Macarons på Make Up Store

Var på Make Up Store´s klubbkväll och smakade på goda macarons. Sen blev det middag i Torvalla, MAX äckliga vegburgare. Jag blir lika besviken varje gång. Nu äter jag den aldrig mer!


90% kvar

Tecknade just en gravidförsäkring på Trygg Hansa. Tydligen någonting man ska göra fick jag höra :) Undrar hur länge jag ska känna mig vilsen, innan allt faller på sin plats och jag har alla svar på alla gravid och mamma frågor. Hittade en bok nu på bokrean om barn, från 0-2 år eller nåt sånt. Deras utveckling och allt. Den köpte jag aldrig, men jag skulle fan ha gjort det! Får kolla idag om den finns kvar.

Bebisen är hälften så lång som den kommer att vara när den föds, men väger bara 10% av sin födelsevikt!! GAHH. Mår lite illa när jag tittar på sånna här bilder.




Allt för att inte kännas vintertorr


Fick en handkräm från Odd Molly av söta Semy idag ♥ "my hands love me"

Känner mig så extra torr och använder förutom rengöring, ansiktsvatten och en antirynk kräm i ansiktet även havtornsolja - allt från Rosenserien. Havtornsoljan smörjer jag även magen med :) Nog för att jag läst att man inte kan smörja magen i förebyggande syfte mot bristningar. Det är ärftligt hur mycket man får. Men det är mysigt ändå att smörja och ge magen lite extra kärlek!

Jag har ju använt Rosenseriens produkter ett tag nu, och jag tänker inte byta till någonting annat. har aldrig varit så nöjd! Tycker min hy känns friskare och vetskapen om att jag smörjer mitt ansikte med vårdande ämnen som min hud och våran miljö mår bra av gör mig lite lyckligare i själen. Idag har jag fyllt på med ett läppcerat i jordgubbssmak - från ekologiskt odlade gubbar dessutom!!

Vecka 20

Tror att hemligheten bakom att inte känna sig stor och klumpig är att ha på sig tajta kläder. Jag känner mig på nåt sätt lite smalare och smidigare då :) Nu börjar magen synas på riktigt, har fyllt på min garderob med mamma strumpbyxor också. Så nu kan magen växa hej vilt. Det är så vansinnigt dyrt med mamma kläder! Jag vill ha en vår/sommarjacka. Det är då jag kommer vara som störst, men vill inte lägga 1000:- på en jacka jag ska ha någon månad bara. Hoppas att det ska komma in en fin jacka på H&M där modellen är lite vidare.


(Fixade en kategori nu för alla inlägg där jag skriver om min graviditet,
klicka på länken eller kolla under kategorier längre ner till höger ♥)



Om en vecka precis sitter jag på ett plan till Playa Del Carmen!


En mysig solig dag på isen! :)

img_8644 (MMS)

En mysig solig dag på isen! :)


Planera en resa


Det är ju på tok för tidigt att planera in en resa efter förlossningen! Haha. Ändå letar jag helatiden prisvärda resor i Europa till hösten. Vi har lite smått planerat att kanske resa när pappa fyller 60 i Januari. Men om det inte blir så, så måste jag ju ha andra alternativ. Jag fyller 30 i Oktober och Semy 40 i Augusti, så en liten resa för att fira det vore ju inte fel :) Jag ska koncentrera mig på resan till Mexiko först kanske, på nåt sätt är det bara så jäkla roligt att planera!!


Vad har ni för reseplaner? Passa på att boka nu - Ving bjuder dom nu på första resan för barn 0-2 år när man bokar en resa till Sunwing Resort under perioden 2 april-15 oktober. (värde 300:-) När man dessutom kommer fram till hotellet får man Bambinopaketet (värde 350:-) utan kostnad. Bambinopaketet innehåller barnsäng, barnstol och en barnvagn av sulkymodell. Med andra ord slipper du släpa med dig vagnen hemifrån! (Det enda du behöver tänka på är att boka ett bambinopaket samtidigt som du bokar din resa. Erbjudandet gäller nybokningar och antalet bambinopaket på hotellet är begränsat.)

Bilder från Australien.

Fick just varm choklad och en ask choklad ...

img_8361 (MMS)

Fick just varm choklad och en ask choklad av Towa! :D


Vinterland

Jag var ledig igår, när solen sken :) Jag glömmer bort hur viktigt det är med promenader, rensa tankarna, hur pigg jag känner mig efteråt. Jag har fryst mitt träningskort på Golds nu, sista spinningpasset var ju en pina :( Nu måste jag komma ihåg att gå ut i friska luften så att jag får någon typ av motion..



