Ny lägenhet!!

Semy har varit i Thailand i två veckor, och då passade jag på att göra om lite i lägenheten - det har vi pratat om länge. Att måla vitt i lilla rummet, köket och hallen. Flytta in vårat sovrum i lilla rummet så att Mila får det stora sovrummet som sitt lekrum och sovrum. Förut hade vi Milas leksaker i vardagsrummet. Vilket gjorde hela lägenheten VÄLDIGT stökig. Men nu är det ordning och reda!
 
Mest nöjd är jag faktiskt med att jag gjorde det helt själv, på nätterna medans Mila sov. Såklart med lite bärhjälp av möbler och en händig Ove som skruvade upp hyllor och lådor ;) Vad skulle jag göra utan fantastisk familj som ställer upp i vått och tort!? Jaja, åter till MIG MIG MIG - Jag gjorde det mesta själv.
 
   Känns som en helt ny lägenhet ♥
 
Och här är kaoset han slapp:
 
 
 
Milas rum:
 
 
 
Jag har fått en Mats Jonasson uggla av Semy.
 
 
Mina sockerlådor sitter äntligen på väggen :)
Blandat med några gamla byrålådor.
 
 
 bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0