Orgasm

Jag har sjuka humörsvägningar nu igen. Undrar om det bara är jag som märker det. Även fast det står helt klart för mig att jag oftast skrattar bort mina jobbiga tankar och allt annat jag tycker är svårt att handskas med, så gör jag ändå ingenting för att ändra på det. Jag fortsätter bara att vara ironisk. När jag kommer på mig själv att göra så, då blir jag ännu mer ledsen.

Medicinerna hjälper inte. Nu äter jag Venlafaxin och vet knappt vad det är, konstigt att jag bara plockar ut recept på recept och slänger pappret som beskriver biverkningar. Funkar dom inte plockar jag bara ut ett annat recept. Det håller ju inte i längden. Till slut hänger allt på mig och min styrka om jag ska orka bli bättre. Jag tror att andra människor kommer göra mig glad, tror för mycket på läkare som säger att allt kommer att bli bättre. Att jag har ett roligt liv som är värt att leva. Hmm. 

Vi får väl se? 

Slut deppat, nu ska jag kolla på fråga Olle dokumentär om orgasmer.



Sötast i världen


Födelsedag

Grattis Emma ♥
Min underbara söta vän fyller 25 idag, HURRA HURRA HURRA HURRA
Nu blir det tårta och sen TV.  


Bajs i bloggen

Tjejer bajsar faktiskt!
Jag gör det helst på pokerklubben med en pokertidning i handen :P

 


Ny lägenhet eller?


Fick en underbar ny vägg idag. Fylld med bilder jag samlat på mig genom åren, kort som min morbror Anders tagit och mina egna små verk. Emma och jag klippte och pysslade i flera timmar.

Så roligt att man kan förändra en lägenhet helt och hållet, med bara lite bilder.



Idol

Roligt med Idol faktiskt, har suttit som klistrad och stirrat i kväll. Nicklas Hocker är ju bara för charmig! Hade jag haft en lillebror så skulle han sett ut sådär såklart ;) Men missade nog hur det gick för honom, kom han med tills på fredag eller? Hmm.




Törne blev sminkprovdocka i helgen (han var inte så svår övertalad dock) I utbyte och som tack för att jag fick testa lite smink på honom länkar jag hans pokersajt där han delar ut gratispengar att spela för. Fast egentligen är det väl han som ska tacka mig för att han med min hjälp blev lite snyggare?

PUSS

Attans! Nu blir det inge mer fika på PAUS, inge mer choklad på kvällarna framför TV:n (någon annans TV), inga goda dyra middagar på restauranger, inge mer shopping och ABSOLUT inge mer dyrt smink eller några hudvårdsprodukter för tusenlappar. Inge mer snygga spetstrosor eller sexiga bh:ar. Katterna får svälta och leka med sina trasiga leksaker + lära sig att gå på toa istället för kattlådan. Har ju inte ens råd med kattsand. Nu är pengarna slut och det betyder att det inte blir mer roligt. Men istället för att tänka såhär, så borde jag tänka på vad jag fick. Alla resor jag gjort, alla nya fina plagg i min garderob, mina läckra skor. Hehe...

Nu lämnar jag mitt VISA hemma och går ut på stan. Att Fönstershoppa får bli min nya grej.



Händig snygg...

0-34d66c0bd4d5517ab175891975e1dbea.png

Kolla varifrån!

Händig snygg karl va?


sitter på...

0-4affb262d473bcb5e4e9c553ea65af07.png

Kolla varifrån!

sitter på bio med en massa barn! :-)


I kväll (igen)

Jag och Linnea på toa på G3. Har provat Mms:a in bilden hela kvällen/natten men det har inte alls funkat (så bli inte förvånade om ni hittar 20 inlägg med samma bild)


Söt tjej som läser min blogg, ni hittar hennes egna HÄR.

 

 

Nu blir det några fler avsnitt av Idol, i väntan på att få krypa ner i min sköna varma säng med två kurrande katter på kudden. På Semys arm kommer jag somna med en Törne snarkandes på soffan.


Ännu ett...

3d5ed3d817d168e02b038935c2057617.png

Kolla varifrån!

Ännu ett fan. Och han är underbar johan! Han har en saab v4. Sjukt fin.


sitter och...

