emmasusannas

Memonto mori på Susannas fot och Beautiful Disaster på Emmas finger. Fyllde i Lindas stjärna och min på fingret och min skata på handleden också. Men nu blir det falafel :D


Härliga sommar.

img_7383 (MMS)

Härliga sommar.


Lyx att kunna ta med sig morgonlatten till...

img_2338 (MMS)

Lyx att kunna ta med sig morgonlatten till jobbet :)


Fruktsallad

Haft en mysig kväll med ett gäng härliga tjejer :) Diskuterat livet och psykiskt mående, det är alltid skönt att prata med människor som har liknande tankar och funderingar. Tror det är viktigt att hitta människor i verkliga livet, vänner, familj, bekanta som man kan prata med om att man mår dåligt psykiskt. Inte bara en läkare, psykolog eller terapeut. När jag började berätta för alla runt omkring mig så föll också en sten från mina axlar, det tyngsta att bära var nog skammen och känslan av att inte vara som alla andra. Känslan av att behöva låtsas vara någonting jag inte är, le även fast jag inte ville. Ljuga ihop anledningar till att inte umgås, fika. Jag är fortfarande inte som alla andra, men vem är det? När jag kunde acceptera att jag mår som jag mår var det inte svårt för andra att göra det heller.


Bilder som fotografen Gunnor Ask tog på mig för artikeln i Expressen om viktnedgång.
Lyx hos Emma!

img_7104 (MMS)

Lyx hos Emma!


Knorr Taste

Fick hem en hel låda med Knorr produkter från Buzzador. Bag of taste. I själva påsen finns också en stekpåse som man blandar kryddan i + kyckling eller vegetariskt tex. Och sedan tillagar. På bilden nedan blandade vi bara ner det i en gryta :)

Vill du bli en Buzzador och prova gratis prylar? Klicka HÄR.

 

 


En dag i solen

Kollade just på "It´s kind of a funny story" Härlig film, precis vad jag behövde så här en tråkig söndag kväll.


Sommar ♥

Haha!! Ser inte ens ut som jag!? Gå och kö...

img_8079 (MMS)

Haha!! Ser inte ens ut som jag!? Gå och köp Expressen :P


Fotografering

Detta gjorde jag idag :)
Konstiga poser och obekväma skor - helt naturligt kommer ju resultatet att bli? ;)


Nytt

Blev till att tatuera hela kvällen idag igen, men det är så kul så jag gör det gärna. Nu är jag dock lite sliten i huvudet. I morgon är det midsommarafton gott folk!! :D Hur ska ni fira? Vi ska grilla i Brunflo. Hörde nåt om att det skulle snöa....? Nä! Ska göra en annan rolig grej på förmiddagen också. Ni får veta mer i morgon ;)Evas nya tatueringar.


En blev två...

....blev fem. Har tatuerat hela dagen och har förtjänat lite sömn nu. 04:10!!! Emma och Marcus skrev "Emmarcus" Semy texten på armen, Kaalen en text på bröstet och på Jocke försöker vi täcka över den gamla tatueringen med en lotusblomma. Den är inte klar ännu, kommer göra massa mer.

 

GODNATT!
Frukost!? :P

img_8731 (MMS)

Frukost!? :P


Kvällens tattoo

 


...

Kom just på att jag vill måla! Behöver ett nytt litet projekt.

Ingen som vill sätta mig i jobb och beställa en tavla?

 

 


Hemma igen

Äntligen, äntligen hemma. Så gott som jag sover i min egen säng går inte att jämföra med nåt. Och katterna har jag saknat, nu ligger dom båda bredvid mig och kurrar. Vi har haft det grymt trevligt i Göteborg, vädret kunde ha varit bättre - men äsch. Träffat trevligt folk och ätit gott. Vart ganska mätt av festivalen redan första dagen, om inte annat hade mina fötter fått nog. Men trodde jag skulle hata musiken och att dagarna och kvällarna på området skulle vara segare. Så fel jag kunde ha :)En passande disskborts till Emma Thoren kanske?! :P

 

 

 

 


Jordgubbar!! 30:- för båda, billigt

img_0610 (MMS)

Jordgubbar!! 30:- för båda, billigt


Kolla vilket fint latteglas!

img_3375 (MMS)

Kolla vilket fint latteglas!


El Coraz'on! Mums :D

img_0976 (MMS)

El Coraz'on! Mums :D


Osmart att ta med de vitaste par skor jag ...

img_5760 (MMS)

Osmart att ta med de vitaste par skor jag äger?!


Kom just hem!! Pust. Det är hårt att vara ...

img_5294 (MMS)

Kom just hem!! Pust. Det är hårt att vara metalbrud :S inte bara festivalat i 13 timmar, även 1,5 timme i kö till bussen hem mitt i natten och sen en timme promenad och buss. Fattar varför jag bor i en liten stad med gångavstånd till det mesta. Men nu sitter jag äntligen i sängen!
bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0