SegSara

Olivia , Sara och Johanna har fått uppdaterade bloggar nu på kvällen.

Nu ska jag resa mig från soffan och ta på mig varma kläder så jag inte fryser vid brasan.

Valborg

  

Har varit några riktigt roliga och galna dagar i Stugun, åkte dit i lördags natt och mötte upp Gunnar. Hann sitta vid elden några minuter sedan bar det iväg hemmåt , sov hemma hos hans pappa och träffade taxen Dennis. Igår åkte jag bil med Dick och Simon, egentligen skulle dom bara köra mig till Frösön men det blev en norgetripp, hur kul som helst. Dagen slutade med en fest i Stugun där jag somnade på soffan.

Har inga speciella planer för kvällen, just nu sitter jag och kollar på Felicity på 4:an, käkat past. Har huvudvärk och ont i vänstra axeln. Otroligt seg och trött i huvudet, dom senasta kvällarna har blivit så sena. Magda ska på survival så kan hänka på henne om jag vill, brasan i badhusparken är ju ett annat alternativ.

Får se vart kvällen slutar.

Party

  

Ja det blir väl inga toppen bilder när man fotar sig själv lite halvslarvigt i spegeln :)
Hoppas eran kväll blir toppen, själv har jag iskalla fötter men ska dansa dom rejält varma på dansgolvet.

Kram och Hej! ♥


Lördag

Cordelia , Ayan , Linnea och Ania har fått bloggarna uppsnoffsade.

Idag har jag och Gunnar sprungit på stan och letat fotbollsskor :) faktiskt kul i början men jag blev lite trött i huvudet efter sådär 60 min ;) nejdå jag vet faktiskt inte hur lång tid det tog. Men ska man ha snygga skor som sitter som klister på foten så tar det tydligen lite tid! Och till sist så hittade han ett par vita puma. Whiihoo...och äntligen kunde vi gå på H&M och Åhlens.

Inget väder för grillning, så jag käkar pasta.


image276 
    

Korthårig

  

Igår på G3 såg jag en tjej som hade så läcker kort frisyr, jag blir så avis.
Hittade gamla kort på mig när jag var korthårig (säkert 1-2 år gamla) och längtar tillbaka, så kanske blir det frisören nästa. Skulle vara så underbart skönt att bli av med mina toviga trassliga toppar.

Rastlös

Rastlös så in i norden idag, ändå kan jag inte förmå mig själv att ta hand om disken. Cissi´s, Josefin´s Matilda´s och Linn´s bloggar har jag grejat med nu på förmiddagen men nu blir det inga fler bloggar idag. Känner att jag har slut på ideér, nu börjar bloggarna likna varandra. Och det blir ju tråkigt, jag behöver nog kanske bara komma ut i friska luften och rensa huvudet.

Snart är älskade Towa på hemmamark igen ♥

image270

Wilmer

Cillbert och Emma har fått nytt utseende på sina bloggar idag. 
Hämtade Wille på dagis och åkte iväg på multihallen och körde gocart. han är så jäkla duktig lillkillen. 
Nej nu ska det festas. 

Kram å hej!

  image267

  image269  image268

Torsdag

Så var det åter igen Torsdag och åter igen G3. Idag ska jag köpa skor, hittade så fina låga spetsiga på DinSko med guldpaljetter. Passar perfekt till kvällens outfit som blir svart klänning, blårandiga leggings och kanske ett guldigt skärp i midjan. Hinner säkerligen ändra mig si sådär åttio gånger, men känns skönt att jag har lite koll så inte beslutsångesten tar över hela mig och sabbar kvällens planer.

Blir lunch på potatisbaren med Emma och Gunnar. Mums. Kommer bilder på det goda sedan.

Dilo
 , Wonka och Åsa har fått nya fina bloggar.


Fikadag igen

Hann pyssla med Evie´s blogg innan jag sprang in till stan för en fika med magda och bengan. Otroligt väder! jag har fönstershoppat både det ena och det andra idag, leggins och skor. Ska köpa någon dag då jag känner att jag har tid/råd/lust eller någon deppig dag då jag måste piggas upp!

"Blåbärspajen kunde ha smakat gudomligt men den var bara medioker"
- Bengan om blåbärspajen på Törners, han ville att jag skulle citera.

Dagen i bilder

image258 








   image266 

image257     image260

image261     image264

image259   

Vårväder

Är på Frösön igen, förstår inte riktigt varför jag blir så rastlös hemma men jag kan inte alls slappna av där. Har fixat lite med Den där Geli´s blogg nu på morgonen samt gjort några andra headers jag inte laggt upp på någon blogg ännu. Skönt att ha någonting att sitta och pyssla med. image252

Bilden är från i Lördags när vi förfestade hemma hos Stefan. Och nu på
lördag blir det grillfest hos Christer (?) var det Magdalena som sa, jag hade
inte riktigt uppfattad detdär med grillningen. Men blir väl att prova grillade frukter med honungssmör, ÅH VA GOTT. Eller så äter jag potatissallad med qournfileér kanske, grillade champinjoner är också gott eller grillade majskolvar.
Oj där kom beslutsångesten igen. Kan jag äta allt kanske. 

Soligt väder idag igen, säger som mamma, detta måste vara den skönaste årstiden (ja om man bortser från sommaren) (och hösten!) men annars så. 
Ska köpa nya skor till veckan hade jag tänkt, några söta utan klack.

image253 image254 
image255  image256

 

Roligt!

Oj vad kul att så många vill ha hjälp med headers :) känns lite som att jag har fått tjata till mig att få fixa några och nu är det folk som tjajat på mig. Och det är ett rent nöje att få hjälpa till!!

