Men otur då :( ny clipcord till tatuerings...

img_7320 (MMS)

Men otur då :( ny clipcord till tatueringsmaskinen måste beställas :(


Är en aning förvirrad över allt vi måste k...

img_6485 (MMS)

Är en aning förvirrad över allt vi måste köpa. Skönt med en "måste ha" lista! Ännu skönare var den långa listan med allt vi inte behöver :D


Soirée

Tycker jag svämmar över med information om mammakroppen. Mammakläder, vilken typ av mat en blivande mamma borde äta för att slippa alla extrakilon. Jag får inte ligga på rygg, ska ha stödstrumpor, inte rensa kattlådan, vara försiktig med all möjlig mat, akta mig för socker. Skaffa en våg så att jag kan hålla koll så att jag inte går upp för mycket. Jag trodde faktiskt att gravida levde i en skyddad liten bubbla, utan press. Att man fick se ut lite hur som. Men även nu ska jag passa in i normen, tänka på min vikt. Jag ser bilder överallt på den perfekta mammakroppen, slank och lång med en vacker kula utan bristningar. Korkad jag känner mig som trodde att jag nu skulle gå över till en mindre ytlig del av mitt liv...

Kolla på Agent Provocateur´s nya kollektion "Soirée" - HÄR - Dom har gjort en liten horror film, snygga tjejer och skräck. Kan de bli bättre? 2000:- för ett par trosor, deras dyraste kollektion på nätet. Tycker att deras underkläder är coola men lite väl dyrt detta kanske.

Dricker varmt vatten med färsk citron. Hur gott som helst.
Väntar på min iPhone och på en massa massa nya tatueringsprylar. Den som väntar på nåt gott..


Beställde en IPhone 4S idag, verkligen på ...

img_4799 (MMS)

Beställde en IPhone 4S idag, verkligen på tiden då min skruttiga 3.a är så krånglig. Min lunch bestod av Årechoklad som jag fått av Semy :D


Lilla lilla Harry

Den här bilden på Harry är ju så fin :) Towa som tagit den. Att man kan vara så liten. Tänk att vi snart har en sån liten att ta hand om, jag kan inte föreställa mig hur det kommer att bli. Men det ska bli så roligt att se hur katterna reagerar! Dom bryr sig knappt om Harry när han är här och hälsar på, men en bebis som ska vara här 24/7 kanske det bli annorlunda med.

Hundkiss på mattan, under bordet och bajs bakom soffan. Det senaste veckorna med hundbesök har inte varit så trevliga, jag förstår varför vi inte har hundar. Visst dom är hur söta som helst, och dom får gärna hälsa på men inte göra sina behov överallt hemma hos mig :( Suck. Det stinker hundkiss i vardagsrummet och jag vet inte hur jag ska få bort det från mattan :( Någon hundägare som har nåt vettigt tips?



Det är dött på stan idag, och på India roa...

img_7401 (MMS)

Det är dött på stan idag, och på India roar jag mig med att fota magen :) ni är ju några som så gärna vill se! Så här är den, påklädd!! Tänker inte fota utan tröja. Haha. Den är inte stor alls, i lördags var jag på relaxen och i duschen bredvid stod en mega mage.. Jag ville lixom säga att jag också är är gravid :S Haha hade ju bara varit knäppt. Den 1/2 har vi tid för ultraljud. Hoppas vi kan se könet då. Tänk om det inte blir en tjej? Blir jag på riktigt besviken då..? Vi betalade resan till Mexiko idag, Playa Del Carmen. Vi åker den 5/3 och blir borta två veckor. Någon som varit där som kan berätta nåt kul? Undrar om jag kommer i min bikini!!?


Rött är gött

 

Fick denhär söta muggen av Towa nu när hon kom hem från New York!


Jag dricker nästan bara rött te. Lite info för dig som inte gör det:

 



"Forskning visar att rött te innehåller ämnen som skyddar kroppen och stärker vårt naturliga försvar mot sjukdomar. Om du dricker rött te så får kroppen värdefulla antioxidanter som bygger upp immunförsvaret och hjälper dig till ett hälsosammare liv. Rött te kommer från Sydafrika och är egentligen en form av örtte. Smaken påminner dock om svart te. Rött te eller Rooibos som det också kallas, innehåller inget tein eller garvsyra. Traditionellt har det använts mot hudeksem, allergier och spädbarnskolik."




Så spring iväg och köp dig någon god blandning :) Röd Söder som jag dricker nu är inte så jättegod, med en skvätt mjölk i blir det lite bättre. Men bäst te här i stan hittar du på Telogott eller Tecentralen, där får man bra hjälp att hitta ett te som passar just dig.

 

 


Bibis mage och min mage..

Bibi har varit hos veterinären, lite strul med magen så jag måste lämna in avföringsprov. Den som bestämt att det ska lämnas in utan någon kattsand på - har inte själv katt. Hur ska det gå till? Igår försökte jag plocka upp bajset med en gaffel och lixom skala av sanden. Men lite kladdigt och blev inte mycke kvar att skicka in :( Nytt försök idag!


Jag kan för allt i världen inte förstå det jag läser och hör om hur kvinnor mått så bra i sina gravida kroppar, att dom äntligen slapp dra in magen, att det var ok att se ut hur som helst. Jag hatar det! Jag trivs inte när mina kläder sitter åt, när mina kinder är runda, när rumpan sväller till dubbla storleken och hakan hänger. Hur ska jag stå ut i ytterligare 5 månader.


Lite solbränna från Mexiko och två veckor lugn och ro på stranden kanske ger mig lite perspektiv. Att få glida runt i klänningar och slippa min tajta vinterjacka ska bli skönt.

