Mums! :-)...

18e4dadc7417eaac716349a9c682a6c8.png

Kolla varifrån!

Mums! :-) sitter på asiawok och äter gott med Oscar och Törne!


Bortskämda

Vad piggar upp bättre än en iskall dag på isen!? Man blir förbannat bortskämd med natur när man bor i Östersund. I vilken annan stad kan du shoppa, dricka latte, gå på en konstutställning och 10 minuter senare stå på isen med skridskor, grilla, hoppa i en snöborg, stå på skidor utför en backe eller på längden. Möjligheterna är ju oändliga. Förstår ni det Östersundsbor???

Nu ska jag fortsätta lyssna på Donkeyboy ♥

 


Östersund som vackrast

En dag med is, snö och sol. Toppad med indiska mat på Goa med Towa och Krille. Haha. Vilken dag, kanske kan det hända roliga saker på vardagarna med. Det gäller bara att le och ta in allt det sköna, glada, roliga. Nu ligger jag i sängen med ProViva - Päron, Kiwi. Den är så god. Skräckis, eller drama...Kanske ska spara skräckisen tills Semy är hemma.


Fick en bok av Towa idag "Drömbok" heter den. Finns här.
Verkligen en bok för mig, nu måste jag bara ta tag i mina idéer.


  • 152 sidor att fylla med dina egna drömmar
  • Över 50 citat om att vara på väg.
  • 20 påbörjade bilder att rita vidare på
  • Och en övning där du sätter dina egna mål och genomför dem.

Ett sammanfattande bonuskapitel från boken Personligt entreprenörskap- att få saker att hända som beskriver tekniken för att förverkliga egna drömmar och idéer.

Vad är din största dröm?


 

 


En dag hos mig

Andreas bjöd på en supergod tårta med grädde och daim. Ett par vänner till honom har varit här, och Kaalen med lilla Ville. Tro det eller ej men vi har kollat OS ett par timmar idag, svårt att komma ifrån när alla runt omkring vill titta. Jag ska inte vara allt för anti OS, men på riktigt så är jag inte ett dugg intresserad.

 

Ett par bilder på hur mina lata dagar kan te sig.


Vackra Zsa zsa zoo´s blåa ögon väcker mig lagom till lunch

 

Såpbubblor faller från taket, jag plattar håret och Wilmer berättar sjörövarhistorier


Amazonas bestämmer sig för att min rygg kanske inte är skönaste platsen att vila på

 

Avslutar dagen med familjemöte i sängen


Nya insikter

Idag gick jag faktiskt på tiden jag hade på psyk. Den var bokad sent så jag skulle hinna vakna! Haha. Var länge sen det kändes så bra att vara där, var länge sen jag pratade så mycket. Det var länge sen någon orkade lyssna och ge mig så mycket grym feedback. Jag är verkligen så glad nu. Allt det jobbiga kommer att lösa sig, allt det svarta kommer försvinna. Och kvar blir bara en sprudlande Sara, jag kommer inte ens ha mitt dåliga morgonhumör kvar ;P

Ni ska bara veta hur dåligt jag har mått av att jag bara sover hela dagarna nu, jag känner att jag borde skämmas för att jag inte är kreativ och tar för mig av livet. Men vet ni, jag tänker inte be om ursäkt för att jag sover. Jag är ju sjukskriven, jag ska bara vila och göra sånt som får mig att tänka lyckliga tankar.

Det händer inte så ofta att jag lägger in foton som inte är mina. Men den här bilden var så skön just idag när solen lyser och himlen är isigt blå. Den påminner mig om att efter den kallaste svartaste vinter så kommer solen tillbaka. Nu blir det en uppfriskande promenad med älsklingen!Bild lånad härifrån

En förvirrad natt

Äntligen har jag vaknat! Jag är den första att erkänna att det blev lite för mycket igår. Jag vaknade i morse utan pojkvän i sängen, utan telefon och helt avskärmad från ALLT. Då insåg jag vad behändigt det är med hemtelefon. Nu måste vi kanske skaffa en. Jag satt kl 06:00 inloggad på MSN och Facebook för att hitta någon som kunde ringa Semy, eller min telefon, eller någon!!! Till slut kom Towa till undsättning.

Nej aldrig mer. Nu ska jag dricka med måtta = "Fin dricka"

I morgon kl 20:00 bjuder Andreas på tårta. Han kom på idag att han fyller år! Haha, själv planerar jag min födelsedag två veckor innan genom att planera flykt från stan, stänga av min telefon och gömma mig från allmänheten.Gubbe!

