Haha söta...

0-351affbf1eea3ee054ee754d4673775e.png

Kolla varifrån!

Haha söta emma modellar!


Godmorgon

Kan vi officiellt säga att vintern här här för att stann nu? Det här vita täcket kan inte smälta bort. Det är hur mysigt som helst tycker jag. Kan stå här i fönstret hela dagen. Med en kopp te i handen och titta på alla som gör sina "måndags måsten" Jag å andra sidan jag ligger i sängen och kollar på The Vampire Diaries. Så mycket snyggare än True Blood. Jag är fast i vampyrträsket, och här kommer jag att förbli verkar det som.

Nu har katterna också spanat in det nya rummet. Hmm, det är bara Bibi som visar spår av vit väggfärg på kroppen. Euhm, just ja, dom andra är ju redan vita ;P


 


Stenar

Jamen sådär, då har man avverkat nattens timmar framför datorn. Men har faktiskt fått en MASSA gjort. Några bloggdesigns som är halvklara och skickade för lite feedback och katterna har korta klor. Vardagsrummet är tömt (eller jag gjorde mitt bästa iallafall) Och nu är målaren här och gör fint. Mammas julklapp är fixad också. Jisses. Blir nästan imponerad av mig själv, nu ska jag lägga mig och kolla på en film. Själv - för första gången på länge länge är jag faktiskt själv. Inte så roligt. Men det kanske behövdes? Jag vet inte...

Jag behövde iallafall samla mig lite, fundera och reda ut i mitt huvud. Det är inte bra när man är två stolta djävlar som inte vill ge sig. Men jag försöker. Tror jag. Fast blir det fel ändå..?


Första Advent

Har sovit konstant i två dagar. För att jag inte orkar vara vaken. För att jag inte orkar prata, titta någon i ögonen, förklara mig. För att jag är less och ledsen. Jag vet. Så kan det vara ibland. Det finns tusen olika förklaringar till det - som att jag har vänt på dygnet och kroppen stretar emot mina konstiga sovtider. Att jag har bytt medicin och det gör att jag blir galet trött. Eller onödiga bråk om onödiga saker. I Vilket fall som helst så orkar jag inte med. Och då är det lätt att sova bort tiden. Kanske blir jag i slutändan lite piggare och lite gladare av att sova nu.

Måste tömma vardagsrummet så att målaren kan börja på en gång i morgon.
Annars ser jag inget hinder i att fortsätta sova. Typ nu.

Lyssna på denna så länge:







God Jul - snart...

I min familj drar vi lott och köper en julklapp var. Jag ska köpa till mamma i år. Vad köper man till en mamma som är prylgalen och har det mesta?

Vad önskar du dig av tomten?


,,

Bilder från kvällen:
Godnatt ♥


För välhängda män

Haha, jag tycker reklamen är asful!! Persbrandt, visst han är manlig och snygg. Men måste han sitta där i urtvättat morgonrock och se hängig ut i bleka kalsonger? Nej...inte Persbrandt coolt alls


"Kalsongen innehåller en påse som håller "paketet" på plats.
- Fickan gör att delarna lyfts ut en bit från skrevet, det är bekvämt"


Jag kan ju faktiskt ingenting om kalsonger. INGENTING. Vet ju knappt vad min pojkvän föredrar. Men känns det som en bra idé med fickan?


Meze

Nämen, jag trodde aldrig att Mariette skulle bli utröstad ut Idol. Aldrig! Hade ju hoppats på att hon skulle vinna. Kom precis på klubben, har haft en asrolig kväll. Hamde på förfest tillsammans med ett ex till min pojkväns kompis. Jag har aldrig träffat henne förut, men efter lite surr om gemensamma vänner kom vi fram till att vi hade en hel del att prata om ;) Så kul! Det var nog länge sen en Fredagkväll på Plaza var så rolig. Sen gick vi på efterfest tillsammans på Pera. Jag är så mätt på meze nu så jag spricker. Det var nog bara jag som åt....haha. Och drack cola. Allvarligt så gick jag dit mest för maten, men det slutade med att jag tyckte sällskapet var riktigt riktigt roligt. Jag fick lära känna en ny människa, jag älskar ju att prata kulturkrockar och alla olika typer av religoner. En spännande kväll helt enkelt. Som bjöd på mer än meze till fyllekäk.

Eftersom att jag sitter på klubben, och nån nisse trollat bort min picasa med alla bilder ;)
Så letade jag reda på lite bilder i Towas pixbox. Haha. Det är riktigt kul att titta på gamla kort. Jag har ju gått ner en massa, är lite rädd att jag ska gå upp alla kilon nu igen bara :(


Åren som gått...

Super söta!...

0-27e4aa4cd79ced39d6e4efe8d4657646.png

Kolla varifrån!

Super söta! Glömde fråga efter hennes namn :-( men hon liknar IdolTove som fan ju


Ikväll

Vi har fått en diskmaskin! Nu ska här diskas och sen ska jag fixa mig i ordning för ikväll. Vet inte vad det blir? Men gärna inte Plaza. Sitter hellre på en mysig pup och surrar. Ingen som hänger på?



Guldfärgad

Nu blir det Oscars. Med Semy, Törne och Peter. Nyfärgat hår, kanske en aning mörkare än vad jag hade tänkt. Men färgen går ju ur lite. Så det blir bra! Passade på att färga löshåret som jag köpte också. På tröjans axlar har jag satt två guldfärgade brosch från H&M. Det gör min enkla tråkiga svarta tröja..lite..personligare.



