<3

 

Ojojoj.. nu börjar pengarna på att sina. Jag shoppar ihjäl mig! Och så har Semy varit till läkaren med öroninflamation och det gick på 1700:- Usch. Tror läkaren lurade oss :( Snart har vi varit i Sharm El Sheik i en vecka, vi har hunnit med otroligt mycket. Allt negativt vi hörde om Egypten innan vi åkte - det stämmer iallafall inte in på Sharm. Ni måste hit om ni funderar på en resa, snorklingen är fantastisk.

 

TACK underbara Towa som fixar allt hemma, katterna är lite sura för att vi är borta och bajsar i duschen. Men snart kommer Semy hem och styr upp det där så katterna får lite sällskap. Jag åker ju vidare till Thailand :P

 

 


En drömvärld

Vilken dag!! En hel dag på revet. Jag och Semy dök i 30 min ungefär sedan snorklade vi resten. Underbart, vattenvärlden är fantastisk. Jag har sett delfiner, en stor sköldpadda, en muräna, en lejonfisk, nemo ;) Haha. Maten är god och vi trivs som fiskarna i vattnet. Vi kommer inte hem på länge...


Hej hej hej hej :D

Känns konstigt att inte ha bloggat på någon dag, inte ens MMS bloggat! Men Internet är så jäkla dyrt här på hotellet. Lika bra det, det kan vara skönt att slippa tvånget att surfa varje kväll. Vi har det helt underbart här. Strålande sol, magisk snorkling precis vid hotellet. Har sett fiskar man bara ser i akvarium annars. Och fotat upp en engångs undervattens kamera. Köpte två nya idag så jag har på Torsdag, då ska vi iväg och dyka och snorkla, vi ska besöka tre platser. Varav en är nationalparken Ras Mohammed.


Poolen, Semy på Michael Jackson, bilder från hotellet och korallreven där vi snorklar.


Det är hett så in i norden på torget! :D H...

img_0393 (MMS)

Det är hett så in i norden på torget! :D Härligt. Sommaren är äntligen i Östersund :)


Boknings senarium

Nu har vi bokat, vi har funderat och letat och pratat och planerat..och lånat..och gråtit och skrattat och bestämt oss! Nu drar vi till Thailand också, i 4 veckor. Först Sharm El Sheik i två veckor, sedan 3 dagar i Stockholm för att andas svensk luft ;) sen 4 veckor i Thailand. Det kan inte bli bättre. Det enda som oroar mig är hur katterna kommer ha det, men Semy blir ju hemma medans jag och Emma är i Thailand...så jag får lita på honom ♥

 


Wiiihoo vad skor!

Hittade allt på Brandos.se

Lollo tjatar och tjatar på att jag ska med till Thailand, hon har hittat en biljett för 4000:- BARA! Jag är enormt sugen, ska bara sälja mig själv, katterna, och alla nya skor först. Eller sälja mig själv kanske jag kan göra på plats...

 

 Hoppar i regnet

Vad gör man i Husås när det regnar?
Hoppar studsmatta!


Mamma och jag, nu ska vi på teater. Wilmer...

img_0374 (MMS)

Mamma och jag, nu ska vi på teater. Wilmer har avslutnings föreställning :)


PANIK

När det börjar krypa i kroppen och tankarna går på högvarv. Då planerar jag resor, jag vill bort - långt bort. Och där vill jag stanna så länge det bara går. Jag blir inte klok på hur jag lever. Hur jag omger mig av vackra saker i min fina men svindyra lägenhet. Kläder i en fullproppad garderob jag aldrig använder. Och katterna som jag alltid önskat mig. Men ändå är jag inte glad, ändå surar jag och vill ha mer. Fast jag har inte råd. Men tar ett lån. För att kunna köpa allt det jag vill ha - fast ändå inte vill när jag tänker efter. Är det nåt jag ska låna till i så fall så är det väl resor.

