En dag som alla andra




Haha, ja det är ju skönt att få det bekräftat att till och med 40 åringar kan göra allt! ;)


Första app inlägget

Sådär ja, nu kanske det blir lättare att blogga och jag behöver inte kosta på mig alla dessa MMS inlägg. Nu har jag blogg.se appen i telefonen :D Wii!! En av tatueringarna jag gjorde idag :)


Ny tatuering

 


Sannas minus forever

 

Åh suck vilken huvudvärk jag har haft hela dagen, drick vatten! Ja jag gör det. Lite massage skulle kanske göra gott. Nu har jag ju en masserande/sminkande/hudvårdsbehandlande lillasyster. Så varför inte utnyttja det ;P Nu kan vi snart öppna en multihall med tatuering, frisör, hudvård och make up, nagelvård, barnpassning, reseinspiration och kurser i internetpoker med studiebesök på pokerklubben. Allt under ett och samma tak. Det vore väl nåt va? ;)

 

 


Nu äntligen spinning :) nya skor och ny tr...

img_4363 (MMS)

Nu äntligen spinning :) nya skor och ny tröja!! :D


Durban

Vad vet ni om Durban?
Om jag inte kan åka med världens bästa tjejer till Thailand så ska jag minsan åka med världens bästa pojkvän till Sydafrika :) Durban kanske! Verkar hur bra som helst, fantastiska stränder där tydligen. Stranden The Golden Mile är över sex kilometer lång. Hittar hostels från 90:- natten. Så det behöver inte bli så värst dyrt heller. Vill vara borta 3 veckor, i Kapstaden några dagar och sedan sol och bad i Durban.

Ser underbart ut va?






Central Park

Hemma! :D
Kan lätt tänka mig att åka tillbaka. Helt sjukt rolig stad, jag fattar ju verkligen varför ALLA säger att det är världens bästa stad. Det är det. Billig shopping som sjutton nu, trevliga människor, lätt att hitta när man väl förstår tunnelbanan ;) det tog bara en dag att lära sig.


Slapp dag i Central Park.



Neon i New York

Idag har vi betat av Brooklyn Bridge! Och en hel massa mer. JAG HAR FÅT EN KAMERA AV MAMMA OCH PAPPA!!! Systemkamera, Fujifilm FinePix S3400. Så nu kan jag ta fina bilder :D Så jäkla roligt! Jag har ju velat ha en ny kamera så länge :)

Jag kan ta panoramabilder! Gissa om jag tagit många sånna idag ;P

Långa dagar

ONT ONT ONT i fötterna! Vårat hotell liger längst upp precis bredvid Central Park. Hur mysigt som helst, och lugnt. Mina systrar skulle ha varit här i parken med hundarna, det kryllar av surr sugna hussar och mattar. Alla hundar går lösa - som ett stort hunddagis. I går gick vi längs hela Central Park ner till Times Square, längs mest hela Broadway vidare till Soho. Idag gick vi en promenad ovanför Central Park och ner längs 5th Avenue och Madison, sen tog vi tunnelbana ner till Manhattan, gratis färjan ut till staten Island, fotade frihetsgudinnan och skyline över Manhattan och sen knatade vi längs Wall Street, upp till Chinatown, Little Italy där det var värsta gatufesten. Tllbaka till Soho för att hitta en Paul Smith butik där Semy ville köpa skor. Ni anar inte vad vi går mycket!! Men absolut värt vart enda steg. Vad händer i morgon??



Kvar på min att göra lista:

♦ Besöka MoMA - The Museum of Modern Art
♦ Outlet - ska vi till Century21 eller Woodbury? Någon som har vart där??
♦ Brooklyn och en promenad över bron.
♦ Harlem
♦ Queens
♦ Shoppa på Victoria Secret till Towa :)


Första dagen i NY

Kom just hem. Kl är 23.30, vi lämnnade hotellet 08:00 och har gått hela dagen på en och samma gata :P Shoppat träningsskor för 200:-, tröjor, halsduk, en massa smycken. Billigt som sjutton. Två Victoria Secret har vi vart in på Towa ;) Det finns ju inget slut på hur mycket det finns att se här! :D Saknar inte er där hemma ett dugg ;) Haha. Jo såklart jag gör, det bästa skulle vara om ni alla kunde komma hit och uppleva New York och ett krångligt tunnelbanesystem med oss ♥

 

ICA´s sallads självplock kan slänga sig i väggen. Forever 21 - fyra våningar glädje.