Julskinka?



Är inte det minsta förvånad. Hur tror ni egentligen att det ser ut på grisfarmar och köttgårdar i Sverige, i världen!? Jo det ser ut såhär! Hoppas att ni väljer ett vegetariskt julbord i år. Hur gott du än må tycka att julskinka är, hur billig, hur ekologisk eller hur svensk den än må vara. Är det verkligen värt allt djuren får utstå? Djurättsalliansen har under två år besökt gårdar i Sverige, dom har bland annat filmat på en gård som ägs av Swedish Meats ordförande. Den gården och ett 90 tal grisfarmar är nu polisanmälda.
 

KOLLA PÅ FILMEN HÄR. 







Randig

Audrey Tautou är så himla söt. I morse när jag vaknade så tidigt låg jag och tittade på Coco avant Chanel. Filmen är ju på franska, jag fattar inte ett skit. Och översättningen till engelska var inte heller så bra. Men man förstår mycket av kroppsspråk och miner - faktiskt. Kan väl inte säga att jag tyckte den var så bra. Tyckte den beskrev hennes kärleksliv mer än hennes passion för kläder...?

Iallafall - randigt är så fint. Så letade fram en randig tröja som jag nu glider omkring i. Ikväll blir det Lilli Siam.




Paljetter

Godmorgon ♥ Visst är det svårt att tro att jag är vaken kl 8!? Men så somnade jag innan 24 och var vaken hela natten innan. Nu kanske jag ska passa på att vända tillbaka dygnet. Kom på att jag säkert inte sett Lina på några dagar, känns som att jag vaknar när hon går och lägger sig. Lägenheten är ju inte SÅ stor, att man inte ser varandra på flera dagar. Nej skärpning Sara - inge mer sova till 16:30.  

Hittade denna fina bild på
Lina´s blogg. Jag efterlyser fler spontana utekvällar, dom blir bäst! Men lite svåra att planera in om dom ska vara spontana? På söndag är det första advent. Så förbannat trist att målar´n inte har varit här ännu. Vi kan inte hämta sofforna förns han fixat rummen. Första advent utan stake, stjärna och soffa. 

 


..


Kärlek

Haha, ja det kanske är svårt att tro att semy faktiskt ville fortsätta träffa mig efter detta. Vi brukar säga att det där är allra första gången vi träffades. Eller iallafall hade ett längre samtal. Första gången jag såg Semy var på vintern (tror jag - för han hade den där håriga mössan på huvudet) på Willys. Hans bruna stora ögon är ständigt blanka, och pupillerna antingen märkligt små eller galet stora. Var tvärsäker på att allt inte stod rätt till med den killen - men fick svaret att han nog inte sovit på 72 timmar.

Det var nog sant.




Att det ska..


..vara så omöjligt att sova. Nu ger jag Coco filmen en chans till. 


Glömde helt bort att visa vad jag fick på posten idag: 
Broscherna tänkte jag använda att smycka axlarna på tex. klänningar, t-shirts, koftor.
Och halsbandet blir snyggt till bara axlar.













Allt från H&M, runt 1000-lappen ungefär.
Men så kostar bara det breda bältet 400:-
Body 199:- Fransklänning 99:- Blå klänning 99:-




Frukt & Grönt

Äntligen har jag hittat denna sida, behändiga recept och en massa roliga tips. Det roligaste av allt är att dom har recept efter säsong också. Kika in HÄR och ta reda på vad du handlar färskast och billigast just nu.


Mind games

Sådär ja, paniken jag får över att bara sitta hemma brukar gå över. Lånade Semys nyinköpta hörlurar och gjorde två spellistor på Spotify. HÖGT lyssnade jag och energin den bara försvann, som in i musiken.

Den första hittar du HÄR, det började med att jag lyssnade på en låt och sedan klickade jag mig vidare genom funktionen "similar artists" Lyssnade på det som låg på "Top hits" och tog de låtar där jag tyckte bäst om. Och fortsatte sedan på "similar artists" igen. Ett roligt sätt att hitta musik man inte lyssnat på tidigare ju :) 51 låtar och 4,2 timmars musik får du av mig. Varsågod! :P

Den andra hittar du HÄR, den listan fick heta "Till Lollo". Bara för att det var en låt där jag på en gång kände att Lollo måste lyssna på! Ett ihopplock av lite i listan ovanför men också en massa annat. 36 låtar och 3,2 timmars lyssnande. Nu har du ju att göra hela natten!! 


En del av listorna:

 

I'm in a wide open space, I'm standing
I'm all alone and staring in to space
It's always quiet through my ceiling
The roof comes in and crashes in a daze


I'm in a wide open space, it's freezing
You'll never get to heaven with a smile on your face from me
I'm in a wide open space, I'm staring
There's something quite bizzare I cannot see


I'm on the top of a hill, I'm lonely
There's someone here to shout to miles away
I could be back at my house, for I care
They do not hear me, it's the same old way

                             - Mansun, Wide Open Space

 


Suck..

 Vad gör jag av all energi jag just fick!?
Det kliar under huden, sticker i fingrarna, kan inte sitta still...Att det kan svänga på minuter. Nu är det inte alls rogivande att titta på film. Snarare stressande. Nu vill jag umgås, se trevliga människor och prata skit.





bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0