KRAM


Min dag och kvällen igår i bilder...
Jag skriver mer sen, måste springa!


Fint

Jag köpte ett hårband och nålade på lite smått och gott från smyckeskrinet. Fint va?
Och så lite bilder på lägenheten, som är minst lika fin.
Nu blir det fest!






Nyinflyttad

Ojojoj vad jag har flyttat grejer. Upp och ner, ner och upp. Hit och dit. Men nu är det ÄNTLIGEN klart. Min nya lya är så mysig, den är allt jag hade kunnat önska mig. Jag och katterna får plats, mina favorittavlor hängde nästan upp sig själv. Mina askar och burkar fick en speciell plats, mina smycken är till och med sorterade i bokstavsordning! Haha. Nästan. Jag packade upp mina kläder och insåg att hälften inte fick plats, slänga kläder? Ja. Det sved irriterande. Men jag var tvungen. Och nu är jag faktiskt lättad.

Lägger upp bilder när jag har internet igen.

Puss ♥

I´m your man

Min favoritserie någonsin är L Word. Jag älskar den! Och detta är min absoluta favorit scen.

"If you want a boxer
I will step into the ring for you
And if you want a doctor
I'll examine every inch of you
If you want a driver
Climb inside
Or if you want to take me for a ride
You know you can
I'm your man"



Godnatt ♥


Klart!

Har packat allt som går att packa. Städat och putsat. Det är rörigt som aldrig förr men jag har stenkoll på grejerna. Det är skönt ändå att få fixa allt själv, då vet jag att jag verkligen får med mig mina grejer. När jag och Lollo flyttade ifrån varandra och skulle börja dela prylar hit och dit. Då struntade vi bara i allt, eller mycket. Vi övergav kontraktet till dom som bott i andra hand. Och dom fick de mesta av grejerna med. Haha. kan fortfarande komma på grejer som jag saknar.

Har duschat av mig städsvetten och ska unna mig en kväll på stråket ;)
Ses vi där?



Yran Pride

Vi gick yrans prideparad i går, jag blev lycklig ända in i själen av alla underbara människor som gick med. Fick jag gå ett kärlekståg med regnbågsflagga varje dag så skulle jag aldrig vara fundersam eller ledsen. Jag hoppas att all kärlek som fanns i paraden smittade av sig till hela stan ♥ ♥

Hade inte med mig egen kamera, men snodde bilderna från ostersund.cc


Semester!

En galen fest med ett otroligt skönt gäng. Och sen vart det en sväng på stråket. Jag tappade bort min nyckel och spiderman fick klättra in genom fönstret och rädda min kväll. Nu ska jag somna på soffan i husås. I kväll vill jag bara mysa, kolla på film och äta frukt.

Åh, kan man annat än att längta efter sol när man ser dessa bilder!

Så enkelt..

Det behövs så lite för att dagen ska bli rolig. Ett stort ljust fönster och en webcam. Enkelt. Får jag se dina kreativa webcambilder? :)


Plaza...

Det blir plaza ändå, det var inte tanken. Men när Malin bjuder på olivbröd och rosevin så kan man inte tacka nej, eller hur? Nu har jag blivit med etta, får ta Towas underbara lilla lägenhet mitt i stan. I gengäld får hon min stooora. Det kommer bli toppen, jag ska bjuda på inflyttningsfest!



Kärlek

Trodde vi hade lösning på alla världens problem idag när vi ordnade nytt boende till alla behövande. Eller alla och alla, men jag flyttar till Towa, hon och Henke flyttar ihop i min lya och Anders får ta Henkes. Kan det bli bättre? Alla får vad dom i paniken behöver och ingen behöver förlora sina älskade lägenheter (som just nu bara inte passar) Kanske måste det pratas igenom lite mer. Kanske är jag för spontan...som alltid. Bråttom har jag aldrig, men den idén är för bra för att tappas bort. Så köööör...de säger jag till alla, för de mesta till mig själv.

Det diskuteras vilt om mitt och systrarnas "skvallriga" förhållande, visst blir det missförstånd och visst kan vi ibland berätta lite för mycket för varandra. Och så slutar det med att det sårar inte bara oss själva. Det blir fel, ganska ofta. Men trots allt det som har hänt och kommer att hända...så skulle jag inte byta bort känslan att kunna och vilja berätta ALLT för dom. Vi är bara så. Självklart är det dumt att andra ska komma i kläm och känna att dom inte kan anförtro oss någonting. På den punkten måste vi skärpa oss. Kanske finns det också andra viktiga personer i våra liv? ;)

Söta syster Emma och jag på fest på översta bilden. Towa och jag på nedersta. Bara jag som får en irriterande rynka mellan ögonbrynen av allt kisande i solen?! GAAAAH. På fredag blir det stråket för hela slanten! (men torsdag då?)




Husås

Följde med Towa och Henke till Husås idag. Vi har bubblat och käkat.
Pratat skit med mamma och druckit kaffe. Mysigt!

Men ikväll blir det tråkigt...


She's like the wind

Sitter och kollar på en massa Dirty Dancing klipp, shit va länge sen de var jag såg den filmen! Den är så himla fin. Kanske inte de mest uppmuntrande låtarna - Hungry Eyes och She's like the wind. Eller så är dom de om man är på rätt humör? Ska packa upp mina ikeakassar och dammsuga glas en gång till. Sen blir det TV:n, vi har ju blivit bästa vänner ;)

Nu är Towa äntligen hemma förresten.



