Kramar i massor

Känner mig ibland så jäkla självupptagen. Som att jag inte har tid eller ork med någon annan än mig själv, jag försöker verkligen men energin räcker inte så långt som jag skulle vela. Jag vill ibland bara låsa in mig och samla kraft och hitta mig själv och bla bla bla, men vart finns tiden till det?

Fick veta att min söta lilla vän inte mår så bra, ringde som en galning för att försöka hitta något sätt att skicka henne en blomma. Jag slussades runt mellan avdelningar och sekretess papper och landstingets växel och när jag väl kom fram var det lite för sent att skicka en blomma, den skulle inte komma fram förens i morgon eftermiddag. Jag vet inte hur länge hon blir kvar? Så därför blir det gerbia i min blogg idag, det finns nog ingen mer uppiggande och färgglad blomma. Den gör mig glad och jag hoppas den gör dig så mycket glad det bara går - och er andra också för den delen.

Det hjälper ju inte att jag har dåligt samvete.
Jag kanske måste lära mig prioritera dom som faktiskt behöver mig lite mer - ibland.






Kommentarer
Postat av: Madde

hej Sara. Har du lust att hjälpa mig att byta bilden på min press? om du inte vill så kanske du vet någon annan som kan. Jag tycker att du gjorde ett så fint atbete sist så jag vill inte göra om så mycket, bara byta en bild till en annan.

mvh Madelene

2008-06-17 @ 15:48:36
URL: http://garper.blogg.se/
Postat av: Saidolivia

Your site is best for specialist! i Like IT!

2009-07-17 @ 07:23:50
URL: http://saidolivia.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0