Tåg i morgon då.

Det var länge sen!

Nu har jag budat hem en tågbiljett för 90:- kr till Stockholm,
tåget går 06:00 i morgon. Så det gäller att ställa klockan. Vi blev utelåsta i dag utav vaktmästaren, haha, jag vet. Dom skrattade när vi ringde och bad om hjälp att komma in. Vi hade tydligen inte låst i morse och vaktmästar´n skulle fixa duschen. Sen låste han....men vi kom in efter mycket strul.

Hur skulle du välja?

Jag har sådan beslutsångest så jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Idag fick jag erbjudande om ett heltidsjobb som resebokare på en myndighet.
Jobbet innebär att boka anställda och privatpersoner runt om i sverige, även utomlands. Buss, tåg, taxi, flyg. Det påminner lite om det jobbet jag hade på SAS. Jag träffar inga kunder face to face. Jag strävar inte efter att sälja dyra biljetter utan att boka de billigaste möjliga. Jag har ingen del av min lön som är provosions baserad. Och jag har inga rese relaterade förmåner.

Det bästa jag vet med Ticket jobbet är just att få boka människor över hela världen, det kan vara allt från en flygresa till Stockholm, charter till Egypten, weekend i paris eller en vinresa till italien. Det kan vara en långresa till Australien eller en kryssning. Det är variation, det är människor i butiken, jag lär mig hur mycket som helst. Och jag får sälja. Men jag kan bara jobba 50% på Ticket. Och det blir svårare och svårare nu att klara mig på den lönen.

Om jag tackar ja till detta jobb - vad är det jag förlorar i Ticket jobbet.
Om jag tackar nej, vad går jag miste om. Mera lön - det vet jag. Men kanske någonting mer? Jag hatar att det ska bli så att jag väljer mellan ett underbart roligt jobb - och pengar. Jag vill inte välja mellan Ticket och en högre lön. Jag vill inte känna att jag blir tvingad att ta ett heltidsjobb pga att jag behöver det ekonomiskt. Pengar förstör min kreativa glädje, det förstör allt.

Hur skulle du välja?
Såklart handlar mycket om trivsel på jobbet om arbetskamraterna. På båda ställena känner jag att jag har superbra människor omkring mig. På det nya jobbet något fler och något yngre. Men annars är det ett lika roligt och trevligt gäng där som på Ticket. GAAAAHHH. I förrgår kunde jag inte sova för att jag funderade på vad de var för jobb, i går kunde jag inte sova för att jag funderade på intervjun i dag. I natt kan jag inte sova för att jag har beslutsångest.

Fundera. Fundera. Fundera. Fundera. Fundera


Strtiped

För att påminna mig själv om hur bra jag är:
I dag gjorde jag det igen. Charmade in mig. Nu väntar jag på resultatet.Han med att göra denna på morgonen också. Till Elisabeth.
Skulle egentligen ha träffat henne i går eftermiddag och göra den hos henne, så hon fick vara med att lära sig. Men övertid på jobbet och stressig kväll. Så det blev inte så.

Någon som bara sitter hemma som lika gärna kan ta en fika med mig?Håriga brudar!


Jag räknar timmar och väntar in Anders. Har eventuellt fixat klänning nu till bloggfesten i helgen, men ska jag vara uppklädd eller bara skönt klädd. Jeans, snygg topp, klackar. Det är väl aldrig fel, eller? Haha. Vad ska ni ha på er!? Galaplagg? Undrar just vad syster tänker bära. Attans om någon skulle vara snyggare än mig ;)


En skön kväll med håriga tjejer. Jag blev så nöjd, jag var lite orolig ett tag men jag kan lita på Selhan. Och självklart är det på MK Hår/Makeup ni ska klippa er nästa gång - hos henne. Det är kort igen, men luggen är lång. Rödbrun färg. Jag förstår varför jag trivs i kort hår. Nu ska vi ta en promenad. Sedan väntar bloggdesign och i morgon blir en ännu mer spännande dag än det var i dag. Jag kanske berättar sedan...

Tjing ♥

Tack för pepp-lappen :)

Man blir bara så jäkla glad när någon orkar med att skriva en sån söt liten lapp.
Tack Barbro - du gjorde min dag! :)

Blev en ny design till Vasso också. Hoppas på bättre uppdatering nu då? :)

Söt mössa av söt syster

Kolla vad jag fick igår utav Towa. En söt mössa.


Wihoo

Åh vad dagen slutade bra. Trevliga Helene från Uppsala ringde och ville hyra rummet. Så jäkla skönt, man blir inte direkt fet på en halvtidslön. Jag pendlar ständigt mellan att säga upp mig och dra till någon öde ö till att stanna kvar och hoppas på att jag får jobba längre dagar på Ticket. Så frustrerande. Vad gör man när man har två alternativ som verkar lika dåliga eller lika bra. Singlar slant?

Provade en ganska rolig grej.
Snurra din högra fot medsols, samtidigt som du ritar en 6:a i luften med vänster hand. Haha. Helt sjuk. Hojta till om du klarar det.


