Dagens påminnelse:

Och där på sida 303, på 29 oktober lärde jag mig exakt vilket som är ett av mina största problem. Tack för det. Nu läser jag 28 oktober och 30 oktober också. Kanske får jag veta ytterligare nåt spännande om mig själv!


Tatueringar. Teckningar. Annat.

Ja som rubriken säger ;) Blandat inlägg. Sitter här med ingen plan för morgondagen. Ingen tatuering att göra. Inget möte att gå på. DET enda som måste göras är att skriva på min berättelse för Hjärnkoll (www.hjarnkoll.se) Usch. Jag får alltid sån prestationsångest och kan jag inte vara bäst vill jag inte vara med! :( Måste verkligen träna på det. Jag tatuerar hellre än skriver om mig själv. Hmm.

På tal om mig själv. Jag var på ett sjukt givande möte förra måndagen. Gick hem helt lyrisk och skulle förändra världen. Och hjälpa alla. Syftet med mötet är att stärka mig själv och jobba med mig själv. Inte att hjälpa andra. Ändå var det trots allt det hela veckan ändå gick ut på.. Att försöka få andra att inse vad dom borde göra. Men hallå!? Det skulle ju handla om mig! Ikväll på samma möte var jag inte lika lyrisk. För jag visste att väl hemma igen finns det ingen annan än mig själv att hjälpa. Och hur sjutton gör jag det!?

 

 

 


Babysim

Mila var så glad idag :) Det är så jäkla skönt när hela dagen flyter på utan problem. Tror nog att det ofta beror på mig :S Har så fullt upp att Mila lixom hamnar lite i skymundan. Och hon klagar inte, hänger bara på i alla mina projekt och dagsturer. Men på kvällen känns det inte som att vi sets på hela dagen. Men idag var en RIKTIG mysdag <3


30 år idag!

Vilken otroligt härlig dag! :D
Den började med frukost här hemma med familj och vänner på besök. Sen hot stone massage och infraröd värme hos Towa på www.skonhetsgrand.se, lunch och tårta på Törners och är just nu hemkommen från en otroligt vacker trerätters middag på Mikado.
 
Har fått presentkort på Resia!! Blommor, skitsnygg tröja. Ser så fram emot att fixa ett pass till lilltjejen och ta med Mila på hennes första resa. Frågan är bara vart vi ska. Jag får köra snurra jordgloben och sätta ner fingret ;) Fick också en natt på Copperhill med världens bästa systrar :) Den 7/12, med bandvagn upp på fjället och julbord mitt i Åres skidsystem 732 möh. Wiiii!! Laddade just ner en mindfullness app på telefonen, känner att jag behöver bli påmind om att varva ner emellanåt. Nu känns det som att jag har så mycket på gång. Har en massa skaparglädje, energi, tankar, lust att utveckla mig själv, känner mig lite speedad. Jag vet ju att jag måste vara uppmärksam på symptom på hypomani i min diagnos - jag vet också att just precis när jag befinner mig mitt uppi det så är det så svårt att sätta stopp. Det är inte fören efteråt jag verkligen kan se mönstret i vad som höll på och hända, och då tänka men varför fattade jag inte? Haha. Men jag tänker att eftersom jag vet att det kan hända..så borde jag se när det händer? Hmmm.
 
Bilder från dagen:
 
 
.
 
 

Audrey Kawasaki inspirerad...


IKEA

Med Emma Mackan och Mila. Mina planer var att inte handla nåt. Men OM jag prompt hittade nåt så fick jag Max göra av med 1000:- Haha! Höll på att sluta med prylar för 3500:- innan jag hejdade mig själv i shoppingstressen och höll mig till budget. Hem kom jag med en lampa, två ramar som nu hänger ovanför sängen med teckningar i och en massa annat smått och gott.


Arg!

Mila är inte det minsta glad över att jag är hemma igen!!! Hela förmiddagen har hon sett ut såhär:


(H)järnkoll

Oj vilka dagar. Orkar inte säga så mycket om dom. Träffa Mila igen var underbart <3 Ni får bilder istället:


Ljusbord!

Just ja! Fick en tidig födelsedagspresent av världens bästa Semy <3 Ett led ljusbord. Nu slipper jag använda ett fönster för att överföra en teckning eller en bild från ett papper till ett annat! Nu i vinter när det är mörkt jämt blir det rätt svårt att utnyttja dagsljuset, nu kan jag pyssla tatueringsmotiv även på nätterna ;)


Mila sitter..

...lite ostadigt bara. Nu är väskan packad för 3 dagar i Persåsen. Idag anmälde jag mig till PT grupp på Fristilen. 6 veckor. Nu djävlar ;)


Regnigt men mysigt!

Mila började gråta precis när vinnarna skulle upp på scenen och få sina miljoner! Så vi sprang hem. Typiskt! Visst, jag blir också avis men inte så jag gråter... :S


Underbara Uggla

Gratis fika på torget kl 15.00!?
Såklart vi måste gå dit :)


Dagens!


Chokladtårta!

Vilken fantastisk chokladtårta jag har ätit idag! :) Vi överraskade Susanna med trerättersmiddag - grönsakspajen gjorde jag :) Har haft en trevlig kväll och nu har jag just sovit ner sötaste Mila. Nu ska jag sova, kl 10.00 i morgon är det spinning. Jag är tokladdad på att byta gym och börja PT grupp på Fristilen om två veckor!!!


Golds Gymkort!

Vill överlåta mitt träningskort på Golds till någon. Den som tar över slipper inskrivningsavgiften på 400:-


Grattis Wan!

Nu är vi på kalas och firar Wan :) Lite blandade bilder från veckan:

 


Bad!! WIIHOO

Haha! Lilla skrutten tycker det är så jäkla kul att bada :)
Så kul att jämföra första badbilderna med hur det är nu när hon badar.
Nu plaskas och viftas det så mycket att det inte ens blir bra bilder ;)
 
 
Ikväll:
 
 
Första badet:

Massage

Vi laddar för babymassage :) Tack förresten för goda råd gällande mina tre utbildningsdagar och om Mila ska vara hemma eller ej. Hon får vara med Semy har vi kommit fram till. Och jag kommer säkert ringa hem första kvällen och gråta av hemlängtan. Tur att vi bara ska till Oviken ;) Kanske inte gångavstånd men kan tänka mig att en bebissjuk mamma kan gå hur långt som helst...


Leopardfläckar

Tatuerat, druckit kaffe, ammat. Det var min dag det. Mila däremot har hunnit med promenad och fika på PAUSE! Vissa har det bra dom!


Trött!

Är helt jäkla slut. Mila har börjat bete sig som andra barn, hon ligger inte längre som ett ljus i sin korg och tittar på medans mamma målar. Nu vill hon sitta i knät eller stå eller gå runt runt i lägenheten. Babygymet är tråkigt och mamma är tråkig - jag duger bara när det är dags för käk. Nu sover hon och jag borde också passa på. Men finns ju annat som måste göras också. Typ som att kolla rean på Nelly.se ;)
bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0