Usch...

Japp då sitter den i armen - P staven. Jag gruvade mig hela morgonen, ser ju mycket mer ut än en spruta, och nålen är tjock. Inte nog med det så ville kvinnan på barnmorskemottagningen surra huvudet av mig, ta cellprov och klamydiatest. Usch, jag skruvade lite på mig och även fast jag ville så vart det inget. Jag får lite smått panik av tanken att sära på benen i den obekväma stolen framför huvudet på en människa jag aldrig sett förut. Jag har ju fan svårt för oralsex - till och med på fyllan. Men cellprov borde man ta, för att förhindra livmodercancer. Okej - nästa gång jag får en kallelse så ska jag inte avboka. Jag lovar.


image673

Kom ut!!!

Åh tänk om någon klurig biomänniska kunde starta en på bio just nu blogg, eller vet du om det redan finns någon/några sådana? Jag är alltid biosugen men dåligt uppdaterad på vad som egentligen går, och vad man bör se. Fast jag bor ju i lilla Östersund och hur många filmer finns det egentligen att välja mellan?


Kom ut - berätta din "kom ut historia"
Jag tycker man ska vara stolt över vem och hur man är, tycker det är uppfriskande, inspirerande, roligt, härligt att läsa de olika berättelserna. Jag hade också vela ha en kom ut historia. Kanske någonting man kan hitta på i efterhand?


Resfeber!?


Inte många dagar kvar tills vi åker!

Jag bokar, planerar, funderar...någonting jag har glömt? Inte så att jag inte kan vara spontan och ta dagarna som dom kommer, det kan jag absolut. Det som är viktigast är att resan dit blir smidig och att vi tar till vara på tiden. Har inte så många dagar där - då känns det onödigt och slöseri på tid om dom dagarna inte används till någonting annat än att fundera ut hur flygen går från bangkok till koh samui.

Spenderade några minuter med Towa på msn igår, grät en liten skvätt och skrattade över att jag längtar så mycket efter att träffa dom. Mina systrar och min systerson är bland det viktigaste i livet för mig - känns otroligt tomt nu när jag inte haft dom här. Men å andra sidan finns det ett gäng andra människor som är guld värda och som gör mina dagar mycket roligare. Igår låg jag i sängen med Emma och Jenny och kollade på Desperate Housewives, Mackan och Anders satt vid datorn = poker såklart. Fler sånna härliga kvällar tack.

Utbildningsadagarna är klara och nu gäller det bara att praktisera lite ny kunskap.


Kaffe

Seg dag, grått snöigt väder- nog för att flingorna är fluffiga och härliga men det kunde ju ha varit lite ljusare. Mår lite illa, undrar om det är kaffet jag häller i mig. Gör det nog mest för att maskinen låter så lockande när den spottar ur sig kaffe ner i mitt glas. Men annars är det ju ingen höjdare med kaffe.

Fundersam och trött.

Hoppas kvällen blir roligare.

Tidig morgon...

Är här på tok för tidigt, börjar inte förns 8:30 idag. Men men bättre tidig än sen......


Finns som inte så mycket att säga om party helgen, det bråkades en hel del och jag tror jag har gjort mig osams med vakterna både på mark Twain och G3. Jag tänker inte ta på mig hela skulden,  men jag kan ju säga att jag bidrog lite - lite. Men söndagen var underbart härlig, vi käkade på Lilla Siam och jag pratade på msn med Towa. Usch vad jag längtar, snart åker vi!


Glömde telefonen hemma idag, kanske lika bra när jag ska ha kurs.

Min dator sa upp sig i Fredags, det såg rätt mörk ut ett tag. Jag trodde jag skulle förlora både bilder och musik - värst vore ju om jag hade förlorat bilder på målningar jag sålt eller gett bort. Dom får jag ju aldrig se igen, men Mackan hjälpte mig att fixa till den. Så nu har jag allt kvar!


Köpenhamn

           

Här är bilderna jag surrar om. Nu ska jag koka ägg och lägga mig i sängen framför TV:n. Ikväll blir det inte utgång, ikväll blir det bara mys och kanske film...för en gångs skull på en Fredag.

Trevlig kväll på Er!

Olearys smygpremiär!

Igår var det smygpremiär på nya Olearys lokalerna, mina förväntningar var rätt höga eftersom att jag har hört att stället ska vara snyggt. Men jag vart inte alls imponerad. Vi vart inte långvariga och dom hade inte öppet i hela lokalen när jag var där, så kanske vart det bättre när jag hade gått? Resten av lokalerna kanske var roligare? Det kändes bara väldigt mycket sportbar. Men det är ju vad Olearys är, tyvärr....Vi drog vidare till G3 där vet man vad man får och där har jag alltid grymt roligt.


Min vecka har varit sååå skön, en ledig dag, en dag i Köpenhamn, och idag slutar jag 2 timmar tidigare tack vare att min fyrklöver vunnit en tävling. Slapp vecka = slapp Sara = dålig på att blogga.