 

Mamma med en blå filur på Times Square :P



Island dag tre

En ganska stillasittande dag då vi skumpat runt på en buss från 12:00-18:00. Men vi har sett mycket :)
I morgon bär det av till New York!! ÄNTLIGEN :)







 


Island!

Blue Lagoon igår och idag har vi gjort stan :) Hittat Islands svar på OnePiece. Har säkert gått två mil idag!! Kanske blir av med några kilo på kuppen ;P Åt lucnh på ett vegetariskt fik. Hur underbart är inte det? Ett helt ställe med bara vegmat!! Varför finns det inte hemma!!?


Yoghurtglass = man väljer en bägare, häller i alla de olika smaker man vill från kranar, toppar med ALLT möjligt gott och häller över varm sås ;P Sen betalar man efter hur mycket det väger. Också nåt Östersund borde ha.








Mysigt att krypa ner i en sån va?


T&K

Igår åt vi trerätters på T&K :) Som vegetarian är jag inte van att få lika vacker mat som de andra i mitt sällskap. Blir oftast en tråkig pasta eller så byter man bara ut köttet mot en qournfille. Inte så roligt! Och inte värt att betala några hundra för. Jag vill ju också testa nya smaker och bli överaskad, även fast jag inte äter kött fisk eller kyckling. Det blev jag verkligen på T&K! Jag njöt av varje tugga. En härlig matupplevelse :)


Jag valde meny skogen. I kantarellsoppan är det vanligtvis köttbuljong men dom kunde göra den med grönsaksbuljong! Istället för älg-entrecote fick jag chevreost, som är det bästa jag vet med skogsvampfylld kroppkaka, morotspure, grönsaker. Efterrätten kan man nästan dö för :P










Nu sitter vi på T&K och väntar på menyer o...

img_1991 (MMS)

Nu sitter vi på T&K och väntar på menyer och vin :P ska bli jätte spännande att prova maten här :)


After work på Plaza! Tokförkyld och redo a...

img_7127 (MMS)

After work på Plaza! Tokförkyld och redo att ge upp för kvällen..nästan.. En smultrondrink och pasta, sen får vi se ;)


Inspiration

"The only people for me are the mad ones, the ones mad to live, mad to talk, mad to be saved, desirous of everything at the same time, the ones who never yawn or say a commonplace thing but burn, burn, burn like fabulous roman candles exploding like spiders across the stars and in the middle you see the blue centerlight pop and everybody goes 'Awww!"
- Jack Kerouac



Saraemmatowa

Vilken härlig kväll!! Towa var här och gjorde ögonfransförlängning på Vasso och jag fick göra tre tatueringar. Har dock bara bild på en av dom. Den jag gjorde på Towa. Det står "When nobody else is I am on your side Saraemmatowa" Den andra blev på Alexanders finger - hans namn. Den tredje var tre stjärnor. I morgon fortsätter vi med skönhetsalong då jag ska få längre fransar och Maria ska få mer färg i sin tattoo. Hana är hemma och vardagen är återställd :)



LiveLoveLaugh

Min tid räcker inte längre till! Men snart sitter jag på ett plan, sover några nätter i Reykjavik och till slut får jag ta en löprunda i Central Park. Det ni! Då kommer jag tänka tillbaka på långa dagar hemma i Östersund och le.


Lisas och Jeanettes tatueringar. Gjorda idag.

Peace

Kände mig helt mör i morse när klockan ringde 05:45, men ändå klev jag upp och knatade iväg på träning. Och i morgon har jag bokat in mig på Body Pump 07:30. Får se om jag har lika mycket motivation i morgon ;)
Tatueringar gjorda idag på Petra och Karro.

Fixa Wordfeud på din iPhone och bjud in mi...

img_6974 (MMS)

Fixa Wordfeud på din iPhone och bjud in mig "Siolia" så kan vi spela alfapet :) Är på väg hem från Stockholm, så bra att ha nåt att göra i bilen :)


Plockar plommon :) lyx!!

img_9561 (MMS)

Plockar plommon :) lyx!!




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0