Uggla!

Är kär i ugglan jag gjorde på Alexandras lår idag <3 Alla borde ha en tatuering på låret!! Så snyggt :P 

Vanish

Jag testar vanish produkter för buzzador. Det innebär att jag får prova produkter och sen buzzar - alltså pratar om dom med alla jag träffar :) vanish har jag upptäck sen jag fick barn ;) väldigt praktiskt mot fläckar!

Här har jag gjort ett fläcktest, jag fläckade ner en vit tygbit med kaffe, tomatsås, olja och blåbär. Sen kom massa annat emellan och den låg i tre dagar :S men se så vitt det blev ändå!!! 
Musikhjälpen!

Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet. Varannan minut dör en tjej pga komplikationer under graviditet/förlossning. Hjälp till! 

Jag har startat en insamling som heter Hjärnkoll. 

Skicka sms till 72999 med text:
ok50 hjärnkoll 
ok100 hjärnkoll
ok200 hjärnkoll
Beroende på vilken summa du vill skänka :) bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0