Napp!

Först ville jag inte att Mila skulle ha napp. Sen började hon suga på händerna och kan snutta bröst hur länge som helst.. Då försökte jag med napp, men då ville hon absolut INTE ha. Suck. Så nu har vi tränat i ett par veckor och idag sög hon för första gången på riktigt :) och länge!


Spontant...

Blev tre spontana tatueringar idag. Kul att vara igång igen. Var ju lite fundersam över hur det skulle gå med Mila, men hon sover ju bara :) Fast har ju bara gjort små tatueringar än så länge, blir väl annat när det blir större grejer...


Helgplanering

Nu planerar vi för Semys fest på Thomee på lördag! Kommer bli kul :) Kanske till och med lyxar till med ett glas vin!? Mat ska lagas och båt ska pyntas, och så måste jag gräva i garderoben efter nåt att ha på mig :S Inte lika kul. Fick jeans av Semy idag, tänker att jag inte vill köpa några nya kläder förens jag blivit av med lilla magen... men så tråkigt att inte ha några jeans som sitter bra. Skulle behöva uppdatera hela garderoben!! Nu har jag blivit en sunkig mjukisbyxa morsa.


:)

Hittade lite fint på H&M och Zara. Gjorde en varsin önskelista till mig och Mila :)
Mila sov i två timmar, och ja..vad gör man då..
 

Ögonfärg?

Vi väntar med spänning på om det blir bruna gröna eller blå ögon :) Jag hoppas på bruna som Semys. Så fint!


Ett riktigt skratt!

Idag log och skrattade Mila på riktigt för första gången, jag har under någon vecka misstänkt att hon ler men har ju läst att det ser ut som att dom ler när dom har lite magknip och annat. Så var inte riktigt säker. Men idag log hon när jag busade med henne. Flera gånger i rad. Och skrattade när hon badade :) Så idag får vara den officiella "Mila skrattade första gången" dagen! Underbara lilla tjej. 
 
Inga planer för dagen, jag vill gå runt Frösöberget. Eller vill och vill!? Jag vet att jag skulle må bra av det, men än så länge har jag gjort allt för att inte ta mig iväg...städat köket och fixat tvätt, letat efter något klädesplagg hon redan vuxit ur för klädbytardag den 9/9 och druckit kaffe. Men nu finns snart inget mer att göra här hemma..
 
En av det första bilderna på Mila :) På BB dagen efter hon föddes.
Skrynklig med rivsår på kinden. 1 månad och två veckor idag ♥
 

Sköldpaddor

Vi har två nya familjemedlemmar! Igår flyttade Snurre och Burre - ryska steppsköldpaddor på 4 månader hem till Wilmer. Hur söta som helst :)


Gym till Mila

Mitt gymkort är låst till oktober, lika skönt det för nu är jag bara sugen på långa promenader. Men Mila fick ett babygym idag av Towa! :D


Makroner

Fick av Semy idag! Nu ska det bakas :D


Kreativitet

Jag ställde upp stafflit för någon dag sedan, i hopp om att hitta lite kreativitet och kunna måla igen. Men den har inte synts till. Men idag kom jag på vad felet är. Jag vill inte måla som jag gjorde förut, den långa pausen har nog utvecklat mitt skapande och nu vill jag göra andra saker. Förut målade jag väldigt fort, slarvigt, hade väldigt lite tålamod. En tavla skulle vara klar på ett par dagar annars fick jag panik. Så var jag nog som person förut också.. Väldigt stressad. Men nu är jag mycket lugnare :) känner mig sjukt harmonisk. Haha. Blir man det som mamma!? ;) Nu vill jag köpa stiftpennor och små smala penslar och istället koncentreara mig på skuggor och vackra detaljer. Jag och Mila plockade fram block och pennor och började skissa på kommande målning :) Skissa!? Det gjorde jag inte förr, då slängde jag på färg på duken och hoppades på nåt bra resultat :P Hade varken tid eller ro i kroppen att skissa. Men åhh nu har jag det. Underbart!! Hoppas på en kreativ höst :)


Nu ska täppta näsan bort!


Vad händer idag?

Ska vi ge oss ut på promenad idag igen? Hmm, igår på vägen hem från Odensala kräktes Mila ner hela vagnen. Tror de är för att hon är så täppt i näsan och snor som rinner ner i halsen så hon kräks? Kanske stannar vi inne, men skulle behöva bebis nässpray så måste väl iallafall till Apoteket. Jag har lite träningsvärk i mina obefintliga magmuskler :) Kul. Äntligen. Semy är på finlandskryssning med jobbet. Utbildningsresa. Blir massa plats i sängen till mig och Mila men är mer tomt och tråkigt när han är borta <3


Kontaktannons

••Trött nybliven mamma söker vänner. Jag tycker om latte, långa promenader i skogen och skvaller. Har dock inte så mycket eget skvaller att bidra med då mina dagar går åt till amning och blöjbyten. Söker dig som är morgonpigg och barnglad•• Nej skämt å sido, så ensam är jag inte ;) Men ibland känns det så. 7 km till Odensala avklarat, varav en kilometer löpning. Min första kilometer med barnvagn. Wiho!! Tungt var det, och mest ont gjorde det i brösten. Ny sport BH, modell större, måste införskaffas snarast.


Spöregn

Promenad med Emma och hundarna i spöregn. Mysigt :) Hon fick ett litet paket med macarons. Roligt att baka och ännu roligare att ge bort :) Hittade första smultronet för sommaren.


Snorigt barn

Inatt har vi haft ett snorigt barn med uppsvällt öga :( Stackars liten! Ringde 1177 för att ta reda på hur jag skulle göra för att få ut snoret ur näsan, hon kunde inte äta för att näsan var så täppt. Bröstmjölk, koksaltlösning, ligga med huvudet högt var svaret. Vi provade allt. Gick sådär. Nu har vi köpt en nässug. Såklart har jag legat hela natten och googlat på "förkylt spädbarn" det ska man ju inte göra. Ska jag behöva oroa mig för RS virus nu :(


Godmorgon!

Inget strålande väder idag, men vi är på strålande humör ändå ;)


Bildbomb från Vålådalen

Träningsvärk och skavsår, känns i kroppen att det var ett tag sedan man rörde på sig så här mycket :P Men jag får absolut mersmak, när jag kommer hem från en dag i skogen så vill jag tillbaka genast. Trivs så otroligt bra.
I morgon vill jag till Husås för ännu mer svamp letande.
 
Fler bilder från dagen:
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen!

Turkost klart vatten mötte oss när vi kom fram till Blanktjärnarna! Helt fantastiskt :) Tror inte vattnets färg gör sig rättvist på bilderna :( 11 km med ryggsäck och Mila på magen var tungt. Men gick förvånansvärt bra. Lunchen bestod av fruktsoppa, muffins, choklad, pasta, sallad, och kakor!! Haha. Lollo hade med sig mat för flera dagar :P


"fjällvandring"

Idag åker vi till Blanktjärnarna! 11 km vandring. Hoppas på strålande sol hela dagen :) Halva väskan är packad med blöjor våtservetter och ombyten till Mila. Tur jag ammar och inte behöver packa ner ersättning :P Hade blivit två väskor i så fall. Ser fram emot en mysig dag :D


Eftermiddag i skogen

Massa taggsvamp hittade vi! :) Nu ska den stekas och läggas på limpa. Funkar bra att bära Mila i sjal, både hon och jag är väl fortfarande lite ovana men det tar sig..




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0