Shopping!

Sådär ja! 1000:- gjorde jag av med på shopping idag :P blev helt salig när vi tillslut hittade ett shoppingcenter där dom hade "vanliga" kläder och inte tråkiga t-shirts och souvenirer. Nike träningsbyxor, linnen, tröjor, smycken, jeans/bomulls shorts och Mila fick badräckt, väska, kläder och en solhatt :P. Det är en dag i morgon också.. Tyvärr säger plånboken. Fast varför spara på pengarna när dom kan shoppas upp :S
Började dagen med intervall pass på löpbandet och i morgon kör jag det igen :) Sofia har legat magsjuk hela dagen vi hoppas att hon är bättre imorgon!

Mila trillade ur sin säng nu ikväll :( Går tydligen att fälla ner halva ena långsidan och den spärren fick hon upp!!!??? Lite panik men hon grät inte så länge stackarn, verkar inte vara någon större fara mest föräldrarna som är i chock!!!

Haha! Kommer fram massa folk helatiden som vill fota Mila! Chefen på fiket där vi drack iskaffe, ett gäng människor utanför hotellet, folk stoppar Semy på gatan för att få hålla våran bleka knubbsäl och bli fotad!! Märkligt.


Kommentarer
Postat av: towa

men stackars lilla vän som ramlade ur :( fina bilder!

2013-04-05 @ 20:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0