På promenad med Emma Colin och magen, snar...

img_5423 (MMS)

På promenad med Emma Colin och magen, snart ser jag inte mina fötter längre!


Sommarväder kräver sommarsallad! Ananas jo...

img_1109 (MMS)

Sommarväder kräver sommarsallad! Ananas jordgubbar och vattenmelon :)


Adjö, herr Muffin

Jag ska köpa boken Adjö, herr Muffin till vår flicka, den beskriver döden så fint. Den handlar om ett gammalt marsvin som dör. Jag tror jag köpte den till min systerson för länge sedan. Man gråter ju lite själv för att den är så sorglig. Men den är bra!

"Nu vet du mer än vi, herr Muffin.
Nu vet du vad som händer när man dör.
Visst är det så att antingen är döden en vila
och då är döden ingenting att vara rädd för.
Eller så förs man någonstans
till ett evigt liv och lever där i lycka.
Och då är döden någonting att längta efter!
Varför skulle man vara rädd för döden?
Visst är det så, herr Muffin, du som vet?"

 



 


Gravidhumör?

Jag tycker inte om att mina arga eller irriterade åsikter ska ses ner på bara för att jag är gravid. Som det blev idag. Till och med kära systeryster måste säga "så var jag också när jag var gravid" Det jag känner och tycker och blir irriterad på, är inte bara påhittat och på låtsas bara för att jag har en bebis i magen. Jag tycker exakt så, kanske har jag varken ork eller energi att lägga fram det på ett finare, snällare sätt just nu..som jag kanske annars hade gjort. Eller hade jag? Jag tycker alltid att folk säger till mig att jag är för hård, har noll förståelse för att folk kan bli sårade eller ta illa upp. Att jag är elak. Men jag orkar inte linda in kritik i små rosa bubblor bara för att det ska passa den personen jag är irriterad på.

Blev en sväng på stan med Semy idag. Fika på Stalanders uteservering med strålande sol och Babyproffsen. Börjar tycka det är riktigt kul med barnkläder, dock vet jag inte alls vad det är vi behöver köpa. Haha. Är lite rädd att vi spårar ur och köper en massa massa i onödan. Nu sitter jag och väntar på indisk mat :D Sak Alo som är spenat och potatis med färska indiska kryddor. Fantastiskt gott.


Klicka HÄR och läs om varför, och skriv under ett brev till Kolmården om att sluta hålla delfiner i fångenskap!


Hmm, jag har fått pigmentförändringar i ansiktet :( Kanske inte syns så väl på denna bild, men har en stor fläck i panna, en massa på näsan, en rand över läppen..Och min barnmorska skrattar och säger att "ja, så kan man få när man är gravid och är i solen, mina försvann inte på 6 månader"



Semy har köpt babykläder idag :) såå söta ...

img_5889 (MMS)

Semy har köpt babykläder idag :) såå söta och såå små. Men nu har vi shoppingförbud på rosa kläder ;) ALLT vi har är rosa. Haha. Jag som sa att min lilla tjej bara skulle ha könsneutrala färger, men hur jäkla svårt är det inte att hålla sig ifrån alla söta rosa plagg!?


I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit

Haha, tycker den texten är så rolig :) Passar så bra in på mig ibland ;P


Kan fortfarande inte lägga upp nya bilder, så får rota i arkivet och lägga upp nåt gammalt. Bara jag som har problem med det? :( Jag är verkligen inte van att vara så fysiskt slut i kroppen som jag är nu. Det brukar vara det psykiska som hindrar mig, gör mig ledsen och osocial. Men att vara så pigg i huvudet, vela hitta på saker och umgås, gå promenader - men måsta erkänna för mig själv att min kropp bara vill ligga i sängen är djävligt frustrerande. Det onda i min rygg går inte över, jag sover oroligt och det värker i höften hur jag än ligger. Usch vad jag gnäller. Jag önskar bara att min kropp orkade lika mycket som mitt huvud gör.

 

Köpte en badrummsmatta idag :) Efter försök med en blå från IXO house för 169:- och en rosa från Hemtex för 199:- så blev det en brun från Hemtex för 499:- Varför är allt fint så jäääkla dyrt!

 

Jag och Semy på bröllop i somras, nu blir det snart ett till då syster Emma gifter sig på midsommarafton. Får dock köpa en klänning med MYCKET plats för magen, och blir nog platta skor - tre storlekar större än vanligt ;)


v.29

Har haft två riktigt jobbiga dagar, sovit mest helatiden. Idag var jag ut i solen en sväng, mest för att det var träff med föräldrargruppen. Kändes inte så mycket bättre det heller idag, haha, jag får nog hålla fast vid att träffarna inte blir roligare än såhär. Vi kollade på en förlossningsfilm idag. Har svårt att ta in att jag snart kommer befinna mig i den situationen. Jag är inte rädd för smärtan eller så, litar på att min kropp gör det den ska när det är dags. Men kan bara inte se mig och Semy där på förlossningen..haha.

 

Jag som sa att jag ALDRIG skulle lägga ut en magbild utan tröja..jaja, nu gör jag det iallafall. Känns så kul nu när jag och magen äntligen är kompisar. Tänk att det skulle ta 29 veckor! Fast å andra sidan kan det ju annars ta flera år att bli sams med sin kropp, tjocka lår och celluliter och platt rumpa och fula armar. Ja, man är ju inte alltid så snäll mot sig själv tyvärr. Men nu tycker jag om min kropp.



