Sallad!

Update:

Skyltarna är klara och lampan står på tork! Hittade bara en badboll på en leksaksaffär, 51 cm bred. Inte så stor som jag tänk mig, så det får bli en liten lampa. Men ska leta vidare efter en billig pilatesboll!!
Nu stressar jag iväg på afrodans passet!!!






Är hemma och slänger i mig en sallad!
Håller på hjälper till att göra skyltar till en nya pizzeria som öppnar på Onsdag på Frösön. I salladen är det tomater, bladspenat, ägg, avokado och någon stark möggelost, vet inte vad den heter. Men vart supergott! Gillade inte rinnig äggula förut, men nu tycker jag de e gott faktiskt :P


Badbolls jakt!

Sitter och kollar på stylisterna på kanal5 play. Så himla roligt program tycker jag :) Snart ska jag springa ner på stan och köpa grejer till lampan jag ska göra. Behöver en storbadboll och papperssnören. Vad hittar ni på idag?

 

I morgon bär det av till Sundsvall. Önska mig lycka till!

 


Lyckan att ha systrar

Jag kan inte föreställa mig att inte ha systrar. Mina två systrar är det bästa vänner som finns. Det sviker mig aldrig, finns alltid när jag behöver dom och stöttar mig i allt. Kanske är det därför jag aldrig behövt andra vänner. Det finns helt enkelt inte plats för några andra! Dom lever inte upp till det jag redan har. Vissa kan tycka att det inte är hälsosamt att ha en sån nära relation till sina syskon. Men varför?

 

"Sisters are flowers from the same garden"

 

Har du nära relation till dina syskon?

 


Mat!

Idag blir det detta till middag :)

1 zucchini

1 burk soltorkade tomater

2 mozzarella ostar

Tomatkross och ost på toppen.

 

Rulla mozzarella och torkad tomat i en zucchini skiva.

Jag skivade med en osthyvel. Häll sen över tomatkross och strö över ost! Klart och jäkligt gott!

 


Bra rutiner på G

Börjar gilla mina sovtider!
Somnade 20.30 igår medan jag kollade på Stone, och vaknade runt 09:30. Det är verkligen inte de tider jag är van vid. Men det börjar på bli det. Skönt. Hatar att sova bort hela dagarna. Sitter bara i soffan nu och slöar, och äter frukt med vispad grädde. MUMS.


Hur tillbringar ni eran söndag?



En blommas namn

Update:
Har fått tips om att det är en pion eller en nejlika!?
Vad tror ni??







Min tatuering på ryggen ska ju göras klar, göras mörkare, och så vill jag ha en färg - kanske rött.
En sådan här blomma, eller två vill jag också ha med.


Någon som vet vad blomman heter?




Kreativa lördag!

Mamma är så krativ! Med lite inspiration från denna blogg och denna lampa har hon gjort egna små Random light´s. Hon har använt pappers snören från panduro, ballonger, platsfolie, tapetklister. Lägg plastfolie runt bollen/ballongen och klä in den med snöret som är dränkt med lim. Låt den torka, och blås sedan ut luften ur bollen och ta ut ur ett hål som du lämnar öppet där lampan ska hänga ner.


Jag ska prova på att göra en STOR vit vi kan ha i sovrummet :)
Det får bli mitt söndagsprojekt!






Fina vi är ikväll va? :) Malin och Karita ...

img_8955 (MMS)

Fina vi är ikväll va? :) Malin och Karita och jag!


Gör en egen earcuff!

Gick på gymmet tidigt idag med! Körde både kondition och stryrka så känner mig lite slutkörd, men nu väntar en mysig after work :) Och jag är hungrig som en varg, blir nog en cesar sallad utan kyckling! Haha, då blir det bara sallad kvar? Köpte en ny fondation idag också, snåla jag letade efter den billigaste men hittade denna istället. Den verkar asbra, känns skön och inte kladdig. Någon annan som provat?



Earcuff har ju blivit så jäkla omskrivet :) Jag håller precis på att göra mig i ordning och kom på att jag kan göra en enkel variant själv. Jag tog ett gammal smycke som var i tun metall, och hade en liten ring på sig. Det har varit en av många små blad som hängt på ett örhänge. Klippte till det till en liten fyrkant och sparade ringen på såklart, satte fast en silver halsbands kedja. Och tog andra änden och trädda ett bling bling örhänge igenom och in i örat.


Det var lite svårt att få till metalen att sitta bra runt öran, så jag satte det längst upp och tryckte åt. Så att det liksom hänger ner från örat. Prova ni också! :D




JFR - Underbara smycken ♥

Tänkte jag skulle visa vad jag klickat hem ikväll + lite mer vackra smycken. Från första stund var det kärlek. Sidan är vacker, smycken som bara längtar efter mig. Vill ha allt, känns tråkigt att behöva begränsa sig. Kanske någonting att önska sig i alla ♥ dags present? Eller så ger man efter för begäret och struntar i att äta denna månad. Jag kan vara hungrig bara jag får bära alla dessa vackra smycken!


Klicka HÄR och besök JFR.se - Och unna dig någonting riktigt vackert ♥


Grubbel tankar

Ojoj, bara för att jag vet att det börjar på riktigt på Tisdag - rutiner, tidiga mornar, ett glatt humör och lära känna nya människor i en ny stad i välbesökt tattoo shop. Jag är lite nervös faktiskt. Tänk om jag inte klarar av det, tänk om jag aldrig kommer lära mig att tatuera. Tänk om jag ger upp efter en vecka!?


