70-talet

Känns som att alla använder facebook nu, så ni kollar väl mina bilder där? :)


Där ser man

Håller just nu på att testa Storytel för Buzzador, hur praktiskt som helst med ljudböcker när och vart du vill - i telefonen! På bussen, i sängen på kvällarna när jag ska sova, när jag lagar middag, tvättar, städar. Ja precis vart som helst. Prova!!

 

Titta vad jag kom in på. Vet inte ännu om jag ska gå, om jag ens vill...


Tråkblogg..

Ja, som ni ser ovan... Jag tycker min blogg är tråkig.
Men det betyder inte att jag har tråkigt ;)
Kram från Sundsvall <3

img_0447 (MMS)

Kram från Sundsvall <3


Vi ligger i varsin hängmatta på mina föräl...

img_0409 (MMS)

Vi ligger i varsin hängmatta på mina föräldrars altan. Ur mysigt. Om Semy kunde släppa telefonen och datorn så kunde de bli lika socialt som mysigt ;)


Gick till Malin efter mötet och ligger nu ...

img_0401 (MMS)

Gick till Malin efter mötet och ligger nu på hennes gräsmatta med jordgubbar. Klippte av jeansen till shorts :)


Zsa zsa zoo på äventyr

img_0397 (MMS)

Zsa zsa zoo på äventyr


Grattis Lollo ♥

Jag skrev ett mess till Lollo och sa att jag är glad att vi efter alla år och efter allt som hänt fortfarande är så bra vänner. Jag tänkte på det, att hon är som Towa och Emma. Jag kommer aldrig bli av med Lollo, vad som än händer. Haha. Scary? Hon fyller år idag, allas våran Lollo.

Hmm..

Försökte MMS blogga nu när jag var ute och gick med katterna. Med funkade inte :( Vi var ute 1,5 timme. Jisses vad jag har saknat dom!! Dom är så duktiga att gå i koppel :D Stolt matte <---

Nu är mamma och Wilmer påväg hit.

Eclipse

Blev svartvita bilder, så naglarna kanske syns lite dåligt. Men fransk manikyr blev det idag, sista dagen här. I morgon kl 09.00 svensk tid åker vi till flygplatsen, och senare på natten flyger vi till Kiev sen Stockholm. Det löste sig till det bättre med biljetten till Östersund, vi tar nattåget så är hemma kl 07.00 på söndag morgon istället för 15.00. Sista kvällen kanske jag borde spendera springandes på marknader och shoppa, prata, titta. Men suck, jag orkar verkligen inget mer Thailand nu. Hade jag inte haft så mycket hemma som väntar på mig, som jag längtar efter. Då hade jag gärna rest mer. Men just nu gör det bara ont i kroppen. Hela jag vill hem. Jag har inte ens ro i kroppen att dricka en iskaffe ute. Om jag bara stannar på rummet, läser en bok, så går tiden fort.

Vi var på Eclipse idag, den var okej, samma vanliga tjat om Bella och Edward.


bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0