Förvirring

Senast jag kände mig såhär dum och förvirrad måste ha varit på första utbildningsveckan på SAS, och kanske till och med på Ticket när jag skulle lära mig AMADEUS :S Att betala ut aktivitetsstöd på F-kassan verkar inte vara nåt man gör på en handvändning... jaja, hoppas alla bitar faller på plats närmsta veckorna iallafall. Annars får jag bara inse att jag är för gammal för att lära mig nya saker ;)




Cykel!

Ja, idag köpte Mila och jag en cykel så nu är vi inte så beroende av Semy och bilen ;)






Underbara sommarväder :)

Helt galet varma dagar har vi haft nu! Man är ju verkligen inte bortskämd med så tidig sommar - eller sommar över huvud taget :P Idag latar vi oss på gräset hos Towa.











Knitting Peace

Sticka för fred - möjligt?
Igår var vi på Knitting Peace föreställningen med Cirkus Cirkör på Storsjöteatern. Fantastiskt vackert. Alla tre föreställningarna här i Östersund är slutsålda - annars skulle jag rekommenderar er att gå ikväll!! Så trassligt och sorgligt. Så fint. Man fick inte fotografera så tog en bild ur tidningen :P

Tack Marcus och Emma som bjöd med oss <3




Husås = MAT

Haha, det är rätt roligt hur man fungerar. Här hos mina föräldrar verkar det som att jag får äta precis vad jag vill. Jag äter honung direkt ut burken med matsked, 10 rostade mackor med 1 cm tjockt lager bregott, två stora portioner potatismos, 5 stora bitar sockerkaka, kexchoklad och dricker saft!? Vad händer? Tur vi bara stannar en natt :S

Mila ramlade från sängen :( Hon har ett bamsestort blåmärke över pannan och på kinden. Stackars lilla skrutt, men hon grät bara någon minut sen var hon glad igen!











bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0