Buuuu...

Vi är finare än vanligt ikväll. För vi ska på finare än vanligt kalas :P Antingen så MMS:ar jag in lite bilder under kvällen eller så smyger jag iväg till en dator. Tjing tjing, nu blir det en drink!


Hon är min!

Visst är det kul när man upptäcker helt andra sidor hos folk, sidor man inte viste fanns eller som man inte har sett förut. Idag och igår visade Semy upp hur han blir i småstressade situationer, han blir stel som en pinne och kan inte röra en fena. Tur att Roy dök upp och hjälpte till i köket. Det finns inget sexigare än när män lagar mat - även om dom bara skivar päron. Nu är det iallafall klart och bordet är dukat.

Nu ska jag iväg och möta upp Emma sen blir det piff med lösögonfransar och makeup i någon timma. Sen mysig hemmkväll med ost fondue och gott bröd. Hinner säkert blogga lite senare om våra snygga outfits. Förresten så pratade jag lite mer med Bibbi´s ägare idag. Jag betalar handpenning och vi hämtar henne antagligen den 6 - 8 November. Även fast hon inte vill vara ute så måste hon såklart ha en sele. En rosa. För resor och till sommaren så kanske hon vill krypa lite i gräset i Husås. Köper en likadan som killarna har. Från Puppia.



..

Jag längtar till solbrända dagar och ljummna kvällar. Och det har inte kommit snö ännu ens. Hur ska jag överleva denhär sega hösten och sen hela svarta vinter!? Har ju i och för sig en öppen spis att elda i.

Hörs ♥



Godnatt min skatt

Nu är det mesta av flytten gjord, bara lite damm och småplock kvar. För varje flytt jag gör så blir jag fattigare och fattigare på prylar. Men mest på skräp. Är så skönt att få rensa bort allt jag samlar på mig. Det mesta av det vi nu  bar upp till min lägenhet var kläder och konstnärsprylar. En vacker dag ser jag mig själv ståendets i en ateljé - som bara är min. Med stora ljusa vackra fönster - gärna i taket med.

Hade ett trevligt samtal med Bibi´s ägare ikväll. Hon tyckte vi verkade vara en trevlig liten trio och trodde Bibi skulle trivas hos oss. Det tror jag med! Vi pratade länge om hennes egenheter och hennes temperament. Om hennes nakna hud, bad och örontvätt. Om hur hon vill ligga nära i sängen och sova, att hon fryser lätt och gärna somnar i solen. Jag ser fram emot att få hem henne till oss.





Halloween

Blir en lugn helg och jag ser fram emot några mysiga kvällar med hålla handen, pussas, kramas, sitta i knä, socialicera med andra mysiga par. Skratta åt varandras skämt, le gulligt och fylla i varandras meningar. Jag gör så sällan sånt. Alltså är sådär vuxen och går på sofistikerade fester som är uppstyrda och korrekta. Haha. Nädå, jag ser faktiskt fram emot det. Även fast jag ibland gör narr av det lugna och seriösa. Det betyder ju faktiskt inte tråkigt.

 

Trevlig Halloween!


Tillökning?

Nu när jag ska flytta tillbaka till 3:an så funderar jag på att köpa en katt till. En något äldre, redan kastrerad. En raskatt vill jag såklart ha. Amazonas och Zsa zsa zoo och jag skulle trivas hur bra som helst med en vacker kattdam. Bemisu Be Sure Im Beautiful = Bibi, skulle trivas i vårat sällskap och vi i hennes. Hon är 4 år och kommer från Riga, med föräldrar i USA. Mina busiga kattungar skulle behöva en lite äldre dam som sätter dom på plats.


Visst är Bibi vacker?


Från Lindex...

Medan Semy shoppade dricka och plockmat för flera tusen på Coop så köpte jag en jacka på Lindex, i skinimitation med roliga detaljer längs knäppningen och kort i modellen. Följa med hem fick även en genomskinlig långärmad, ett längre linne med paljetter och ett linne med knäppning i nacken med detaljer över bröstet. Allt i svart. Det var en sådan dag idag. Sen slängde jag i mig falafel med sallad. Ikväll, ikväll, ikväll..vad händer? Jag sitter fast på klubben med en pojkvän som aldrig får röven härifrån.

Jag ska ju packa. Min söta inneboende kommer ju till veckan. Då måste det vara ordning och reda.
Ska bli kul att bo med någon igen, sen Helene flyttade så har jag faktiskt planerat (i liten grad) att hitta en inneboende igen. Kul med nya människor.


