Yoga

Någon som har provat Shaktimat yoga?
Min läkare tipsade om det angående mina sömnproblem. Jag är lite rädd för sömntabletter. Men piggarna på denna matta är inte heller att leka med. Nu har jag legat 10 min med vardera sida av ansiktet för att slappna av i käke och nacke, ser ut som en kokt kräfta med nålstick. Men ja, jag känner mig avslappnad!


I morgon..

Det är lustigt hur vi nu suckar i värmen och letar skugga under träd. Hur svetten rinner i pannan och jag sitter inne och bloggar. Jag älskar sol och värme. Jag älskar lata dagar med nakna fötter i krispigt grönt gräs. Men i dag har jag nog feber. Jag är förkyld och hängig. Om det beror på tredagars eller ett irriterande virus kan vi tillsammans fundera på. Jag har läst klart Paulo Coelho "Vid floden Piedra satte jag mig ner och grät". Jag måste ta med den till Tunisien, den var så bra. Gav mig mycket att tänka på och jag vill läsa den igen på en annan plats.

Jag har inte packat. Jag packar ofta i sista sekund.


Wihoo

 Dålig uppdatering va?
Haha, men det händer så mycket på helgerna så jag knappt hinner med själv. Elin Sigvardsson i Fredags var bra. Lite för lite känsla i låtarna, men å andra sidan har jag inte lyssnat så mycket på henne. Och har inte heller någon relation till hennes musik. Towa bor äntligen i stans mysigaste etta. Jag bor här nu!



 

Grattis!

Jag älskar denna bild!
Ett misslyckat foto på mig och Towa som blev så lyckat ändå.








Världens finaste Mamma!
I dag firade vi hennes 50 års dag. Med stort kalas och massa folk. Massa barn också för den delen, jag är riktigt bra på att underhålla dom. Jag skulle bli en bra mamma. Men bebisar är jag så livrädd för, så kanske adopterar jag en 2 åring. Massa bilder på mig, förvånad?

(Kan ta ett tag att ladda upp bilderna, när den gråa ramen runt dom försvunnit. Kan ni klicka dom större)


Inspiration

"Elin Sigvardsson på Fredag, hänka på?" Sa någon och jag kan inte säga nej till roliga ideér. Dessutom är jag på tok för dålig på att lyssna på live musik. Jag längtar. En sjö av inspiration skölde över mig i dag när jag låg på rygg i Wilmers stora hög av nallar och pratade om hans nya rum. Han vill att jag ska måla en tavla med en dinosaurie. En stor dinosaurie. Är det där jag ska hitta min inspiration, i ett barns drömmar och fantasier. Den försvann ganska fort, men nu vet jag iallafall att den inte är helt borta och att min kreativa sida..kanske..kan komma tillbaka.

Nu blir det mer skräckfilm, medan han pokrar drömmer jag mardrömmar om alla filmer jag ser.



Mamma på riktigt

Tog med mig Wilmer på baduset för att hans mamma skulle få flyttstäda i fred. I bubbelpoolen kläcker han ur sig:
- Mamma sa att det skulle bli jobbigt att flytta, det tycker inte jag att det är!


Jag har fått vara mamma en dag. Nästan på riktigt. På badhuset skulle vi hyra badbyxor. Vilken storlek? Andra föräldrar vill prata i barnpoolen och när dom tar för givet att jag är mamma blir det bara pinsamt att säga att jag inte är det. Där står jag med en blöt och snorig Wilmer och diskuterar hans skolgång med föräldrar som suktar efter andra föräldrar att surra med. Jag låtsas. Det är roligt.

Hemma lagar vi sojakorv stroganoff och ris. Vi äter det ur burkar på en filt i parken och dricker cola fast det är Måndag. Vi leker att vi är humlor och larvar oss i gräset. En nyfiken man sitter på en bänk och kikar och jag klär ut mig till monster med filten över huvudet och springer runt som en galning. Wilmer skrattar. Jag skrattar. Mannen vill skratta man istället ler han försynt och rullar iväg på sin cykel. Sen blir det kväll. Vi går hem till Emma. Där bjuds det på "Den STORA Europafinalen" Och Wilmer uppträder både som BWO, Star Pilots och Caroline Af Uglas.

Vilken dag!

6 månader!

Tre det eller ej, men killarna växer så otroligt fort!
Redan 6 månader ♥ Men vad är det i en katts liv?
Jag ser dom som uppkäftiga tonårskillar nu. Lyssnar inte det minsta och älskar att utforska världen.


