Just klar..

Tog evigheter, vill ju göra det bra såklart. Krångligt också utan ljusbord, stencilmaskin. Men när man har det minsta medlen är man som kreativast? ;) Måste säkert fyllas i sen. Men är nöjdare med resultatet än vad jag trodde at jag skulle var faktiskt!! :D

Har eventuellt hitat lägenhet i Sundsvall. Den första jag hittade hörde inte av sig sen :(
Men nu verkar det kanske gå vägen för mig. Hoppas hoppas!! (peppar peppar)



Hupp hupp

Nu går vi och tränar :)

Det är så kul att jag och mina systrar kan träna tillsamman :D

 


Godmorgon alla söta

kl 12:00 är det dags för body pump!


Vem blir inte glad av ugglor?

34:an Spa i Östersund

Mina systrar skulle göra en spraytan idag.


Riktigt trevligt ställe en trappa ner under den isiga backen. Det var mysigt och välkomnande. Men kändes inte riktigt lyxigt som kan kanske vill ha det. Skulle uppskatta om de var små avdelningar för bastu, massage, spraytan, fiskpedikyr, nagelvård och allt som kommer med det. Nu vart det lite trångt och allt låg lite upp i varandra. Skulle känna mig störd och lite stressad om jag tex satt i bubbelpoolen och någon spraytanar sig bakom en skärm precis bredvid. Jaja, helt klart utvecklings möjligheter :)




Kroppen lär mig mer och mer :)

Såhär mycket färgglatt kan man hitta i Östersund på en mini shopping runda :) Utan något shopping resultat dock. Men träning blev det idag. 40 min spinning. Pulsklocka på och den skulle stiga med en jämn kurva. Svårt att hålla sin puls på exakt samma procent av maxpuls i 10 min. Jag känner att min kropp har mycket kvar att lära mig. Spännande. Blev en riktigt lång fika hos Lollo ikväll.


Snart påsk va??

Orange Love

Ny energi hade jag idag när jag vaknade! :D Studsade ur sängen och hittade min fina tröja uppsydd i Senegal överst bland mina tvättade kläder. Semy han är bra att ha han ;) Orange ger ny energi. Och den är så himla vacker. Kolla detaljerna ♥ Ska springa iväg till min frisör nu och sätta in mitt långa hår igen. Sen blir det fika på stan. Vilket underbart liv jag lever idag.


Godnatt!


Somnar med er två i mitt huvud.


Kameleont

Fika med Malin, lika upplyftande som vanligt.
Nu blir det tydligen veckans brott? :S Hmm, inte så intresserad av vad människor begår för brott. Är mer intresserad av vad jag ska boka in mig på för träningspass i morgon :P


Urgulliga lilla varelse:

Panter träning

Nu blir det fika på PAUSE.


Jag idag i träningskläder. En panter på mitt linne ;) Grrr...

Ghost

Slö dag. Tvättdag. Träning 16.30. Men vad gör man egentligen när man tappat all energi? Känner mig inte riktigt som mig själv. Kanske har en ande tagit över min kropp? Eller djävulen!?


Ska ha ett Kyäni möte hemma hos mig på Söndag kl 20:00. Bara att höra av dig och komma hit :)


Hmmm, ja så är det nog. Stephen King om någon borde väl veta :P


Hoho? Vakna upp!

"Djurens liv är deras eget. Allt vi gjort mot dem kanske aldrig blir förlåtet, men vi kan sluta utnyttja och döda dem, och istället skydda dem mot våran framfart.
Ändå kan vi fortsätta att leva nära dem - om de vill, på deras villkor."

-Tankar om djur och människor. Ingegerd Erlandsson.


Min första kontakt med vegetarianism, var när jag var 11 år och såg en dokumentär om grisar på Scan.
Jag blev helt förskräckt. Slutade totalt att äta griskött. Efter ett tag blev det mer och mer jag slutade äta. Tills de att jag bara åt älgkött för att min pappa jagar. Men från gris dokumentären tog det inte många månader allt helt avstå från alla köttprodukter, fisk och fågel. Just nu förstår jag inte varför inte fler lever ett sådant liv. Jordens resurser töms, all betesmark åt dessa djur skulle man kunna så sädesslag på eller grönsaker. Det skulle mätte betydligt fler än vad köttet på korna gör idag.


Ta ställning för en humanare värld ♥


Tunnhårig?