Glad och tacksam

Haha min familj är knäppa, det är lite hysteri om vilken typ av barnkläder jag gillar. Vilken stil ska det vara, sött och flickigt med volanger eller brunt och retro!? Om jag får kläder så är det såklart så att jag blir otroligt glad för det :) För att det är presenter, just presenter med en tanke bakom. Jag är inte alls kräsen och svår, jag blir glad för allt. Det borde dom veta ♥

Det här fick jag av Towa igår :) Så himla söta ju!
Och kolla boken!! Hur bra som helst. Min vegetarian bebis kommer bli en glad vegetarian.
"Grön barnmat inspiration och näringslära är en kunskapskälla för föräldrar som väljer att låta familjen äta helt eller delvis vegetariskt. Skriften går igenom näringsämnena och ger exempel på vad man kan äta och hur mycket man bör äta för att få i sig tillräckligt näringsmässigt, samt redogör för det lilla barnets dagliga behov. Skriften inriktar sig framför allt på vegetarisk mat för barnet 0-5 år och recepten är utformade så att en måltid kan lagas till hela familjen med en portion anpassad till barnet."

Kolla in bodyn med texten "I got places to go" Hon blir inte bara vegetarian utan Globetrotter också ;)



Från mamma :) Zsa zsa zoo tycker också kläderna är så fina!

Fina barnkläder

Trodde på riktigt att jag skulle gråta ihjäl mig igår. Hela kvällen var jag i sorg. Min hårddisk med bilder från alla resor var försvunnen. Räknade till 18 resor, bland annat Australien resa som verkligen är en sån minne för livet resa. Senegal såklart och Tokyo. Alla bilder borta. På nåt sätt var det som att alla minnen försvann, som att jag aldrig kommer komma ihåg alla dagar och allt det vackra om det inte finns bilder på det. Somnade kl 20 med gråten i halsen och vaknade med svullna ögon. Det visade sig att min mamma (som var den som tappat bort den!!) hittade den i en garderob hemma hos henne. Vilken lättnad. Nu lånar jag aldrig mer ut den!!

Den värsta tanken var nog den att jag aldrig kommer kunna visa bilderna för mina barn. Jag vill ju göra ett resealbum som dom en dag kan bläddra i. Och nu kan jag ju det :D


Vart en sväng på stan med Emma, Harry och mamma idag. Såklart kollade vi på barnkläder, det är jättekul - en liten stund. Känns som att jag inte kommer kunna köpa någonting till min bebis förens hon på riktigt finns hos mig. Jag vet ju inte hur hon ser ut, vad passar hon i? Blir hon mörkhårig eller ljus. Fick en massa fint av mamma, från H&M. Dock hittade jag inga bilder på nätet på plaggen men får fota när jag kommer hem :) Kapphal har en himla massa fina barnkläder också. Som dessa nedanför.

Nya kläder

Jag behövde verkligen lite nya kläder i min garderob! Så nu har jag fyllt på med sköna tröjor, och ett par till mamma jeans. Visst det är skönt med leggings och strumpbyxor, men på nåt sätt känner jag mig inte så hemma i tunikor och klänningar. Jag vill ha jeans! Den randiga tröjan hittade jag på H&M´s mamma avdelning, i övrigt är det nog bara byxor jag tycker det är värt att köpa i mamma plagg. Tröjor kan jag ju ha det mesta ändå, kanske en större storlek bara :)



Vågar du inte töja på riktigt? Eller vill ...

img_6440 (MMS)

Vågar du inte töja på riktigt? Eller vill du veta hur det skulle se ut innan du börjar? Fejk töj som du sättet i ditt vanliga hål finns nu på India :D Små vita, lite större svarta och svarta med vita prickar!


Silver

Jag brukar i klädväg på mornarna bara ta det som jag ser först i garderoben. Det är ett under att jag ser nåt över huvud taget då jag har det så stökigt där :S Men nu börjar jag faktiskt på inse VARFÖR man lägger fram kläder kvällen innan. Jag skulle slippa att med gråten i halsen nu inse att jag inte kommer i så många av de kläder jag äger. Slippa stressen att prova allt som finns, gräva djupa gropar för att kanske få tag i någonting jag inte provat. Och sen bara slänga på sig nåt fult ändå och känna sig tjock hela dagen...