Jag ser mig själv sittandes på en tyst strand, med endast vågorna att prata med. Jag vill hitta mig själv, jag kan inte det här. Här i allt det stressiga och högljudda. Försöker jag visualisera en framtid här, i den här lägenheten. Så ser jag bara ett grått hål av vanor och rutiner. Jag kommer aldrig komma upp, iallafall inte glad och frisk.

Jag vet att jag inte kan fly min verklighet, kanske göra den mindre påtaglig för stunden. Men om jag kommer tillbaka som en starkare Sara, så kanske jag har ork att ta tag i den verklighet som då möter mig här hemma.

Strålande sol och grillad quorn :)

img_0366 (MMS)

Strålande sol och grillad quorn :)


Bio!!! :D

img_0365 (MMS)

Bio!!! :D


Nedräkning

Bikinis som får följa med till Sharm el Sheik nästa helg. Skulle vela haft en vit, men hur kommer det sig att jag BARA köper i knalliga färger som sticker i ögonen? Nu blir det nudelwook till lunch, med ingerfära i.

 


Sättet att få en vän, är att själv vara en.

img_0363 (MMS)

Sättet att få en vän, är att själv vara en.


Hurra hurra hurra hurra!!

Det klagas på att jag bloggar för sällan, och när jag väl bloggar så skriver jag så lite. Hehe. Det är inte lätt att vara nöjd ;) Nejdå, såklart jag ska ta mig i nackskinnet och skärpa mig. Jag tycker ju om att ni läser min blogg. Vill inte att ni ska tröttna på tråkiga mobilblogg inlägg och sluta läsa. Just nu sitter jag i sängen, sminkad och redo för partaj. Vi ska fira Mr.H ikväll, nästan alla är ju i Egypten när han fyller år så vi förskotts firar. Känner på mig att det kommer bli en galen och rolig kväll. Det blir det alltid när systrarna festar tillsammans.


Haha. Men nu har vi vuxit upp och bråkar inte som katt och råtta längre (!?) Det är svårt att få alla till att ta oss med en nypa salt. Det är kanske till och med svårt för oss själva ibland. Det finns inga som jag kan prata skit om, eller försvara så in i norden hett i vilken fråga som helst, eller umgås med så frekvent, eller sakna så mycket. Som mina systrar. Det är roligt hur jag gång på gång återkommer till det ämnet här, hur jag älskar dom. Men det är en sån stor och viktig och livsnödvändig del av mig. Går inte att komma ifrån.

 

Nu fest! Tjing ♥

 

 


Krånglig garderob

img_0358 (MMS)

Krånglig garderob


Fin utsikt. Har skrikigt mig hes i med and...

img_0357 (MMS)

Fin utsikt. Har skrikigt mig hes i med andra ord och ätit..nästan..ihjäl mig på sallad och röror. Popcorn och nu hemmagjord glass. MÄTT!! Men i ska det i allafall :) Godismage heter de va? ;)


Trodde min kväll skulle bli ensam och tråk...

img_0355 (MMS)

Trodde min kväll skulle bli ensam och tråkig. Men blev bjuden på spelkväll och middag :) roligt!!


Den kom från ingenstans, lusten att måla. ...

img_0352 (MMS)

Den kom från ingenstans, lusten att måla. Jag låg på golvet och pratade med zsa zsa zoo och lyssnade på röyksopp. Vips, så målade jag denna. Lite dassig i färgerna på bilden. Får fota den i dagsljus i morgon. Godnatt.


"If tomorrow is judgement day, And I'm sta...

img_0331 (MMS)

"If tomorrow is judgement day, And I'm standing om the front line. And the lord asks me what I Did with my life I will say I spent it with you" - Whitney Houston, My Love.


Brämhults nya smak blåbär & svartvinbär, B...

img_0342 (MMS)

Brämhults nya smak blåbär & svartvinbär, Ben & Jerrys new york super fudge chunk, kaffe och filt i solen!! Sommar!!!
bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0