"Nej för tjejer kan väl inte köra truck - gubbe!"


Haha. Men är ICA reklamen lite skön eller, jag är nog precis sådär. Säger någon till mig att INTE göra en sak (antagligen för att jag inte kan det) så måste måste MÅSTE jag bara göra det. För att bevisa att jag kan. Haha. Sen kan det kanske gå åt helvete ändå...Jag körde rakt över vårat grönsaksland hemma i Husås en gång, med åkgräsklipparen. Men den gången sa alla att jag kunde - fast jag skrek NEEEEEEEJJJ. Och se hur det gick, vi blev utan morötter den hösten.


Bara jag som blir förvånad och glad över att jag bloggat tre gånger redan idag!!? Kanske är jag på väg tillbaka, känner mig inte lika hängig, inte lika less. Jag är glad :) Jag har en liten rastlöshet i mig nu som jag saknat.


 


Semy och...

4375f9e70f786e359f0c9c9b1e4e62ec.png

Kolla varifrån!

Semy och iPhone. Han är så nöjd! Haha. Vi sitter på törners och dricker latte


Ni är som jag :)

Har kollat klart på Five Days. En serie. Rätt bra, jag har kollat på den i omgångar i några dagar nu. Lätt att pausa och kolla igen efter en dag, lätt att komma in i igen. Men fastande mest för musiken. Tror jag lyckades lokalisera vem som ligger bakom den - Magnus Fiennes och Isländska Heidrun Bjornsdottir som sjunger.

Man säger ju att "man blir som man umgås", men också att "lika barn leka bäst" Det måste ju betyda att - ni härliga sköna människor som jag älskar att umgås med. Ni som alltid finns för mig, som alltid ställer upp. Ni är precis som jag. Därför bråkar vi hela tiden. Men vi kan inte leva utan varandra.


* Självupptagna
* Manipulativ
* Gnälliga när vi hamnar i underläge
* Dåliga lyssnare
* Raka och ärliga
* Tar ingen skit - inte ens när det är vår egen


Haha. Man kan ju bara gissa hur våra bråk ser ut. Där ligger vi alla, lika dåliga kålsupare, och kastar skit på varandra. Gråter och skriker för att ingen lyssnar just på MIG. Alla är för stolta för att bli sams, och ska man bli sams ska man inte vara den första att säga förlåt. Inte konstigt allt tar lång tid.
Längs sjön

Jag gick en promenad längs sjön och bort mot lugnvik idag, även fast det tycks fattigt på färger och bara grått svart och vitt. Så hittade jag en hel del färgklickar längs spåret. Vi har gjort chokladbollar och ska kolla på Susan Boyle - drömmen som blev san. Ha en trevlig kväll vad ni nu än gör.

 

På Lördag åker vi skridskor i Badhusparken, dricker lite öl och grillar. Bara att komma förbi och hänga med oss om ni saknar förfest :P


Söta mamma...

195181ec3add936a1e1fe07047dc8040.png

Kolla varifrån!

Söta mamma håller på att sluta röka. På 7 dagar har hon gått från 15 cigaretter om dagen, till 3! :-) Bra mamma!


Hur som helst, hur jag vill!

Vilken härlig dag! Filmen var inget att hänga i julgranen, men lite sevärd. Fast se den lika gärna hemma så spar du nån hundralapp. Är glad idag att det inte blev någon utgång igår. Känner mig så fräsch och pigg. Haha. Orkade ju till och med sitta på isen och sola. Hoppas det blir sol i morgon med.


Det är inte så att jag har tröttnat på att gå ut, jag har tröttnat på allt fix och allt tjat som kommer med det. Tjat om att jag ska se ut på ett visst sätt när det gäller smink och smycken. Fick höra flera gånger i går från olika håll att jag måste fixa till mig mer. "Ska du bara se ut sådär?" "Men Sara vi känner inte igen dig" "Men lite smycken kan du väl ha på dig" "Men inte sååååå tråkig Sara".....


Jag ser väl ut hur jag vill! Huvudsaken borde ju vara att jag har roligt när jag går ut, inte att jag ser rolig ut när jag går ut. Jaja, jag får väl bli bättre på att säga att - Nej, nu ska jag se ut såhär. Igår tappade jag lite lusten att umgås bara för det. Förut har jag känt att jag måste fixa till mig mycket för att synas, men nu vill jag ju inte synas på det sättet. Jag vill dansa, sen gå hem och sova. Och jag tror jag ser trevligare ut, typ som en tjej man gärna surrar lite med - om jag inte klär upp mig i allt som finns i smyckeskrinet. Är det kanske min klädstil som ändrats, är det kanske årstiden med sitt dystra mörker som gör mig tråkig. Skitsamma. Jag vill bara vara så som jag trivs bäst.


