Mittuniversitetet

Idag föreläste jag för 80 personer på Mittuniversitetet :) Föreläsningen kallar jag för "Bipolär - nya erfarenheter, nya insikter och ett nytt liv" Jag berättar om min uppväxt, mitt liv fram till idag, jag pratar diagnos och erfarenheter av vården. Idag även makt och bemötande. Verkligen givande och otroligt spännande! Jag fick mycket frågor och bra feedback efteråt. WIHO!! Vill göra det igen och igen och igen...
Emma, Towa och mamma fick också lite frågor om hur det är att vara anhörig. Det skulle vara nåt, att föreläsa tillsammans med någon av dom för att ge en bild av båda sidor.
 
 
 



bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0