Jag ska inte grubbla för mycket, jag tror mer på mig själv än så. Men det är bara några flyktiga tankar som kommer då och då. Men på gymmet är jag super women som klarar ALLT jag vill. I morgon 17:00 blir det after work på plaza med ett glatt gäng, bra, jag behöver ny energi. Vi ses där!


Blev väckt 10:30 och meddragen på gymmet!
Askönt att träna på dagen. Så har jag hela eftermiddagen och kvällen fri.


Ännu en lyckad dag

 

Jag försöker verkligen dokumentera så jag kan se förändringar och resultat av min träning. Jag tränar nästan bara kondition, för att jag vill känna mig stark i kroppen och få långa slanka muskler. Sen kör jag lite styrka med såklart, mest för att jag måste. Det är inte kul med styrketräning tyvärr :( Känner mig som ett UFO bland alla vikter och maskiner. Trots Towas tjat om att fria vikter är bäst. Jag älskar att springa. Sån är jag! Jaja, åter till saken. Bilder. Jag kan se förändringar men kanske inte ni. Tycker det är svårt att ta bra bilder (mitt ständiga problem som iPhone ägare utan riktig kamera) Jag har alltid haft komplex för min mage, så det är såklart det som blir mitt största..vill inte säga problem..men kroppsligt problem då.

 

Första bilden är nästan precis när jag började träna flera dagar i veckan. Och sista bilden är från i morse. Tror också att rätt kost har att göra med hur mycket magen känns, om man blir svullen eller så. Måste hitta rätt balans och den maten som passar för mig. Äter ju redan vegetarisk sen 17 år tillbaka. Blir spännande att se vart man hamnar i slutändan :)

 

 


Bra jobbat Sara

Jag kan nästan inte tro att det är sant! Men idag fick jag det bekräftat att jag kan börja som lärling på en tatuerings studio i Sundsvall. Och jag får ersättning för månadskort som kommer gå på runt 2300:- Är så jäkla glad :) Trodde att det skulle vara omöjligt för mig att hitta en lärlingsplats, men ÄNTLIGEN!!

 

Gratta mig nu ;)

 


Du är inte ensam

Godmorgon solstrålar. Det är - 20 ute!! Usch, tror jag stannar inne hela dagen under filten, med en kopp te och kanske fotmassage ;) Nej då, det kommer jag aldrig få ändå. Alltså fotmassage. Borde faktiskt ta mig ut om inte annat för att få några droppar solljus på mig och lite frisk luft. Har läst många bloggar nu på morgonen som är jätte peppade inför beach 2011. Jag önskar er alla lycka till och kommer titta in för att se hur det går. Kanske måste man gå till gymmet själv, vara den enda bland vännerna som inte fikar den där kladdkakan. Men i bloggvärlden kan man hitta en massa inspiration och andra som också börjat träna och bry sig om sin kropp.


Jag idag. Allt som är några storlekar större är skönt. Har inte riktigt hittat min kropp ännu, jag är missnöjd med det mesta trots att jag redan gått ner 5 kg. Och då har jag fuskat lite de senaste dagarna, ätit lite broccoli på kvällarna och morötter. Men om jag äter så måste jag också träna lite mer. Vilket passar mig perfekt.



H&M Love

Det är så kul att kolla på H&M´s sida. Så billigt, så mycket fint. Visst - att hela sverige sen går runt i samma kläder. Det får man ta. Jag sparar gärna pengar till resor istället för att handla märkeskläder. Jag är så att jag gärna har en massa fina kläder än några med riktigt bra kvalite eller ett coolt märke.

 

Min pojkvän är dock inte som jag! Han köper jättedyra kläder (i min mening) just för att han vill ha bra kvalite på plaggen. Och hellre några få riktigt snygga än en hel uppsjö av halvdåliga och noppiga plagg. Jag får knappt tvätta hans kläder!! Haha. (Jag färgade några rosa en gång!) Jaja, det är tur att vi kompletterar varandra ♥

 

Allahjärtans dag snart, 14 feb. Vad ska man hitta på? Är ni romantiska?


Miljonären

Ska ni se den hemliga miljonären på kanal 5 ikväll kl 21:00?

 

 


Färgklickar

En liten rosa färgklick. Efter gymmet, osminkad och blöt i håret. Men glad ändå :P

 


Lyxig relax ♥

Efter mötet idag gick jag till gymmet, körde två timmar riktigt hårt! Även fast jag äter shakar fortfarande. Men kände bara att jag var tvungen att röra på mig. Jag tränar på Storsjöbadet i Östersund, då har jag också tillgång till hela badhuset och relaxen. DET ÄR LYX! Och betalar bara 400:- i månaden. Det är så värt det, det känns super lyxigt att få sätta sig i en bubbelpool efter ett stenhårt träningspass. Och så kan jag ju ta med min systerson och bada och bara betala 30:- för honom. Funderar ni på att skaffa träningskort så kan jag verkligen rekommendera Stepin på Storsjöbadet ♥


Jag var helt ensammen på relaxen idag, tyst och lugnt. Passade på att smygfota lite :)
Så att ni får se hur fint det är.




Vaken?

Möte möte möte, kl 10:00. jag är ju inte riktigt vaken den här tiden på dagen.


Syndig måndag

God kväll hörrni :) Nu äntligen har jag fått någonting gjort. Och syndat lite genom att äta några bitar choklad :S Men det var det värt, tror aldrig choklad har smakat så gott som det gjorde ikväll. Afrodans passet gick bra, men nu har jag lite skavsår under foten. Vi dansar ju barfota :) Viktnedgången går ganska segt nu, fasiken! Ska bli spännande att ställa sig på vågen i morgon bitti.

 

Här får ni lite bilder på armbands pyssel.




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0