Så för att klargöra att jag ser ut hur jag vill, en bild utan smink i noppig randig mössa. Och grå och tråkig vinterblek hy:
Vaniljhjärtan och...

-6c347ff15476492eacde5e4636df1ed.png

Kolla varifrån!

Vaniljhjärtan och Wolfman :-) Kram på er!!


Som alla andra dagar?

Jag har en kluven inställning till alla hjärtans dag. Visst det har blivit alldeles för kommersiellt nu, redan vid jul kan man köpa söta nallar med kärleksbudskap och kort med hjärtan på. Allt för att det går att tjäna pengar på människor känslor, och vad visar kärlek mer än en stor och DYR present. Ju dyrare present man får ju mer älskad är man. Nja - kanske inte stämmer.


Men på ett sätt är det en söt dag, om man inte tänker så dyrt och stort. Kanske kan man skicka söta sms till mamma, eller le lite extra i kassan på ICA. Vi borde alltid behandla varandra på det sättet som vi vill göra på alla hjärtans dag. Men man glömmer bort det.


Denna dag påminner om att alla dagar borde vara alla hjärtans dagar.


kladdkaka med...

0-386da491c819a1d20bd1f5bdb5d8ceb1.png

Kolla varifrån!

kladdkaka med hjärtan på PAUS


Sitter i...

1e7e907750664a4a8dcecea280a69e06.png

Kolla varifrån!

Sitter i Badhusparken med en latte som sällskap. Hur mår ni på alla hjärtans dag? :-) Semy fick ett pussigt kort i natt när han kom hem, kanske går vi på bio ikväll. Mest imponerad är jag på törners som hade både hjärtbröd, hjärtmuffins, kärleksvarmchoklad, rosa kärlekstårta och en massa annat. Haha. Och allt för bara en dag??? För går ju inte att sälja i morgon....


World Rhythm

Jag har varit riktigt självisk de senaste dagarna. Inte bloggat, inte fotat. Jag har helt enkelt inte tänkt det minsta på mina läsare. Man skulle nästan kunna säga att jag skiter i er. Nu är jag så trött så jag ska krypa ner i sängen och vänta på att Semy ska komma hem från klubben. I morgon blir det World Rhythm
Fest på Gamla teatern.


Har ni planer för alla hjärtans dag??
Såklart man inte måsta köpa prylar och sådär till sin älskling, men man vill väl ändå på nåt sätt göra någonting lite extra gulligt. Jag vet inte vad vi ska göra. Vi får se på söndag - vi kanske sover hela dagen. Det kan vara nog så romantiskt att somna till hans snarkningar och krama hans hand.
Blomman

Mina orkidéer har gått i ide, men idag så slog den första ut! Man blir ju glad ända in i själen, här har den stått i sitt kalla fönster hela vintern. Knappt nåt dagsljus och inget vatten då jag glömt bort den. Trots det så blommar den nu när dagarna blir ljusare.

 

Hur många bilder kan man ta på en och samma orkidé!? Många...

 


ÄNTLIGEN..


..har vi ett ansikte på Andreas som bor hos mig. Det är han i grönt, den andra filuren spelar gitarr och dricker te med mig. Katterna har redan provbusat i Andreas säng, så nu är han inflyttad på riktigt. Nu väntar jag bara på att jag ska måsta förklara deras olustiga kräkningar bredvid kudden.....det händer bara ibland.


En underbar dag

 

Det händer så sällan, att jag mår såhär! Jag somnade med en otrolig stark kärleksfull känsla. En varm, glad, lycklig tanke om att jag har allt jag kan önska mig. Jag vaknade med ett leende, kan till och med säga att idag är jag lycklig. Min rumpa är snygg i jeans, mitt hår som jag aldrig får någon fason på vart härligt rufsigt med lite dust it. Inte ens om jag gräver djupt hittar jag en negativ tanke.

 

Hur blev det såhär? Och varför just idag? Vad har hänt?

 

Jag är helt förstummad. Jag måste fundera ut hur jag bar mig åt för att hamna här, så jag kan göra det fler gånger.

 
bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0