Tog ut mina extensions idag. Det hade trasslat till sig rejält efter två veckors sol och bad i Senegal. På Onsdag sätter jag i det igen. Åhh jag saknar mitt långa fina hår. Känner mig nästan flintskallig nu :P Om inte annat väldigt tunnhårig. Hur har du helst ditt hår?

 

 


Kyäni!


Här kommer Kyäni inlägget som jag lovade er :)


Jag ska försöka att inte bombardera er med en massa intressant info ;) Men det är svårt när dessa produkter innehåller så mycket fantastisk intressant förstår ni ♥ Det finns tre produkter. Många av er tänker att det bara är skit ändå. Men vad har man egentligen att förlora? Om det förbättrar din hälsa och ger dig en massa ny energi är det inte värt att prova då? Klicka in er och läs :) Sen Hör ni av er till mig!

 

 

 

Sunrise är en koncentrerad juice. Du tar den på morgonen och får då en bra och energifylld start på dagen. Sunrise kan hjälpa dig att bli piggare, orka mer och hålla din kropp i trim! God också :) Juicen är en fantastisk kombination av 10 frukter och bärs näringsinnehåll. LÄS MER OM SUNRISE HÄR.

 

Sunset - Omega 3 och tokotrinol. LÄS MER OM SUNSET HÄR.

 

NitroXtreme/Nitro FX - Högkoncentrerat av noniextrakt. Av detta extrakt så bildar kroppen kväveoxid, en av de viktigaste molekylerna för mänskligt liv. LÄS MER NITROXTREME/NITRO FX HÄR.


 


Wiii har just blivit kyäni distributör :) ...

img_0023 (MMS)

Wiii har just blivit kyäni distributör :) spännande. Älskar produkterna. Är du som mig? Litar på ren fakta och inte hokus pokus så ska du komma på en infoträff och fika med mig eller maila :) Kan blogga mer om detta när jag kommer hem. Nu surplar jag i mig lite Nitro FX och drar på spinning. "Nitro FX är noniextrakt. Man har tagit vara på hela noni plantan, allt ifrån bladen till rötterna, och på ett unikt sätt fått fram ett  högkoncentrerat noniextrakt. Av detta extrakt så bildar kroppen kväveoxid, en av de viktigaste molekylerna för mänskligt liv."


Kyäni presentation

Lila cupcakes. Bilderna gör verkligen inte färgen rättvisa. Men dom blev jätte fina :)

Ikväll är det spinning som gäller och Kyäni presentation hemma hos min syster. Har någon av er provat Kyäni?

 

 


Humor!

Hahaha, fick höra världen roligaste histora igår:

En man kom in på en bar med en väska. Han gick fram till bardisken.
- Bartendern frågade, vad är det där?
- Det är en låda säger mannen.
- Vad är det i den undrar bartender.
- Mannen öppnar väskan och ut hoppar en 30 cm lång pianist.
- Vart har du fått den ifrån frågade bartender!?
- Jag har träffat en ande och nu har jag fått min första önskning. Du hittar honom i andra rummet.
Bartendern springer in i det andra rummet och hittar anden. Han önskar sig 1 miljon kronor. Det börjar plötsligt regna 1 miljon grodor på honom. Bartendern blir arg och springer tillbaka till mannen i baren. 
- Du ljög om anden skriker han!
- Mannen sa, jag glömde säga att anden hör dåligt. Jag önskade mig inte en 30 cm lång pianist...



Höhö..


Nu ska jag baka cupcakes :)


Vackra Prag

Vi är några stycken som vill åka till Prag i vår/sommar. Verkar som att jag kan hitta boende fyra dagar och resa för runt 2500 -3000 kr per skalle. Har någon av er varit där? Kanske vet ni nåt bra hotel/hostel? :) Vi är inte speciellt kräsna när det gäller boende, bara det ligger väldigt centralt. Men vart i staden ska man helst bo?


Snart bär det av hem till Husås och mina föräldrar. Myskväll :)



.

 


Cola och stekta grönsaker med toufo! Mums.

img_4691 (MMS)

Cola och stekta grönsaker med toufo! Mums.


Sitter på cuprum och dricker vin :)

img_1546 (MMS)

Sitter på cuprum och dricker vin :)


Randig

Randigt idag :) Har nog aldrig använt denna topp. Från Monki, hittade den längst ner i lådan. Typiskt va, man bara köper och köper utan att veta vad man egentligen har i garderoben. Ska på möte kl 13:00 sen blir det fika med Malin. Och kanske lite träning ikväll? Var grym på spinningen i går kväll. Bättre kondition än väntat. Har ju dock inte varit lat de två veckor jag varit borta...





bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0