Säga vad man vill om lillasyster men nu har hon faktiskt en tävling på bloggen man vill vinna.
Jag vill iallafall det. Kolla HÄR.

Är det så här ni uppfattar oss?
Anders vill kramas men jag vill äta. 


Ägg inlägg

Okej. Jag tar alla kommentarer på största allvar... Så därför detta...inl(ägg)...

Vi äter 1,8 miljarder ägg på ett år. Så klart äts många under påsk, vi bakar en del också. Det säger sig självt att ekologisk självklart är bättre. Då får hönorna rätt till utevistelse i rastgårdar där de kan picka, krafsa, sandbada och leta efter mask, de har också mer utrymme. Sen har du de hönsen som är frigående inomhus, dom kan sova på en pinne, leta föda som dom gör i det fria men hittar du ekologiska ägg så köp det.

* 6% av alla ägg som säljs i Sverige är ekologiska.
* 40% av hönorna sitter i burar där varje höna har mindre yta än ett A4 ark.
* Resterande hönor finns i olika frigående system som förvisso är långt bättre än burar men inte lika bra som de ekologiska.
* Det finns cirka 6,2 miljoner värphöns i Sverge, 365 000 är ekologiska värphöns.

Efterfrågan är för liten och för otydlig, vi måste handla mer ekologiskt. Producenter står i kö för att få leverera men så länge inte vi vill köpa kommer inte butiker att ta in mer ekoägg. Jag vet att priset i bland kan vara det dubbla. Men det priset är ingenting i jämförelse med vilken skillnad man kan göra i dessa djurs liv. Antingen får hönan en A4 Ark stor bur att röra sig i, eller så köper du ekologiskt och visar att vi vill att fler hönor ska få möjligheten att gå fria.

Eller ät inte ägg alls....

Förresten, jag undrar om det finns platser i världen som ligger under havsytans nivå men som inte har vatten över sig.
Jag blir förvirrad.


En väska till mig :)

Tänk vilken tur man kan ha, jag knatade upp till min bästa vän och hon är i full gång med att slänga ALLT fint hon äger. Denna väska hittade jag i grovsoporna bland en massa annat smått och gott. Nu ligger lite auktioner på Tradera. Spana in dom här. Väskan påminner så mycket om den stora jag hittade för något år sedan på soptippen. (lilla bilden)

Tänk att samma pryl kan vara både vacker och ful i olikas ögon.
Ojämn inställning

Är det bara mitt förhållande som fungerar såhär?
Kvinnan i ett förhållande ska vara så osjälvisk, pengarna ska räcka till lägenheten och mat. Blir det över räcker det kanske till ett gemensamt sällskapsspel eller  en snygg matta till lägenheten.

Jag är pank när jag har tömt mitt konto, inte har burkar att panta och inte längre kan hitta enkronor i min väska. Anders är pank när han har hela kylen full med mat och bara 5000 på kontot. Det är så konstigt hur man kan ha så olika inställning till pengar.

Detta är vad jag skulle lägga mina sista pengar på utan att knysta ett pip.

Jag lägger min sista pengar på:                                          
*
Diskmedel, tvättmedel, tvål och tandkräm.   
* Blommor till lägenheten.   
* En tvålpump till badrummet.   
* Ett köksbord.   
* Basvaror, pasta, ris, frukt.  
* En hallmatta.

Anders lägger sina sista pengar på:
* Lunch med jobbarpolarna på nåt hak.
* Snus.
* Köttfärs och falukorv. 
* Tio trisslotter.
* Middag på Lilla Siam för oss båda så klart.
* Högtalare till Ipoden.


Barn på nytt


Vart har jag varit hela dagen?

Fast som en råtta i en råttfälla framför Guitar Hero, jag är helt såld. Men det är bra mycket lättare att spela det på Playstation än på Wii. Varför? Jag var grym förut, haha, för tre år sen. Men jag hittade snabbt tillbaka till min forna förmåga. Varken jag eller Anders ville gå hem, men när klockan börjar närma sig 23 så kittlar Anders pokernerver och vi måste bege oss till första bästa dator ;)

En spelgalen dag, med en massa lek. Blir ju så när man är med stora och små barn. Tänk om vi alla kunde vara så där som barn är. Ser möjligheter i allt. Och vill du en dag gå på jobbet som Dart Wader är det lugnt och ingen kommer fråga varför. Att mata din batteridrivna Ara med kex skulle inte vara konstigt. Att plötsligt få ett infall att börja fäktas på gågatan med låtsassvärd och se troll i träden - ingen skulle bry sig. Eller ännu bättre, alla är med i leken. Underbart. Vi borde låta oss själva vara mer som barn.

Vi borde öppna upp fantasin och släppa in all glädje som finns i världen.SimSara

Vi bokade biljetter till Benjamin Buttons otroliga liv i kväll, men det blev inte av. Jag var med två tokar och simmade på Frösön, blir så förbannat matt av att simma. Jag orkade inte ens gå upp för trapporna så Anders fick komma ner och bära mig upp i sängen. Haha. Nästan. Men shit vilken bra träning och alldeles gratis på Torsdagar och Fredagar. Synd att man står och betalar på ett gymkort när man kan hitta så mycket gratis bra träning. Men i bland - som när regnet piskar och vinden viner - då är de bra skönt att kunna gå på gymmet. (bara man tar sig upp på mornarna)

Nu ska jag svulla en veg.burgare från sibylla. Mums.

