är anledningen till att min blogg inte blivit uppdaterad på flera dagar. Det är prideparaden, Storsjöyran, flytten och faktumet att min dator ännu inte har tillgång till internet som strular till det. MEN jag ska genast ta tag i internetproblemet.

Hela söndagen gick åt till att flytta och nu äntligen har jag den fina lägenheten som andas Sara. När allt (nästan allt) var färdigfixat igår kväll så tog jag ett långt varmt bad - det händer aldrig. Jag klarar inte av att sitta ens i 5 min innan jag blir rastlös, det är för varmt eller för kallt. Men igår badade jag läääääänge och jag njöt. Det fanns inte i min värld att jag kunde trivas i ett varmt badkar alldeles själv. Det fanns inte att jag kunde känna mig lugn och trygg utan sällskap. Men nu finns det, och det är faktiskt tokigt. Jag låg i MITT varma bad med Monica Zetterlund i öronen och var inte det minsta stressad.

Min nya lägenhet är så skön. Fast 7 trappor utan hiss kunde jag ha varit utan :P

Prideparaden - att det skulle vara så mycket folk som deltog i lilla Östersund kunde jag inte föreställa mig! Att så många skulle stå längs gatorna och titta på oss kunde jag inte heller tro. Att så många skulle le och skratta, att paraden kunde sprida sån glädje. Jag vill ha mer parad, mycket mer. Har hur mycket bilder som helst. Det kommer.

Jag kände mig gamal på yran i år, kände inte alls igen mig. Det var inte tänk från början att jag skulle gå i lördags men efter lite fest med Simon och Dick + hundra härliga raggningsrepliker till Towa från Dick för att få henne till att ändra sig om att inte gå på yran så bjöd dom in oss. Rörig kväll med karuseller och öltält. Men yran är alltid en självklarhet och presidenttalet får man inte missa, men blir alltid lite besviken.

Det bästa var YranPride och jag hoppas på en repris nästa år. Artikeln i ÖP och i LT

Kommentarer
Postat av: emmi

Kalas! Kommer det bilder på lägenheten snart?

2007-07-30 @ 16:12:48
URL: http://emilieto.blogspot.com
Postat av: Towa

Haha helt galet med trapporna,och idag har jag träningsvärk i vaderna, det du =) Läste om att någons mormor hade varit med i pridetågetoch stoltserat som stolt mormor åt ett homo barnbarn, det var det sötaste!!! Själv så är ju du och jag med i någon förening för stolta syskon (ehhh)

2007-07-30 @ 17:40:15
URL: http://towa.blogg.se
Postat av: Jackmona

just started reborning and just hooked on as much info as poss; thank you

2008-10-16 @ 14:46:46
URL: http://jackmona.20six.co.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0