Annars har dagen varit fånigt slapp, som syntes i tidigare inlägg så somnade jag fruktansvärt sent/tidigt igår, men för den skulle sov jag inte hela dagen idag. På Torsdag har vi planerat heldag jag Emma och Wilmer, det blir multihallen och restaurang.

Ikväll blir det mys framför TV:n - och glass!

Morgonstund har guld i mun....euhm

Nu är det inte bara Towa och Bengan som fått nytt utseende Lollo har fått nytt med.

Men nu ska jag sova. Kramar godnatt - eller godmorgon, vilket som.

Header

Ja, tur jag har bloggen att greja med när det inte finns annat att göra! Får kanske köra en ny header varje vecka, tycker det är hur kul som helst. Den går från att vara ljus till mörk, från snirklig till avskalad. Dom två sista gjorde jag ikväll men bestämde jag för den tredje utav dom, men tyckte ändå dom kunde få vara med i bloggen dom kanske speglar någons sorts process. Ser inte ut som att det är färgerna jag blir less på, blir snarare less på typsnittet eller allt runtikring.


Nu är det Alias på TV:n, jahapp och kl är 04.


Hoppas ni sover bättre än vad jag gör ;)


image248

70535-182

70535-169

image249

image250

Solnedgång framför TV:n

image244

Kände att jag behövde vila ögonen på någonting behagligt, då blev det solnedgång - jag hoppas lite på att bilden ska göra mig trött. Sitter vaken framför TV:n eller jag har den mest på i bakgrunden, sappar mellan musikkanalerna, Bingo Royale och Animal Planet. Någon som har en aning om vad Aftonbladet TV är!?


Hittade ett startpaket för dig som vill bli gravid. Och nej det är inte någonting jag planerar just nu, jag känner mig för ung trots mina 24 år. Finns så mycket jag måste hinna med innan jag har tid att ta hand om barn och inte minst så måste jag ju hitta någon att skaffa dom (för jag vill ha flera) med. Ska lätt köpa ett när jag nu kommer i dom tankarna.

 

Funderar du på barn?



 


100 Höjdare!

image241


Sitter och kollar på 100 höjdare vilka underbara original, och priset som skandinaviens skönaste människa gick till Edwin Jonsson.

Var ute och sprang på kvällen och vart så himla sugen på choklad (igen) istället för att stoppa i mig en hel tallrik chokladbollar så gjorde jag ett chokladkollage.







Dagens bubbel

image240

Dagens bubbel istället för dagens dubbel, nu är jag hemma igen så skönt med Wilmers härliga kommentarer. Mamma och pappa hade lagat mat, vegfärs och pasta. Dom har även byggt ihop en fiskestuga, en båt, en racerbil? allt i lego + att dom budat på 14 auktioner på Tradera. Haha! Alltså är det inte bara jag som har haft en löjligt slö dag.

Jag missade Al Gores miljöfilm "En obekväm sanning" igår på tv4 fakta, MEN går att se den på 4:an kl 20:00 på Måndag. Gjorde testet på tv4.s hemsida och det visade sig att jag lever som att vi skulle ha tillgång till 2,17 planeter. Och jag som tycker att jag tänker miljövänligt - eller iallafall mer miljövänligt än vad jag verkar göra.

Ska nog ut och rota bland en massa gamla grejer, kolla om jag hittar någon rolig matta eller kanske någonting annat spännande att släpa bort på Rådhusgatan. Vill ha trasmattor i härliga varma färger och nya muggar. Tavlor lär det inte lida någon brist på, jag har hur mycket som helst.


Måndag igen


image239



























Whihoo :) vilken härlig grå dag, nu är det inte länge kvar tills jag börjar utbildningen på SAS. Om jag har lite tur så hinner vi flytta in i lägenheten innan jag börjar. Passar på att länka till ett par sidor jag tycker man kan kosta på sig att besöka. Djurensrätt, SNF, WWF.

Vi är inga vinnare :(


image238
Klockan 18 satt jag och Gunnar som klistrad framför TV:n med varsin lott i handen, hur kul som helst de första 15 minuterna sedan somnade vi.

Har varit en skön lagomt aktiv söndag efter en trevlig lördag på både Olearys och G3. När Gunnar väl hade diskat klart ALL disken så åkte vi en sväng på ICA Kvantum för att kolla in det otroliga sortimentet ;) jösses dom har hur mycket som helst! Efter det pantade vi burkar på Lillänge och handlade det som behövdes till zuccinipaj.





Doris & Nemo

image237

Doris & Nemo blir nerspolade i handfatet hemma i Husås.
(Kanske ska tilläggas att dom är av plast och inte riktiga)

Idag är jag på shoppinghumör - vill ha ett nytt linne med brottarrygg kanske kan hitta på rea? Känns som att jag måste spara vartenda öre, vill ju shoppa lite grejer till nya lgh när vi flyttat in. Ska på stan med Magda strax. Kanske blir en roligare uppdatering senare i eftermiddag ;)

Lilla Siam

Skönt att sitta i lugn och ro och prata med Emma, om förhållanden, om mycke sex och om inget sex. Haha, underbart god mat och det enda som fattades var Towas sällskap. Men är faktiskt skönt att vara lite själv med Emma för känns inte riktigt som att jag träffar henne själv så ofta. Lilla Siam är enda stället i stan där dom har vegetariska tre små rätter, rekomenderar det varmt! Var in en sväng på Åhlens där jag hittade sommriga fjärilar på pinnar. Köpte glass till efterrätt på Hemköp och slappade i Gunnars soffa.

Nu sitter jag själv och lyssnar på rix, ska kolla Talang 2007 på 4:an kl 20:00. Läste någonting om nakenchock ;) måste ju spana in det!

image229  image236 
image234 image231 


image235  image233



bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0