Utan titel

0-1f87e3d25793ef86050da2b23bef8d0e.png

Kolla varifrån!


Vad har du gjort..

Att göra kollage i paint/picnik/picasa är lättare än vad man tror. Jag älskar ju att klippa och klistra och när man väl har kommit på vilket program som snabbast löser min idé så är det riktigt roligt. Jag har ALLTID varit en photoshop tönt (och är det fortfarande) men nu klarar jag faktiskt av att alla inte har photoshop. Jag kan blogga iallafall. Mina inlägg skulle btw inte vara detsamma om jag inte fick leka med bilder 5 min innan jag ska skriva.

Att blogga är en del av mitt liv och bilder/foton/kollage är det med. Skulle inte kunna tänka mig att nu publicera ett inlägg utan en bild. Vad det nu än är för bild.

Att Olearys och PAUS kanske blir av med serveringstillståndet, eller har blivit? Ingen aning. Det rör mig inte i ryggen. Vad som däremot känns spännande är att Snö Of Sweden har köpt brandstationen! Kanske förvandlar dom den charmiga byggnaden till en stor glittrig snöboll, har en liten butik där brandmännens gamla duschrum låg och klär väggarna med glaskulor. Hoppas hoppas hoppas....


En liten påminnelse till er till mig själv:







Livet efter oss...?

Dagarna blir så omöjligt korta när jag vaknar 12:30. Det finns inte tid till att göra någonting, nu är klubben städat men hinner vi bio kl 21:00? Kanske om jag flyttar mig från datorn ;) Men kommer inte bloggen alltid i första hand? Wilmer firade sin 6:e födelsedag idag. Kan inte ens förstå att det var 6 år sedan Towa grät ihjäl sig i Kenya över att inte vara på plats när Wilmer föddes. Och jag - vad gjorde jag? Jag satt och pratade med någon på MSN medan Emma gnällde över värkar i sängen framför Beverly Hills. Haha. Tänk att åren går så fort....

Det är läskigt. Snart finns den inte längre. Tiden alltså. Eller så finns det alldeles för mycket av den, jag menar om man nu ska vara död i evigheters evighet. Och inte bara ligger där i en kista och blir till maskbajs. Då kanske jag ändå "lever" på något sätt i någon form efter min död. Så kanske är min tid inte begränsad, den är bara begränsad för oss tillsammans. Eller hur?


Vad händer när vi dör tror du?


Mysiga höstbilder från idag.




En suddig bild på mig i hissen.


Wilmer valde sushi som födelsedags mat och star wars tårta till efterrätt.





Ni har...

0-21297243c59e402c0245ad65ba7708a3.png

Kolla varifrån!

Ni har väl inte glömt bort datumparkering!? Ojämna datum - jämt gatunummer. Jämna datum - ojämna gatunummer. Lätt va? Jag struntar ju i vilket eftersom jag inte ens har körkort. I morgon flyttar vi lite prylar till lyxlyan. Till helgen är den min igen. Jag längtar. Katterna längtar!! Känner jag någon i Örebro förresten? Mamma ska dit en vecka och det skulle vara trevligt att hänga på. Det kanske händer nåt kul där?


Söta emma...

34baa16c4efe8aea94a208daa48ef75c.png

Kolla varifrån!

Söta emma i nyöppnade Butiken Zizzi


Solig dag

Nej jag är inte pessimist. Men denhär bilden är så jävla skön. Nu ska jag på stan en sväng, butiken där Emma jobbar har ju öppning idag. Måste dit och spana. Har på mig min söta fusk pälsväst idag, och gröna arm ledsvärmare. Ni får bilder sen!





..

Vaknade i natt av att Semy pratade bebisspråk med mina katter. Nu ska vi vila och kramas. Sen relax och "vuxenkväll" på Storsjöbadet. Det kan sluta hur som helst!?  



Everyone's a Superhero


Jag har inte det minsta att göra. Den som tror att jag sover - ja, euhm, den tror fel. Tänkte att jag skulle visa er lite roliga grejer i mitt badrumsskåp och i mitt sminkparadis. Men jag sminkade mig själv istället. Är det ingen som ska göra någonting spännande på halloween? Jag blev så inspirerad att freaka ut med färg, penslar och smink. Nu använde jag bara "skräp sminket" Men shit vad jag skulle kunna leka fram roliga sminkningar. Men inte så roligt va - att göra det på nätterna, ensam, när ingen ser.....



