-God-dag

Kort och gott en godisdag, jag äter och får dåligt samvete över mina tänder och inte minst figuren och så köpte jag en klänning på Indiska, vit med blommor och smala axelband. Så himla fånigt och idiotisk att behöva känna sig fel och oattraktiv bara för att jag åt godis idag och fortfarande äter – det är mest choklad + att jag han slänga i mig två kanelbullar i hissen till tvättstugan och den sista när jag kom upp igen. Det är sommar och jag vet att man vill visa magen i bikini och benen i kjol. I grund och botten måste jag bara hitta ett sätt att våga tro på att jag duger – framförallt för mig själv, jag är ju min största kritiker och skyller inte på någon annan om mitt självförtroende någon dag inte är på topp. Önskar jag hade en matematisk formel att ta till där jag bara stoppar in mitt negativa jag och kommer ut igen som positiv.


Muffinsfilmer piggar upp i det tråkiga.


12, 8 & 6 sladdar

Lollo och jag   skönaste leendet


 

Vilka härliga dagar vi hade i Borglunda jag och min vackraste. Haha, att man kan trivas så bra på ett ställe bara efter några timmar. Att sådant som man är uppväxt med och inte alls fann så värst intressant utan bara tråkigt genast kan bli fånigt barnsligt och roligt! Umgås i skitigt garage med ”bondmusik”  åka runt i en bil en hel dag bara för att kolla sjön och titta på när folk töntar sig hängandes i ett rep med stortån i iskallt vatten. Att köpa pizza tog 3 timmar och om det inte var så kallt skulle Borglunda lika gärna kunna vara kenya där alla skiter i klockan. Jeepen var en upplevelse för sig! Och det första jag sa till dig var att det var tur att jag inte tog på mig finare kläder ;) Jag trivdes som fisken i vattnet och önskar att några små bråk inte förstörde det.  
Hemma nu och jag somnade på din arm inatt och vaknade utan dig av någon som sökte Robert – vem är denna Robert alla ringer och frågar efter!? Det måste vara 10.e gången nu, har aldrig bott någon Robert här, inte nu och inte innan. Undrar just om alla som söker Sara hamnar hos honom? Ikväll blir det bio och jag blir bjuden bortskämd som jag är. Har betalat räkning idag och samtidigt som man känner dendär ångesten över att – fan – där var mina pengar och dom bara försvann så känner jag mig så lättad över att det faktiskt gick vägen denna månad med. Eller vägen och vägen jag hamnade i diket kanske men där kan jag vara en stund, jag står ju i alla fall upp.

Nu har vi spelat spel flera kvällar i rad och umgåtts och pratat och diskuterat med allt och alla så jag håller visst med dig om att det börjar bli lite mycket och att vi kanske behöver andas själva. Ikväll kanske vi kan skippa chips, dricka, te, popcorn, godis, vindruvor, finans, bondspelet, Svea Rike, kortspel till tusen och bara vara.
Just nu är jag tom och diskmaskinen behöver vila.
Grattis mamma på morsdag! Systrarna och mamma är i Spanien med jobbet och jag vet inte riktigt hur många gånger jag har läst och hört av Towa att ja – det är faktiskt gratis ;) haha men jag unnar er det så väl, det regnar här och smattret på fönstret är lite enerverande. Ni badar och solar och jag slår vad om att ni var så solkåta att ni redan bränt er halvt till döds. Jag saknar er redan men lillkillen kommer snart till oss och då blir det liv i luckan ;)


På rätt spår

Oj men jösses vad det var längesedan jag skrev.  

Ja lägg ner den där bloggen sa min flickvän sist jag sa att jag inte vart så på att skriva. Men nu är jag på G igen, har hunnit med en sväng ner till Stockholm och gjort hårförlängningen som jag vann. Där hade vi några sköna dagar med mat och shopping. Och snart är det Pride då ska jag inhandla en klänning på Zara. Nu ligger jag liksom på rätts spår igen känns det som, skolan funkar bra även om det är lite jobb kvar innan jag får betygen jag vill ha och på måndag börjar jag med Matte C. Så äntligen ser det ut som om jag verkligen kommer att ta mig igenom denhär omtalade matten, jag måste säga att jag är mäktigt stolt över mig själv. Om ett par dagar har utställningen på Jamtli hängt klart och jag får spatsera dit och hämta målningarna som inte blev sålda.


Kolla in denna sida.Ditten & Datten

Känns som om allt står still. Men matten är snart avklarad, mäktigt stolt över mig själv fast jag ska väl inte hoppa högt innan jag fått betyget i handen. Sedan är det bara matte C kursen kvar + matten om jag kommer in på naturvetenskapligt basår till hösten men det är ett senare problem. Sitter vaken och funderar över ditten och datten, bra som någon sa – att det mest var ditten och inte så mycket datten. Önskar jag kunde vara en sådan som finner lösningar på alla problem och som ser det ljusa i det mesta. En som förstår att efter regn så kommer solsken, någon som ser det goda i allt och det bästa i varje människa, ungefär som lillasyster fast utan alla killar.

Svårt allt som oftast att bli av med känslan av att jag vill gräva ner mig i en grop och försvinna si sådär nått år eller två. Eller vara glad åt all denna sol när jag ändå bara sitter inomhus och letar dumma artiklar på aftonbladet att fördriva tiden med. Sociala grillkvällar och solskensmys i någon grön park är så avlägset.
bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0