Nyårsfin :)

Lite Nyårsuppdatering hinns med! Nu är jag klar för att gå på mysparty ;) Lite lockar i håret massa mascara, vem vet vad kvällen/natten har att erbjuda! Det blev förresten ingen catering, hittade inget som passade oss. Så det blir vegetarisk skagen toast, grekiska qourn biffar som vi gör själva och en massa marängswiss till efterrätt. Lite rött vin och sen får vi se vad vi hittar på efter tolvslaget :)


♥♥♥♥ Gott Nytt År ♥♥♥♥

Jag vill önska alla mina vackra läsare ett riktigt Gott Nytt År.
Har ni några nyårslöften jag ska hjäpa er att hålla?? ;)



Roliga naglar

Min syster gjorde roliga nyårsnaglar på mig idag :)
Och min systerson vill bara ha målade naglar om dom ser ut som nintendo figurer eller små convers skor.







Kläder!






Resa!!

Planer planer planer, visst är det underbart att planera en resa? :D


Strålande hud

Det är mycket som ska till för att få vacker hud.

Håller ni på med rengöring, skrubb och ansiktskräm? Tror ni att det fungerar eller kör ni på tvål och vatten? :)

 

Jag har haft så mycket problem med acne när jag var yngre, och började köpa dyra produkter som decleor och MD formulations. Det fungerade och jag blev av med min acne, dock tycker jag at det är lite onödigt dyrt. Så nu köper jag prylar på apoteket eller billigare märken på Åhlens.


Mitt charmtroll Zsa zsa zoo

Godmorgon, tror inte jag varit upp sen 10:00 på väldigt länge, somnade dock runt 21:00 igårkväll så det kanske inte är så konstigt ;) Sitter och väntar på min syster som ska köra mig och köpa kattmat. Så är det när man är körkort och bil lös. Man måste planera för att kunna handla nåt så enkelt som en stor påse kattmat.

Jag måste som sagt bli bättre på att äta regelbundet. Och tänker köpa Nutrilett shakar idag. Då kan jag enkelt kliva upp kl 07:00 och hälla i mig en till frukost. Sen somna igen och vakna till lunch - bra plan va?
 


Målningar:

Jag hittade en mapp med målningar som jag har gjort, en del är sålda och det är lite sorgligt faktiskt. Att man aldrig får se dom igen. Men såklart är det kul att få sälja :) Jag ska verkligen ta tag i målandet och försöka ha en utställning! Det skulle jag behöva, lixom stärka mitt kreativa självförtroende.

(KLlcka på de små bilderna för att göra de större)

    







Min underbara lillasyster ♥

Haha är det så här min och min lillasyster relation är, jag drar hela släpet och hon bara glassar!? ;P


Smala minnen


För ett par år sedan gick jag igenom en jobbig period och gick ner grymt mycket. Ett tag var jag en 36:a och har aldrig varit så liten i hela mitt liv! Alla kläder jag köpte då kan jag såklart inte ha idag, men jag försöker träna och gå ner i vikt nu. Då slutade jag helt att äta, vilket inte är det ultimata. Det är lite svårare att äta och träna sig smal tycker jag. Får inte riktigt till det met mattider.

Men de här bilderna är tagna då jag var lite (mycket) lättare! Det syns mest på ansiktsformen! Hade också betydligt finare hy då, suck. Så kanske dags att börja med MD formulations igen då...

Hmm, sluta äta kanske skulle vara en idé ändå ;P





♥ Vinter ♥


Jag saknar verkligen en riktig kamera, nu har jag bara iPhone och den är väl inte direkt bäst på foton ;) Dom här vackra frostiga bilderna tog jag förra vintern. När jag hade en fungerande kamera. Men ska fixa en ny!!




Älskade Maria

Haha vilken underbar människa ♥
Älskar scenen där hon är på gymmet, haha!!


Thailand första gången

Nu Bonde söker fru, åh jag vill inte att det ska sluta eller så vill jag ha en ny säsong NU.
Lite bilder från år som gått, hittade dessa på min systers pixbox sida! Nyårsafton 2007. Den vintern var jag till Thailand förstå gången, mina systrar och min systerson reste runt i ett par månader. Och jag åkte dit i 10 dagar och mötte upp dom på Koh Samui :D


Humörsvägningar

Men gud hur kan man ha sånna humörsvägningar som jag har nu? Suck, ena minuten är det storstädning av garderober och allt ska säljas, andra är jag tokarg och måste på gymmet för att bli av med aggressioner. Men nu har jag iallafall kommit hem från gymmet, asskönt. Cyklade 2 mil och styrketräning på det.

Nu mat, gjorde supergod chevre lasagne igår :D


Träning!!! :D

img_1417 (MMS)

Träning!!! :D


Perfect Body

Ganska roligt att googla på "perfect body" Man hittar en massa fina kroppar, och en massa ofina.

Jag gillar inte bodybuilder kroppar!


Fest VS Mys

Towa fick en inbjudan till en stor och glammig nyårsfest i Åre! Vackra människor, bubbel, glitter och mycket folk. Vad vore en bal på slottet?...långtråkigt eller alldeles alldeles underbart! Det skulle vara så kul att klä upp sig i en vacker klänning. Och även fst vi pratat om ett mysigt nyår utan fest så kan jag inte låta bli att fantisera om en galen fest i Åre.







Sommarkänsla

Kolla badräkten! Så himla söt, den finns i svart också. Allt från H&M.


Laddar ner picasa, photoscape, vlc, u torrent, msn, photoshop.
Åhhh det är så skönt att ha en egen dator :D


Går runt på REA, men hittar ingenting!! In...

img_1409 (MMS)

Går runt på REA, men hittar ingenting!! Inget alls, inte ens ett billigt snyggt smycke :( inga kläder, inga skor! Blä :( men hittade ett jultroll :D




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0