Klipp klipp

Jag har väntat så länge på att mitt alltid så korta hår ska bli långt, och nu har jag iallafall väldigt lång lugg! (för att vara jag) Den här frisyren är så snygg, med lång lugg känns frisyren lång även fast den är kort!? Euhm, ja. Borde klippa mig. Om inte såhär, iallafall snygga till den märkliga..hockeyfrillan jag har samlat på mig.



Om jag fick önska..

Vilken regnig härlig dag! Jag fick ett telefonsamtal i går kväll som jag väntat några veckor på. Men nu känns väntan ännu längre, fast det inte alls är länge kvar. Haha. I kväll flyttar nog jag och katterna hem. Jag saknar inte alls lägenheten, får snarare panik av tanken att måste bo där. Själv. Men vart ska jag annars bo. I morgon blir det lägenhets titt igen, på stuguvägen 26. Spännande. Men kanske känns lite för ocentralt. Suck. Borde sluta gnälla om super centrala lägenheter. Jag vill ju inte ens bo mitt i smeten, men gärna nära allt. Om det går.

Amazonas

Det gäller att passa på när Mr svår är myssugen!

Fransig

I fransig klänning och höga klackar satt jag på Plaza och pratade minnen och bråkiga systrar med gamla lits bor. Jag drack ett glas mousserande på balkongen innan vi gick ut, jag undrar hur jag ska kunna vänja mig av med Towas lägenhet. Så här bra har jag aldrig trivts någonstans förut. Jag vet - jag tjatar om det!


Gustav Klimt

Jag och Emma mailade Jämtkatten idag och frågade om vi kan starta en blogg i deras namn. En blogg där ni får se bilder på katter som söker nya hem och där ni får följa deras liv. Skulle inte det hjälpa tror ni? Om man får en mer personlig bild av katterna och deras liv kanske man också tänker på dom nästa gång man ska köpa katt!

Hemsidan hittar du HÄR. Där kan du bli medlem för 100:- per år.
Skitsumma egentligen. De e vad du handlar chips för varje helg.


På Jamtli visas nu en utställning som har fått namnet Världens bästa konst och består av kopior och reproduktioner. Det kändes inte så spännande att se den då det bara är kopior. Men när jag väl stod där mitt emot Mona Lisa så var de rätt kul. Iallafall att se orginalstorlek.

"Inspirationen till utställningen kommer från Otsuka Art Museum i Japan. Där visas över 4000 av konsthistoriens mest kända verk i kopior i originalformat. Tanken bakom det hela är ganska finurlig. Inte alla har tid eller råd att åka världen runt för att personligen stå öga mot öga med konsthistoriens mästerverk. I böcker eller på vykort är konsten avbildad i miniformat. Nu behöver man inte åka vare sig till Paris eller Florens, och man kan få se konstverken i sin rätta storlek."

En av mina absoluta favoritkonstnärer är Gustav Klimt!

Målningen nedanför heter The Kiss.


                                                                                                                                               

Jamtli

I dag har vi varit på Jamtli. Flottat timmer, mjölkat kor, plockat blommor, ätit glass och smakat tunnbröd. Hur mysigt som helst. Strålande sol, fotsvett och griniga barn som inte vill gå hem. Haha. Precis som de ska vara eller hur.

Vad händer ikväll?



Skillnad..

Jag undrar ganska ofta hur det kommer sig att det är så intressant för andra - allt jag gör. Funderar också på om man inte är väldigt trångsynt om man tror att det bara finns ett par sätt att såra en annan människa på. Som om det inte skulle finnas tusen sätt, varvid alla är lika usla. Det är ju bara du själv som vet vart du drar gränsen för när du blir sårad. Vissa har högre smärttröskel än andra, men man kan inte jämföra den typen av smärta. Den är lika individuell som vi alla är.
Med andra ord försöker jag bara reda ut varför det är mer okej att vara totalt frånvarande i ett förhållande i 6 månader, och då menar jag både fysiskt och psykiskt. Medans det är dödsstraff på att vara otrogen. Jag förstår inte de. Det finns å andra sidan väldigt få personer jag förstår mig på.

För att återgå till någonting roligare så fick jag lite raggningsknep av min systerson idag. Tack! Jag behöver dom säkert ;) Men enligt honom är det ganska enkelt att hitta en ny kille, jag går bara fram till någon och frågar. Rakt ut. Han har redan sett ut honom åt mig också, och han kunde göra nåt roligt trick med tummen om jag inte minns fel?

Finns en massa bilder på mig där jag bara ser fånig ut, ben och armar kors och tvärs. Jag hoppar och slänger mig hit och dit. Jag älskar dom bilderna på mig själv. Just nu ger dom mig energikickar :)






Igelkott

Har haft så mycket strul med detta inlägg så jag börjar undra om det är meningen att jag inte ska blogga i dag. Men det låter inte logiskt alls, jag har bloggat varje dag sedan april 2006. Varför skulle denna dag vara annorlunda. Hade en super mysig dag i går. Vattenpipa hos Towa med ett glatt gäng. Plaza en sväng, utan alkohol förstås Är så less på "dagen efter" känslan jag har haft varje helg i säkert ett halvår. 

I dag/kväll blir det bio med Wilmer. Kanske Ice Age 3 kl 18:00, eller Natt på museet 2 kl 15:30. Följa någon?

Titta vilken söt igelkott vi träffade igår!


  




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0