Förvandling till suger skull

Det var så jäkla roligt att måla sig som suger skull :) Och det tog inte så speciellt lång tid heller! Fick en massa komplimanger och alla tyckte det var så jäkla snyggt!

 

 


Och efteråt såg jag ut såhär ;)

 

 






Klotter

Ja, jag behöver verkligen en kamera. Är ju katastrof att jag tar så dåliga bilder!! Teckningen är gjord med promarker´s och vanliga tuschpennor. Har alldeles för få promarker´s. Jag skulle vilja ha i alla tänkbara färger, nu har jag mest gröna och grå.

 





Mys Fredag

Jag känner två personer (Syster Emma och Malin) som är EXTREMA på att städa. väldiga pedanter och ordning och reda är det hemma hos dom. Men nu är det faktiskt så rent hemma hos mig att dom skulle bli imponerade. Man kan pussa toalett stolen om man skule vilja, eller slicka på golven, ta en tugga av listerna! Haha. Ja det är skinande rent. Det var faktiskt väldigt rogivande.

 

Nu eldar jag ljus och snart är det Idol.

 


Grattis Wilmer!

Underbaraste lilli (STORA!) Wilmer fyller 7 år idag. Det går så himla fort, snart tar han väl studenten och reser ut i världen. Då kommer han minsann inte vilja kramas med moster. Amazonas är lite piggare idag, men jag ser att han inte riktigt är med ändå :( Nosen är ljusgul och jag läste att det är ett av symptomen vid torr FIP. Usch, det känns fördjävligt. Har kollat på en massa foton från när han var kattunge. Sötaste katten i världen.


Kl 17:00 ikväll blir det pizza kalas hemma hos Wilmer.



Amazonas

I bakhuvudet har jag såklart en tanke om att mina underbara katter någon gång blir gamla och dör. Alla som har djur har väl i tanken förberett sig för att den dagen kommer. Men jag har aldrig tänkt att dom kan bli sjuka och dö unga. Dom är ju innekatter!! Innekatter blir inte sjuka :( Men tydligen. Pratade idag med veterinären om att ta blodprov på de andra katterna för att se om dom också bär på sjukdomen. Men vi väntar med det. Vi ska se nu vad som händer med Amazonas. Idag har han ätit, så länge han äter mår han inte jättedåligt.

 

Jag önskar önskar önskar att han nu blir bättre av antibiotikan. Men blir det inte så finns det inte så mycket vi kan göra, för utom att se till så han inte lider. Vi ska pyssla om honom och ge honom favorit maten.


Älskade Amazonas

Fick ett fruktansvärt tråkigt besked idag av veterinären. Amazonas har varit hängig ett bra tag och nu visade blodprover att han säkerligen har FIP. Ett virus som inte går att bota. Nu ska jag prova en vecka med antibiotika. Men blir han inte bättre av det på en vecka ungefär, så måste jag ta ner honom. Så otroligt sorgligt och jag vet inte riktigt hur jag ska bli glad igen. Ingen Amazonas i lägenheten....går inte ens att tänka sig.

 


Hurra hurra hurra hurra!

28 år. JA DET ÄR SANT! Vad tiden går.

Nu blir det tacos hos syster Emma och sedan party hela natten.

 

 


Spets

Sedan Semy drog till Sundsvall runt 15 tiden så har jag hunnit med en massa här hemma, har städat bort alla sommarklänningar och toppar i blommigt och glada färger. Tog istället fram en massa stickade koftor och svarta plagg. Mysigt! Ny är min garderob redo för kalla hösten och isiga vintern. Blev just bjuden upp till Emma och Ove på vin och Idol kväll. Mysigt det med :) Jag hade gjort mig redo för en ensam hemma kväll...

Tur att systrar finns!
Hittade denna söta sko idag på Asos.com

Buzzador

Lumene från Buzzador. Jag hade ingen bra dagkräm men nu så! Har bara använt den en gång så kan inte säga så mycket, men nu är jag mjuk som en bebisrumpa i ansiktet ;P

 


Suger

Emma och Ove som suger skull´s.