Jag har fotat en massa i Köpenhamn och kommer lägga upp bilder ikväll eller till helgen. Jag hittade ett par paljetttrosor i guld och silver. Skulle vara någonting att klä sig i på G3 Torsdagarna. För övrigt så var det superhärligt med en heldag någon annanstans än i Östersund, vi flög i onsdags morse 06:35 och spenderade 2 timmar på flygplatsen i Köpenhamn, rundvandring först och sedan tåget in till stan. Köpenhamn är ju en underbart mysig stad men jag hann aldrig med en sväng på Systrarna Grön (tyvärr Emma) ;). Och tillbaka flög vi 22:40. Gissa om jag var slut när jag kom hem.


Saw..

image658

 


Guld!

Jag fick komp idag från 13:00 så min dag på jobbet var gudomligt kort, skönt efter den tuffa helgen. Och så vann min fyrklöver helgens tävling, inte att förglömma ;P


Nu är det kaos i rummet, men mysigt. Jag målar igen och då gör det ingenting om det är rörigt, tänk vad lite grön färg kan göra med inspirationen. Ikväll vart det Saw 4 med Anders, alltså filmerna är galna och det blir bara blodigare och blodigare Anders har inte sett någon av de andra filmerna så tror han kliade sig i huvudet några gånger. Haha. Men han fick en as snabb sammanfattning av mig innan filmen började. Mat från Lilla Siam och så sova jag bra länge på dagen så frågan nu är hur jag ska kunna somna inatt. I morgon bär det av till IKEA tidigt.


Drew Barrymore

image654  

Ännu en vacker kvinna. Jag tycker inte om henne som förvirrad och klumpig som dom rollerna hon ofta spelar. Men på dessa två små bilder är hon jättefin.

Haha, men otippat! Jag och Anders ska hyra film och han väljer en pokerrulle - okej tänker jag, Drew Barrymore är med så det kan ju inte BARA vara poker, lite rolig, lite galen, lite kärlek - måste väl finnas med? Ja det gjorde det också. På 5 minuter hinner dom flörta, bli kära, ha sex, bli besvikna, arga, sedan slutar dom träffas. Och resten av filmen är - just det. Poker. Spännande - inte ett dugg.

Jag somnade och missade slutet.







Alek Wek

image652  

Alek är underklädesmodell i Lindex vinterkampanj. Så jäkla kul att Lindex vågar använda en modell som sticker ut, hon är ju så gudomligt vacker!

Snart traskar jag hem, mördarpasset är snart över och nu är det 6 veckor tills nästa gång. En evighet nästan :P Och då har jag hunnit med en resa till Thailand (ja jag vet, det var ett jäkla tjat om denna resa) Men tror inte ni förstår hur skönt det ska bli att bara komma bort från jobbet en stund, andas annan luft och få nya intryck. Kanske finner jag en massa inspiration så jag kan måla igen.

Mmmm, mums - soppa!

Mmmm, mums tänkte jag hela förmiddagen och längtade efter min felixsoppa i kylen. Jag värmer den i micron, jag är vråååålhungrig, jag väntar, jag smakar, jag värmer lite till. MEN VE OCH FASA! Det simmar ljusrosa bitar i min soppa!? NEEEEJ det är bacon i, fel att inte skriva det med större text på förpackningen!? Det är första gången på en massa år som jag har ätit någonting som det är kött i - utan att äta köttet såklart. Mycket snuskigt var det.

image651
Jag har så långtråkigt och det är 2,5 timmar kvar tills jag slutar. Är så uttråkad så jag till och med tycker detta var en smula roligt. Haha. Jaja, pyssla ihop ditt namn du med.

S: Easy to fall in love with.
A: You look good naked.
R: Fucking crazy.
A: You look good naked.


A: You look good naked.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed.
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You never let people tell you what to do.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: You never let people tell you what to do.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

Slarver

Dåligt dyr kväll igår, jag slarvade bort en 500 lapp. Men för övrigt var det lika kul som vanligt, lika speedad som alltid på förfesten, cola och absolut, schlager, bråk - gråt. Hela Olearys paketet lättare sagt. Idag är jag skitig i håret, bakis till max och sugen på kaffe. Vilken tur att det är fika nu då.....

Jag fattar inte att jag ska jobba till 19:00. Tyck lite synd om mig...


Lördag - åter igen :)

Haha, jag känner mig bakis trotts den lugna kvällen igår framför TV:n. Fasiken det är ju lördag, vart är mitt partyhumör? Jag måste tydligen locka fram det illa kvickt för verkar som att det blir fest ikväll ändå. Hur kommer det sig att det alltid blir så!? Jag kan bara inte motstå en inbjudan till galet party, dans och trams.

Danssugen

Lördag

Godmorgon!