Tog bilden i går morse precis när jag vaknat. Magen är som finast då!


Sängen hela dagen. Mår skit. Gillar den hä...

img_2973 (MMS)

Sängen hela dagen. Mår skit. Gillar den här bilden.


Fest hela natten lång..

Var på två fester igår - firade Selhan och hälsade på hemma hos Emma en snabbis innan jag damp ner i min sköna säng. Trots att jag var hemma innan 23.00 och bara drack vatten hela kvällen så känner jag mig bakis idag :S Katterna ser också helt utslagna ut!! Undrar just vad dom håller på med när ingen är hemma..


Massa mat :) :)

img_2887 (MMS)

Massa mat :) :)


Skönt med stor stol så slipper jag känna m...

img_5545 (MMS)

Skönt med stor stol så slipper jag känna mig så tjock ;P


Towa har sminkat mig i orange och lite gul...

img_6314 (MMS)

Towa har sminkat mig i orange och lite guld :) Så fint!! :D


Dagen till ära helt klädd i svart. I helge...

img_0054 (MMS)

Dagen till ära helt klädd i svart. I helgen fyller fina Selhan 30 år!! ❤ ikväll firar vi med middag.


Så blev det! :)

img_4162 (MMS)

Så blev det! :)


Äntligen!

Stenhård mage och ont som FAN i svanken. Det är vad man får som gravid vankandes omkring på IKEA. Jag kommer ihåg att jag undrade lite på föräldrargruppen varför jag var den enda (tillsammans med pratar om sig själv helatiden paret) som har ont, jag har ont någonstans hela tiden. Jag har inget att jämföra med heller, och dålig på att förklara mitt onda för min barnmorska..ska det göra ont jämt nu? Sen kom jag på att jag kanske är alldeles för dålig på att ta det lugnt, jag vilar inget mitt på dagen som min barnmorska säger att jag ska. Jag bär och går och står och..ja..det är nåt hela tiden. Det är kanske inte så konstigt att jag har ont..

Iallafall, IKEA, äntligen är min byrå på plats. Tillsammans med himmelsängen som vi var tvugna att hänga upp i ren nyfikenhet :) Kom hem med spjälskydd, 3 olika set sängkläder till hennes säng och gosedjur - en uggla, igelkott, fingerdjur. Nattlampa, andra leksaker, filt. En blommig liten mössa och en syrenlila klänning från Kapphal´s märke newbie + en massa massa mer. Mamma och pappa har köpt allt. Så snällt :) ♥ Utöver det blev det sängkläder till oss och nya täcken, prydnadskuddar, hyllor till badrummet och några askar. Semy vill att vi ska koncentrera oss på ett rum i taget - istället för att göra som jag gör nu, grejar lite här och lite där. Han har rätt såklart. Nu känns vardagsrummet väldigt tomt när sovrummet fick så mycket fint. Vi har fortfarande inga gardiner trots att vi satt upp gardinstänger för länge sen. Haha. Nu tar jag snart ner dom och inser att vi inte behöver gardiner..

Vårat hem börjar äntligen på att kännas som ett hem :) Den stora lägenheten på 106 kvm, och de vita tomma rummen börjar bli mysiga på ett sätt som dom aldrig varit förut. Det känns äntligen möblerat. Massa kvar, men inte så oändligt mycket som det har känts förut.


Går inte att lägga upp bild nu - men kommer några så fort de går..




Föräldrargrupp

Jahapp, då har vi varit på första träffen med föräldrargruppen :) En alldeles för sävlig barnmorska, som inte ens kan säga ordet sex - hon använder samliv istället vilket känns väldigt omodernt. Ett par pratade konstant, och då bara om sig själva. Det kanske ska vara såhär. 4 träffar är planerade än så länge, vi ska gå igenom smärtlindring vid förlossning, krämpor, kolla vart BVC ligger och kolla på en förlossningsfilm :S Såklart måste vi gå på alla träffar, jag vill ju inte missa nåt. Men just nu känns det så tråkigt att inte första träffen kändes bra.

Har storstädat idag, trots rekommendationer från barnmorskan att INTE göra allt på samma gång. Men det går ju inte, ska det städas så ska det städas på riktigt. Jag får ligga i sängen hela kvällen istället och ta igen förlorad slapp tid och vila ryggen. I morgon blir det IKEA :)

Han är ju så söt!! Harry :)

Buzzador!

Som Buzzador får man prova olika produkter och "buzza" för vänner och familj om produkten :) jag har buzzat Nivea pure & sensitive Deo. Parfymfri så alla kan använda den. Funkar hur bra som helst! Jag gillar dock torra stick bättre, tror det är en vanesak bara..


Superfyndarkväll på make up store som sagt...

img_3207 (MMS)

Superfyndarkväll på make up store som sagt, fick med mig en MASSA! 200:- bara för allt detta!! Nu fika med Malin :D


Nya India lokalen är så fin! Du har väl in...

img_2142 (MMS)

Nya India lokalen är så fin! Du har väl inte missat att vi flyttat? ;P Ikväll ska jag på superfyndarkväll på Make Up Store! Det tråkiga nu är ju att jag knappt sminkar mig längre. Inga partyhelger = inget partysmink. Så får hålla koll efter naturliga toner och annat bra att ha för att se lite piggare ut ;) Lösögonfransar och glitter..saknar det lite. Kanske blir  till nyår!? :D


Välkommen våren! :) Är på långpromenad med...

img_7180 (MMS)

Välkommen våren! :) Är på långpromenad med Emma.




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0