Halloween

Åhhhh jag har kommit på vad jag ska vara på halloween!!
Det är inte så roligt att avslöja sig va? Hmm, men jag kan ju aldrig hålla mig :D



Godnatt

Sista för ikväll, nu är jag helt slut i skallen.
Ska sova och hoppas inspirationen och tecknar lusten inte rinner ur fingrarna.


Mer Audrey Kawasaki!!!!!!

Dåliga bilder igen, ni får ursäkta!Först gjorde jag denna, men tyckte den blev rörig med det hon har till vänster i håret. Blad och snäcka. Så tog bort det och lät det bara vara hår istället. Nu försöker jag inte bara uppdatera på Facebook, utan även här ;) Visst är jag duktig! Skulle kunna tänka mig denna som tatuering på armen, haha, eller är det bara för att jag ÄLSKAR Audrey Kawasaki ♥





Semys tatuering

Gjorde just en ny kategori som heter Tatueringar.
Så nu måste jag bara göra detta inlägg och sedan ska jag sluta blogga för idag :P
Har inte den sista bilden jag tecknade till Semy just nu, men detta var den innan den färdiga.




Vill ha!!

Åhhhh jag vill göra en Audrey Kawasaki tatuering, NU NU NU NU. Jag ska ha den på vänster överarm. Har googlat efter en massa liknande tatueringar, och kollat igenom alla hennes målningar. Har hittat ett par jag verkligen gillar och ska försöka teckna upp en jag vill ha :D









Audrey Kawasaki och dödskallar

Älskar ju Audrey Kawasaki bilderna jag la upp för ett tag sedan, så ikväll tecknade jag av en av bilderna och la till ett par dödskallar. Synd bara att jag inte kan visa er en skarpare bild. Iphone har ju inte direkt den bästa kameran ;) Storlek: A3. Är så jäkla glad över att jag återfått lite av inspirationen jag saknat så länge.

 


Bort med pälsen


Tatuerare!

Okej, jag är på jakt efter en tatueringsmaskin. Någon som vill tipsa om en bra för nybörjare, jag hittar ju en massa start set på internet. Men eftersom att jag är dåligt insatt i vad som är skräp och vad som är någonting att ha så är det lite svårt att hitta rätt. Jag behöver ju egentligen inget grymt avancerat - bara någonting att börja öva med.



Detta kitt finns på Tattoosweden. Och kostar 995:- . Finns i andra olika storlekar och priser också.








Ett kitt för 2900:- Är det på tok för avancerat för mig?? Finns på Tatueringstyle.
Finns i billigare och mindre versioner.








Det ultimata nybörjarkittet beskrevs det här som. 849:- på Tattookit





Tavlor

Tillhör du dom som gärna köper tavlor på IKEA? Eller är du mer kräsen på den konst som pryder dina väggar. Jag skulle aldrig köpa en tavla, men jag antar att det är för att jag målar själv. Eller så har jag inte pengar så det räcker till de tavlor jag vill köpa. Men visst det finns mycket fint på IKEA, men det känns bara så opersonligt. En favorit konstnär är Gustav Klimt, det har jag skrivit förut ;P Jag gillar att viss fält är så rena och nästan lite "ofärdiga" Medans andra partier är fulla med klotter och fina detaljer.



Kunskapskanalen

Kolla på kunskapskanalen nu!


"En av fyra svenskar kommer någon gång under livet att drabbas av psykisk ohälsa. Vissa mer andra mindre. Några kanske utvecklar livslånga sjukdomar, för andra kan det handla om perioder av depressioner, självmordstankar eller vanföreställningar.
Hur gör man då, för att få vardagen att fungera, relationer att hålla och verklighetsuppfattningen att inte skeva för mycket? Om detta berättar UR:s nya reportageserie Inferno."



"Om man inte kan se att någon är psykiskt sjuk, hur kan man se om någon är psykiskt frisk?"



bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0