Jag sitter på jobbet, en lördag..kollade helt fel på bussar så jag fick sitta och vänta på en iskall bussbänk i 40 min. Ingen affär var öppen så ingen frukost och ingen lunch hade jag med mig, kan dagen börja bättre än såhär? Jag är på bra humör ändå, och börjar 10 i morgon. Wihoo...

Blev inte Lilla siam igår, blev eastern och idol hos Anders istället. Jag blir lika förundrad varje gång jag tittar. Hur kommer det sig att Andreas fortfarande är kvar?! Jag vill ha en myskväll ikväll, med film! Ska det vara så svårt?

James Blunt på Hovet 23 Mars, jag vill ha biljetter.

Hungrig som en varg

Okej, jag är tillbaka!! - något trött bara men på banan igen.
Lilla Siam ikväll och humöret kan bara bli bättre. Jag får faktiskt sluta deppa för småsaker. Skärpning. Finns inget störigare än människor som tycker synd om sig själv. Och jag hade en sådan dag idag. Men nu är den över som sagt, återkommer det ska jag försöka hålla det för mig själv.

Film ikväll med Anders om inte Anders ska ut med Oscar!? Blir jag själv ikväll!?

Hehe, nädå - lugnt...jag klarar faktiskt av att vara själv...euhm...jo det är sant. Det är faktiskt det ;P

Ynklig...


Känner mig inte som Sara idag...
Trött, seg, ledsen, egentligen skulle jag behöva gå hem och bädda ner mig i sängen framför TV:n. Någon som vill ta min disk? annars är risken stor att den åker ut på gården i en soppåse. Jag är så förbannat trött på människor, ja otroligt less på nästan alla som jag har runt omkring mig - finns ingen hejd på hur less jag är.

Känns inte som att det finns någon som ger mig energi, känns inte som att det är någon som ens orkar anstränga sig. Jag vet, jag är otroligt fånig och gnällig nu, och skulle du anstränga dig för att göra mig på bättre humör skulle jag säkerligen snäsa av dig och be om att få vara själv - i min säng, i min lägenhet. Ibland orkar jag bara inte vara den Sara som jag så gärna vill. Även jag har en patetisk liten ynklig mask i själen som kräver uppmärksamhet.

Våldtagen av ett badkar?

  

Chokladkurbadet idag var en upplevelse för sig, jag fick på mig en randig jättemorgonrock och badkaret spolades upp med vatten, apelsinolja och chokladskum. Det var knappar och spakar, vassa massagestrålar och när jag försiktigt gled ner i badkaret i tron om att det varma vattnet skulle brännas upptäckte jag inte bara hårda strålar i nacken, ryggen på benen under fötterna - utan även mellan låren. Vad fan är det tänk att den ska massera? Är du trött på att tillfredställa dig själv, ja då kan detta monsterbadkar göra det åt dig. Jag skruvade på mig allt vad jag kunde för att komma bort från den vassa strålen och hittade efter 8 minuter vart jag stängde av det. Jag ägnade de första 10 minuterna utav 15 till att garva åt mig själv, där ligger jag - nästan våldtagen av ett badkar.

Nu luktar jag mörk choklad - och kommer göra det säkerligen i tre dagar.

Dagen har varit ett galet roligt tillbakablickande garv. Förstår ni i denna lilla stad vad mycket vi har gemensamt, jag känner garanterat någon du har haft sex med, eller så känner jag någon som känner någon du har haft sex med. Lite snuskigt va? Men galet när man sätter igång och spånar.

Snöstorm

Snöstorm ute och här sitter jag med fem lager mascara, med andra ord kommer dagen bli lite jobbig. Syrran har just hoppat bungy jump, jag vill också. Och så vill jag ha en soffa och ett soffbord. På tisdag bär det av till IKEA, får se om jag kommer hem med någonting spännande.

Så, jahaa...vad bjuder den lediga dagen på då?
Jo jag ska på chokladbad på Dolce Vita. Spännande!

Och ONOFF med mamma och kanske shoppa dammsugare!? ÄNTLIGEN

Ny (tta med nöje)

Ja som synes har nu bloggen ett nytt utseénde - tills vidare måste jag säga, för det vart halvbra. Men får jag panik för mig någonting så måste det ske omedelbart, och det var exakt vad som hände. Bloggen var bara tvungen att få en ny frilla ikväll, eller hade det någonting att göra med att jag är uttråkad till max!?

Och här sitter jag med ett supersegt internet när hela världen väntar på mig.....


Hallå! hur svårt kan det vara??

Jag kliade mig i huvudet hela morgon, provade och provade med html koder hit och dit - ingenting funkade och det enda jag vill...är att kunna skriva med rosa...Hur svårt kan det vara? Och tydligen var det inte så svårt nu när jag vet hur man bär sig åt.



Nu längtar jag bara tills kl blir 15:00 då slutar jag och ska knata hem till min sköna lilla varma lägenhet. Det snöar - igen! Så tur jag har riktiga skor på fötterna ;P

DSC01330.JPG



bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0