Allt möjligt


Jag har blivit riktigt dålig på att blogga på helgerna. Men det är skönt att bara pausa och inte känna stress över att fylla denna blogg med text. Har haft en mysig helg, just nu sitter jag ny duschad i soffan och kelar med Zsa zsa zoo. Vi har varit ute på en långpromenad, dom är riktigt duktiga på att gå i sele nu. Vi gjorde egen sushi i dag också. Mycket lättare än vad man tror så tack för inspirationen Malin. Till och med Amazonas ville smaka trots fisk lösa bitar. Har hunnit med att pimpa balkongen med blommor så nu är den riktigt sommar mysig.

Bikinin nedan köpte jag på Lindex. Färgen är underbar.

Tänkte be er om lite hjälp. Jag tappade bort min ring i Lördags, på Captain Cook. Den betyder otroligt mycket för mig då jag fick den av Anders i present. Skulle väldigt gärna vilja ha den tillbaka. Har du sett den eller vet någon som kan ha hittat den? ♥



 








  

Bio

Underbar middag på Brunkullans uteservering, vitlöksbröd, vegetarisk trädgårdstoast, spöregn och fruktigt rosévin. Så firade vi Anders i kväll och toppade det med choklad och bio. Änglar & Demoner. Så jäkla bra film. Mäktig och mystisk. Grattis än en gång och jag hoppas jag får fira din födelsedag nästa år med. ♥
I morgon grattar hela gänget med grillning.




Grattis!!

Grattis Älskling! ♥
Jag tror han tror att jag glömt. Men min prins fyller faktiskt år idag. Försökte väcka honom i natt med en kyss och ett grattis men tror inte han märkte när jag snubblade in och föll i sängen med kläderna på. Men skrev iallafall en lapp och klistrade upp på dörren. Lappar är bra. Kanske skulle man bara kommunicera genom dom...


Sushi kväll

Vilken härlig kväll det var igår! Ett gäng tjejer och jag, tjejer jag inte brukar hänga med. Trevligt med lite andra diskussioner och även fast jag älskar att prata sex så behöver man inte göra det jämt...? Men det är roligt att höra andras små historier och roliga incidenter. Sushin var så otroligt god, faktiskt första gången jag äter hemmagjord. Och det såg inte det minsta svårt ut att göra heller.

Bilderna är lite suddiga men så blir det när man mobil fotar.
Nu blir det en sväng på stan...

 

I´m a star

Lovisa: Sidan heter Konstannons. Kan det vara den du menar?

Underbara stora örhängen från H&M, ynka 49:- Nu ska jag äta sushi.

Like a virgin

En vit bikini ska jag ha med mig till Tunisien! Nu ska jag på stan och shoppa.
Vitt blir så snyggt på min solbrännda sexiga lilla röv.




Inte bara en bok

Fick en bok idag. Jag har aldrig fått en bok förut, alltså på riktigt fått en bok som någon annan verkligen vill att jag ska läsa. En bok som betyder mycket för henne. Det betyder mycket för mig. Jag bäddade ner mig i sängen och läste ett par timmar. Det är så skönt att sluka en bok och låta tankar vandra.




Provar mattes armband som halsband. Snyggt va?



Klia mig på magen!

Tjing tjing

En tråkig dag blir rolig med tidninger, bröd, en ny tröja och kattmat! WIHOO...


Borta med vinden

Jag räknar dagar tills jag får ligga i solen igen. I dag är det grått och jag har på mig en grå noppig ful tröja och är på väg till kuratorn. Varför anstränga sig liksom. Jag tror hon har en bild av mig redan, jag är knäpp, och en snyggare tröja skulle inte övertala henne till annat. Borde svara på några sms också. Hur länge kan jag låtsas att jag fortfarande inte är tillbaka i Sverige? När jag tänker efter...är jag ju inte det heller.




När du längtar efter sand mellan tårna kan du titta på denna:

Barbie

Bjuder på lite sköna maskerad bilder.
Varje fest borde ha ett maskerad tema. Det blir roligare när man får vara någon annan.










Pippi på Pippi

Jag blekte håret och passade på att göra en hårförlägning i Turkiet!
Haha, nä då. Det är temat för kvällens fest. Film karaktärer. Vem jag är?
Pippi Långstrump - på party humör såklart.
Towa är catwomen - snygg sminkning va?




Snälla snälla

Haha. Jag garvar ihjäl mig! Wilmer är underbar.


Hopp

Efter många timmars väntande, flyg och bussresa så är jag äntligen, äntligen, äntligen hemma i min stora härliga lägenhet. Äntligen får jag krama mina nu nästan vuxna katter! Jag har längtat ihjäl mig. Och dom har faktiskt blivit riktigt stora. Känner dom ens igen matte? Ska visa lite kläder jag shoppat sedan om jag kommer för mig att fota. Nu längtar jag bara till en nybäddad stor mjuk säng. Är less på solen. Några veckor hemma blir skönt innan jag drar till Tunisien och bättrar på min solbränna ♥

Galna hopp - så mycket jag.
Min pojkvän har en liten konstnärlig ådra i sig trots allt.



bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0