♥ Jag använde Smashbox fondation för att få en heltäckande bas. (Annars använder jag bara i.d puder. Som ger en mer naturlig känsla och en finare lyster.) Sedan en massa puder för en matt yta. Det måste ju se maskerad ut om det är halloween!?







♥ Ögonbrynen fyller jag jämt i. Men nu med en brun eyeliner istället. Stora stora och buskiga. Inte det minsta naturliga. Är det halloween så är det. Allt ska synas. Eller prova att helt sminka bort dom? :P Plocka fram en flytande svart eyeliner och släpp lös fantasin! Rosa på kinderna och näst intill osynliga läppar. 
  





♥ För en dramatiskare, läskigare look så rufsade jag till håret. Synd bara att jag inte kan göra mig själv helt svartvit på riktigt utan bara på bild. Men sminka med mycket kontraster.








♥ Det är alltid någon som vill vara sötast på festen. Med ett leende, en nos och kaninöron så förvandlas du till en trevlig prick. Du kommer inte skrämma någon din tråkmåns!





♥ Jag tycker det är fint med röda läppar - på alla utom mig själv. Jag ser inte ut som jag. Men det kanske är det som är meningen med maskerad? I vilket fall som helst så är det roligt att vara någon annan för en kväll. 
 




Okt. 27, 2009


Den här tiden på månaden måste väl vara den jobbigaste. Söndagsångest och minnesluckor är trivsamt i jämförelse. Även om jag inte drunknar i räkningar så märks dom så väl nu när jag inte jobbar. Det jag för ett halvår sedan tyckte att jag hade råd med...finns inte ens på listan längre. Jag tycker inte synd om mig själv. Absolut inte. Jag undrar bara när inspirationen och orken ska komma tillbaka. Pengar har ju aldrig inspirerat mig, jag måste hitta någonting annat jag kan brinna för.

Nu blir det katt promenad på gågatan.

Lyxade till det med thai inspirerat idag.

• Två burkar kokosmjölk (tycker aldrig att en räcker)
• Röd currypasta.
• Grönsaker (beroende på vad man gillar så klart) stavar av morötter, broccoli, vattenkastanjer, minimajs, paprika, lök, bambuskott. Eller så gör man det enkelt för sig och köper frysta grönsaker.
• Citron eller lime.
• Grönsaksbuljong. 
• Skivad färsk chili (om man vill ha det starkt)


Jag slänger bara allt i en gryt och smakar mig fram. Det är ju så olika från gång till gång om jag vill ha den sur, söt eller stark. Antingen så gör jag den väldigt soppig med mycket kokosmjölk. Och äter den bara så. Eller så gör jag den tjockare med mer grönsaker och äter till råris/bulgur.



Stövlar

Tur att det var blött ute idag. Jag vet inte om jag valde gummistövlar medvetet eller inte, men jag hade faktiskt ingen aning om vad det var för typ av väder. Eller hade jag? Jag tycker om bilden på oss och soppåsen, iallafall att det är Semy som bär den. Jag gillar inte att diska, eller att bära soppåsar.


Jag har lite flytt stress nu. Jag har ingenting att flytta egentligen, några kartonger och katterna. Men....ändå. Jag vill göra klart. Jag vill vakna och veta vart jag bor.

 


Gåshud

Ni vet hur man kniper ihop ögonen, eller gömmer ansiktet bakom en kudde när Grude tjejen stirrar genom TV rutan. När det läskiga blir på riktigt. När filmen inte verkar vara påhittad. När det kryper under skinnet och man inte vågar gå på toaletten själv, man kan inte somna för att det ligger "någon" under sängen. Man vill blunda fast det går inte - man stirrar och stirrar och stirra. Den kicken en äcklig rysare ger är så skön. Fast otäck.

 

Downloading Nancy är allt annat än på låtsas. Den är sjuk, den är vacker, den ger mig rysningar och äckelkänslor som gör att jag vill kräkas. Jag vill ha mer av den, även fast jag vet att den kommer göra mig sömnlös i natt igen. Destruktiv och underbar. Men störd. Och verkligheten för så många.

 

 


Översvämning

En himla mysig kväll har vi haft. Utan telefoner och middag på Lilla Siam. Jag satt där med mina tre små vegetariska rätter och förundrades över att han mittemot är där med mig, att jag är hans. Hade lite svårt att koncentrera mig på vad han sa, på vad jag sa. Jag kände mig fnittrig och fånig. Kär ♥ 

Jag har för övrigt humörs översvämningar och potatisnäsa.



?



Kanske inte så konstigt att det tog tid...




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0