Tjing ♥Klädsamma kurvor borta?

Tittade på Ellen Degeneres Show i dag innan jobbet. Tänk vilken lycka om man kunde får vara med i publiken :)
Beyonce var med, hon är så vacker men vart har de kända "Beyonce kurvorna" tagit vägen? Okej hon lär ju träna som en galning och ger verkligen allt på scenen men sorgligt om det skulle vara så att hon har skippat kurvorna pga någonting annat. Nej tillbaka med en och annan kurva tycker jag, det klär henne.

Man kan ju undra om det bara är Ellens galna humor som tänder Portia De Rossi.
Meeen spana in bilden längst ner. Ellen är ju riktigt sexy.

The smileOkej, om jag ler får jag som jag vill.
Det är alltid mitt knep och det har alltid funkat.
Just nu steker min grottmänniska till pojkvän blodpudding som luktar fan i hela lägenheten, i går stekte han bacon och i förrgår falukorv. Dessa tre lukter är det vidrigaste som finns i matväg. Jag behöver hitta en undersökning som visar det farliga med att äta kött varje dag. Sen ska jag printa ut den och klistra upp på kylskåpet.

Istället för att sätta upp bilder på smala tjejer, eller vältränade killar på kylen. Sätta upp ett hot. Som detta:
"Anders, du skulle bara våga!...."
Min snygga kropp

Vi pratade om att vända på dygnet. Jag måste vända mitt tillbaka. Jag har ställt alarmet nu på 09:00, jag ska upp och släpa mig på gymmet om det så är det jobbigaste jag har gjort på länge. Jag börjar verkligen känna av min stela nacke och mina tunga axlar. Jag måste träna för att hålla mig hel. Att ha ett stillasittande jobb är nog det bästa för mina leder som lider av en mildare form av reumatism, men varken mitt huvud eller min kondition vill att jag ska sitta still. Jag är nog inte gjord för det. Är någon det?

Jag är inte ännu vegan, men jag har dragit ner bra mycket på min "produkter från djur" produktion. Det jag har svårt att vara utan och som jag inte kan ersätta med någonting är ägg. Någon som har ett roligt tips på vad jag ska byta ut ägg mot? Min snygga karl får bidra med kvällens bild, mer för att motivera mig att träna. För jag vill helst av allt ha en sund vältränad kropp - att vara smal är inte det viktigaste. Jag måste ta hand om mig själv bättre! Det får bli mitt sena nyårslöfte. Jag är det vackraste jag vet.
City Weekend


Svart vita foton är så vackert. Har photoshopat hela kvällen och gjort om mina färglada bilder till stämningsfulla foton i svart vita nyanser. Gjorde ett colage också som inspirerades utav Stockholmsresan nästa helg. inget märkvärdigt, bara en weekend i en större stad och Spotlife festen jag har pratat om. Mingla lite, god mat, nya människor. Fika på ett annat fik än PAUS. Förhoppningsvis hittar jag nå snygga kläder. Inga höga förväntningar alltså.

Om ni inte har provat Polyvore - Gör DET.Kort


Papper större än migÅh SHIT vad mätt jag är. Man kan tydligen äta ihjäl sig på ostfondue, bröd, grönsaker och avocado dipp. Emma har fått en ny fin design på sin blogg. Det var länge sen jag gjorde någonting så enkelt och okomplicerat. Det behöver inte vara struligare än sådär för att en blogg ska få ett helt annat uttryck. Tillbaka till det enka tycker jag - skippa allt vad avancerad HTML heter och bara kör det enkelt. (jag kan ju förresten inget avancerat ändå)

Ska införskaffa ett mindre block så slipper jag teckna på papper större än mig själv.Gör mig avundsjuk

Man blir inte bara lite res sugen när man surfar runt på denna sida.
Men smakar det så kostar det som det heter.
(Klicka på bilden och du slungas ut i drömvärlden tillsammans med mig)Jag kollade runt lite och fastnar alltid för hotell i Thailand, dom vet verkligen vad som krävs för att det ska kännas lyxigt. Eller kan dom bara bild redigering jäkligt bra? Layana Resort & Spa ***** i Krabi är så vackert. Lägg 20 000 kr på resa och boende och stanna här i två veckor 29/3. Annars är jag så sugen på Mexico men hittade inget lyxigt nog.

Planerar du en resa? Berätta! Gör mig avundsjuk.

 


Fyrtal

Ikväll blir det ostfondue och mys. Ska bara komma ihåg att jag ska köpa bröd. Får skriva en lapp och sätta upp på datorn på jobbet. Har ju redan ett dussin lappar som sitter där - jag är inte van att komma ihåg så mycket som jag nu måste.
bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0