Haha jag skelar på bilden? :P


Det som gör livet värt att leva

När jag får mina deppiga dagar och undrar vart fan mitt liv tagit vägen, då räcker det nästan bara att titta på den här kartan. Min resekarta med platser som jag har besökt ♥ Jag inser att jag visst gjort en massa kul och sett andra ställen än Östersund. Ibland måste jag påminna mig själv om att mitt liv inte bara rinner mig ur händerna..
Jag och mamma har bokat en resa till Mexiko i mars, spännande, och ytterligare en grön nål på kartan. Sen ska jag lugna ner mig och sluta tjata om resor. Jag ska bli mamma. Men jag tänker inte vara lugn så värst länge ;) Vi planerar nämligen en liten Florida tripp i Januari!



Dom här fina röda trä örhängena finns på I...

img_1521 (MMS)

Dom här fina röda trä örhängena finns på India för 49:-


v.16

Det blir ingen magbild ännu, har fortfarande inte bekanat mig med den. Den har bara varit indragen och instängd i mina jeans. Nu har jag dock köpt ett par jättesköna mammajeans på H&M! Och oj vad den syns, haha, börjar undra vart den magen helt plötsligt kom ifrån eller om jag bara inte gjort nr 2 på väldigt länge..

Nu väntar jag på ultraljudet som görs vecka 18-20. Jag är i vecka 16 nu. Det känns fortfarande mer läskigt än roligt. Jag vill inte tro att jag är en sån människa som hellre ser problem än lösningar, jag tycker att jag är så bra på att tänka positivt. Jag var och kollade på barnvagnar, haha, det gav mig hjärtklappning och ångest. Men det var ju första gången. Alla dessa frågor om lufthjul eller inte, ska vi bära vagnen upp och ner i trappor, färg och storlek. Jag vet inte vad jag tycker och skulle lika gärna kunna ge min syster Emma pengar så hon fick gå och köpa en. För mig är dom näst intill lika fula och klumpiga.

Resa då, hur går det med det? :) Jag har lovat mig själv en resa innan slutet på mars. Om ingen kan följa med får jag åka själv, till solen ska jag! Det tråkiga med att åka själv är ju att inte dela minnen med någon. Äta middag på kvällen själv och ta en mysig promenad på stranden..själv? Hmm. I värsta fall får det gå. Men helst inte. Jag ska ge er några alternativ jag funderar på så kan ni hjälpa mig välja? :)


Just nu står det mellan ett 4* hotell på Mombasakusten. 23/2 - 8/3. 2 veckor. På fina stranden Diani Beach. Frukost och middag på hotellet, 3 km till centrum. Känns lyxigt och blir långa dagar i solen på stranden. Visum måste fixas. Totalpris: 20.886:-



Eller 4* i Phan Thiet - Vietnam. 6/3 - 21/3. 2 veckor. Med jättefina deluxrum, frukost och havsutsikt. Stora gröna ytor och trädgård. Strand och pool, känns väldigt avslappnat och lugnt lite mystiskt. Mer kultur? 5,1 km till centrum. Visum krävs. Totalpris: 20.646:-



Eller 2* i Mexiko - Playa del carmen. 2 veckor. Litet mysigt och charmigt hotell mitt i smeten och 300 m till stranden. Inga måltider men här har vi nära till allt och kan gå ut och äta på kvällen, perfekta mixen av lata strand dagar och folkfyllda gator till kvällen. Inget visum krävs. Totalpris 16.000:-



Premiärtur med barnvagnen och Harry!

img_4895 (MMS)

Premiärtur med barnvagnen och Harry!


Tula är på sitt andra veterinärbesök på 16...

img_0335 (MMS)

Tula är på sitt andra veterinärbesök på 16 år! Frisk katt :) nu har hon lite problem med irriterade och rinniga ögon. Det fixar sig nog så får hon åka hem till mina föräldrar sen.


Ändrade planer

Idag är en riktigt bra dag! Jag har känt mig så låg sista tiden, när jag fick veta att jag var gravid hade vi en planerad resa till Sydafrika, 3 veckor i mars. Vi skulle precis betala flygbiljetter och hade bokat safari och boende några dagar i Kapstaden. När jag förstod att jag inte ville åka pga att jag inte vill känna mig otrygg i ett annat land, om någonting skulle hända med bebisen. Skumpa runt på safari och inte riktigt veta hur jag kommer att må i mars. Det skulle bli ett äventyr och vi skulle bila längs kusten 1 vecka. Men det här är min första graviditet, jag kanske kommer ha en massa frågor, jag kanske börjar blöda, jag kanske...ja ni fattar. Alla dessa kansken..


Det känns nog läskigt att vara gravid även fast jag befinner mig i Sverige. Så jäkla trist att min drömresa inte skulle bli av, och jag har nog varit mer ledsen över det än vad jag har velat erkänna. Alla mina vänner kommer resa nu i vår, roliga resor som jag också vill göra. Jag måste bara tänka om nu. Jag vet att jag vill resa, och jag kommer att göra det innan mars då jag inte längre kan flyga. Men jag måste bara planera om, en trygg charter med bara sol och bad. Avslappning och inga spännande farliga äventyr, mysigt lugn och lata dagar får det bli istället. Det kan också bli bra! Det kommer att bli bra! Jag måste sluta tänka på allt jag inte kan göra och tänka på alla möjligheter och vilket nytt spännande liv vi är påväg att få ♥


Idag är en sådan dag - tänk om tänk rätt.








Vi är utslagna allihopa här hemma. Efter e...

img_2470 (MMS)

Vi är utslagna allihopa här hemma. Efter en hel kväll med mat och efterrätt och frukt skålade vi in det nya året med alkoholfritt :) supermysig kväll. Kommer bli ett spännande år nu med massa nya erfarenheter :)




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0