0-3ed1a5bfe6d51e698246fa1f4693cd13.png

Kolla varifrån!

sitter och kissar. Söt bild va? :-)


Ny dag, nya andetag.....?

Jag ligger en dag efter i bloggen!!! Katastrof.
Eller så betyder det att jag har ett lite roligare liv just nu än vad jag brukar? Har fortfarande inget internet, men en dator. Mmm. Känns som att jag kan glida runt och låna internet lite överallt ändå. Jag får sminka så många killar nu för tiden, askul ju att killar också kan anstränga sig för att se sitt bästa ut. Jag menar, hur många timmar ägnar inte tjejer framför spegeln? Nu är det på tiden att killarna gör det med. Inte mer än RÄTTVIST.

Glöm inte bort att betala räkningarna.




Ring igen

Älskar, älskar inte, älskar, älskar inte....älskar!
Hittade en bild på mina nya fina svarta snygga, men dom gör sig mycke bättre IRL faktiskt, bilden är inte ens i närheten av hur dom ser ut på mina fötter. Ska försöka fixa till mina usb sladd till kameran och lägga in lite bilder i morgon. Så du som ringde mig i morse för att väcka mig i rimlig tid - ring i morgon igen och påminn mig om att jag måste köpa en sladd....


Kvällens fråga:...

23c9676d4ed5aa4fa45b4734c5b73421.png

Kolla varifrån!

 

Kvällens fråga: Varför är killars navelludd alltid blått??

Kvällens citat: "Peter är en elektrisk visp"

 

 

 


Åhhhh! Jag...

0-5232b1efb008e8df4aca730e84963ea2.png

Kolla varifrån!

 

Åhhhh! Jag har köpt grymt snygga skor från scorett. Dyra - ja. Men känner nu att jag nästan inte kunnat leva utan dom. Jag försöker tydligen handla mig glad, eller tillfredsställd, eller lycklig. Jag är en snyggare tjej idag än igår ;-) blir mer gina tricot - det är ju mitt nya självförtroende!!

 


Utslagen?

Här hamnade vi ikväll. Tre utslagna och jag.

Tappade såklart bort ett örhänge, köpt idag. Mina ögon kliar, vaderna värker och i morgon är det en ny dag. Eller den har ju redan börjat. Jag är hungrig som en varg, har vindruvor hemma i kylen i och för sig. Men det mättar ju inte ett hungrigt monster!

Kan ni snälla väcka mig i rimlig tid i morgon!

0-674a23561ee15678a605465603e77e7c.png


Ojojojojojoj....

GAAAHHH!
2500:- gick det på Gina Trico´s smygöppning idag, galet galet men jag behövde lite nya jeans! 20% rabatt på allt och jag kunde inte låta bli (som alltid) Nu sitter jag på golvet på ryamattan och myser. Det dricks vin och vi lyssnar på Lady Gaga. Synd att jag inte kan visa er roligare bilder, men det kanske kommer....

PUSS ♥



Mitt sanna jag?

Igår var jag och Emma på ICA matmästarn och handlade choklad, i vanlig ordning. Hittade en lapp på anslagstavlan som jag fastnade för direkt! Dittsannajag.se, blev så nyfiken på hyposyntes så jag mailade Helena och frågade om en tid. känns som att det verkligen är någonting jag skulle vilja prova. Någon som har varit på en sådan session?

Kopierade en liten bit ut texten som förklarar mer om hyposyntes:
"Sessionerna utförs i regel genom att du som klient blundar och slappnar av med hjälp av min vägledning.
Då du slappnar av och släpper taget om dina tankar är det enkelt att göra genomgripande och bestående förändringar. Många upplever det som magiskt men det är avslappningen, det hypnotiska språket och de metoder som finns inom Hyposyntes som går förbi intellektet och gör jobbet i det undermedvetna."


Nej nu blir det till att fixa middag.


Sitter på...

0-2e6d5631435f64046fd8b05ec13d487d.png

Kolla varifrån!

Sitter på nya törners, viste inte ens att det fanns? På domus. Eller mittpunkten? Haha. Vad kallar ni parkeringen vid turistbyrån? Jag säger åhlénsparkeringen. Varför. När den inte ens ligger på åhléns. Semy säger paus vändplan till det vi andra kallar busstorget....grattis Mackan förresten! Idag firar vi honom med tacos :-)




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0