Stor mage!!

Yoga nåt för mig?

Usch vad spinningen idag gjorde mig på dåligt humör, var nästan gråtfärdig halva passet. Det är inge kul längre, jag får ont överallt och kan inte köra så hårt som jag vill. Nu ska jag frysa mitt träningskort och prova yoga istället! Hoppas bara det finns platser kvar. Om inte? Vad ska jag hitta på då?

 


Yoga för gravida

I den här grupperna arbetar vi med mjuka fysiska övningar speciellt anpassade för dig som är gravid och vi tränar olika andnings- och avslappningstekniker. Du kan börja när som helst under graviditeten. Det behövs inga förkunskaper i yoga för att gå i den här gruppen.

  • Torsdagar 16.30-17.30, start 9/2
  • 900:- 9x1 tim

 



Mysig kväll

Nu fattas bara en romantisk komedi :) Tips någon?


Rosa läppar

Jag och Towa försökte fota magen. Gick inte så bra, så blev två andra bilder på mig. Tänkte måla naglarna röda eller rosa dagen till ära men har tydligen inget sånt nagellack :( Så blev glittriga rosa läppar istället..syns lite dåligt på bilden kanske.

Änglapingla

Idag har vi lyssnat på bebisens hjärta och mätt magen. Jag gissade på att jag hade gått upp 10 kilo och Semy gissade på 7, haha, men har än så länge bara gått upp två kilo vilket barnmorskan tyckte var lite för lite. Får äta fler bullar :P Nu sitter jag i soffan igen och försöker piggna till.


Fick det här halsbandet av Vasso samma dag som jag fick veta att jag var gravid, kunde ju inte visa det på bloggen då ;) Men nu kan jag. Så fint ♥


Alla Hjärtans Dag

Godmorgon!

Var en ny design på bloggen det lilla som behövdes för att det skulle bli kul att blogga igen? Kanske det. Var ju ett tag sedan som jag skrev så "många" inlägg på två dagar ;) Idag är det Alla ♥ Dag. Såklart ska vi älska varandra alla dagar och alltid tala om för sina kära hur värdefulla dom är. Men det är kul med en sån här dag. Man kan fira lite extra. Vara lite extra gullig :) Semy har bokat bord på Dalwhinnie!! Deras veg pasta är det bästa vegetariska i hela stan. Haha. Antingen säger det väldigt mycket om utbudet för vegetarianer här i lilla Östersund eller så har dom GRYMT god pasta. Det är den enda rätten här i stan som inte gör mig besviken.


En bild på min fot? Ja, ni får fler bilder sen när jag väl vaknat ;)


M

Jag ska till barnmorskan i morgon! Mitt andra besök, spännande :) Jag har en massa frågor. Dock är det lite klurigt att hålla reda på vad som är vad. Jag måste vara lite extra uppmärksam då min psykiska sjukdom lätt hamnar i obalans av stress och oroa, konstiga rutiner osv. Och det ska tydligen vara extra känsligt nu..vilket jag förstår. Haha. Men frågan är bara vart går gränsen för vanliga gravidsymptom och tecken på att jag måste vara uppmärksam på min sjukdom. Magen då, här har vi ju ett till dilemma och det är ju min tarmsjukdom. Haha. Vart tar gravidmagen slut och ulcerös colit tar över...

Hmm.

Make Up Store´s nya tidning var så himla skön, jag är inte så intresserad av make up men bilderna var så vackra. Dessa två vill jag ha på väggen, men är så splittrad - jag vill å ena sidan ha det så ljust som möjligt. Å andra sidan älskar jag murriga jordiga färger. Jag ska samla på mig massa tankar och intryck som förhoppningsvis resulterar i en tavla..snart. Efter mexiko kanske.
Hoppas resan ger mig massa ny energi och skaparglädje.



Ny inspiration

Som ni kanske ser så ändrar jag designen. Sjukt less på allt det svarta och nu ska den bli ljusare :) Har också tagit bort alla bilder på den vita väggen ovanför byrån. Ingen av bilderna inspirerade mig längre så nu måste det upp nåt nytt! Funderar på en resevägg, bilder och inspiration till nya resor kanske?
Bilder på gamla resor, reseminnen..ja vi får se.


Ingen är så söt som Bibi när hon sover..






Vad kommer hända här?




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0