Halloween

Tjena tjena fiskfena.
En vanlig dag med vanlig morgon ångest, vanliga kläder och dom gamla trevliga converseskorna på fötterna. Allt är så vanligt - tråkigt - det gör mig slö och slapp. Det händer inte någonting överraskande eller spännande. Hur gör man en tråkig vardag rolig?

Halloween! Whiihoo...

image618

Jobb

Vilket härligt jobb jag har! Tänk att jag kan bli på så bra humör av att kliva innanför dörren och sätta mig vid mitt skrivbord. Har bara pratat med kunder som berömt mig idag, dom pratar bra om SAS och tackar så hjärtligt för hjälpen. Härligt. Så skönt att börja veckan med trevliga kunder.

Känner mig lite halv när jag inte kan umgås med Emma Towa och Wilmer.

Helgen som vanligt

Ja nu är födelsedagsfirandet över, jag är en gnällig 25 åring och har fått en hel drös fina presenter. I helgen var det från Emma jag fick - jag ska på chokladbad och på makeup kurs på make up store + att jag får shoppa smink för 500:- galet roligt. Smycken, skärp, guldglittriga strumpor. Teamfesten i torsdags var rolig och G3 kvällen galen, fredagen var galnare och lördagen var sämst...

FEST!

image617

Tillfixad med partyglitter och locktången. Jag har inte så mycket hår att locka längre men några slingor på höger sida fick lite volym. Det blir några öl på stan, middag och en rolig kväll med teamet på jobbet och G3 såklart. Har ju missat G3 flera veckor i rad, jag är lite ur form tydligen. Men allt ska tas igen ikväll!

Dimma

Hallå hallå idag är det dimma igen. Jag hade en galen födelsedag igår, en hel hög med present påsar och paket på min säng från Anders, rosor och indisk mat. Det var inte så farligt att fylla 25 ändå. Fick en jättefin miss sixty ring, kläder från VeroModa och Make up store smink!
Hade jag bara haft en kamera så skulle jag fota allt så ni fick se bilder.

Hipp hipp hurra hurra hurra hurra!

Känns inte så farligt ändå att fylla 25. Jag känner mig som 20. Tittade lite extra efter någon rynka i spegeln i morse men hittade ingenting som inte var där i går när jag gick och la mig. Jag har redan blivit så firad, jag har blivit firad varje dag i snart två veckor. Jag har världens gulligaste människor runt omkring mig. Det är lyx. Och ikväll ska det firas ännu mer. Men i morgon då...?

Eniro?

Jag känner inte direkt någon som har tagit livet av sig, men jag känner med alla dom som inte hittar någon annan lösning. Det är så sorgligt, tragiskt att det finns så många människor som inte har någon som bryr sig om, inte har någon som ställer upp till 100%. Det finns så många ensamma.


Ikväll blir det middag på Simon & Victor med mamma och pappa, mysigt.


Roligaste i helgen:
Mamma: Ja men är det inte han Eniro Igles..igles..?
Jag: Nej det är Enrique Iglesias....


Favoritlåt?

Okej, ska det shoppas på ellos igen kanske? Det kliar lite i mina fingrar.



Mår dåligt idag med, igår hade jag säkerligen feber men idag har jag det garanterat. Tur att mitt jobb inte är så fysiskt ansträngande så lite feber hindrar mig inte från att vara kvar på jobbet. Min hörna här är så lugn och skön - skönare än min tomma lägenhet. Fast nu när jag tänker på det lockar sängen lite.

Favoritlåt? svårt att komma på vad det skulle vara för någon....

Robyn - With Every Heartbeat

"So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Just a little, little bit better
Good enough to waste some time
Tell me would it make you happy baby

We could keep trying
but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back"


Åh den är så fin den texten, jag kan lyssna på låten om och om igen. Så skön.
Ska till Köpenhamn den 21 December tydligen - på studieresa? det gjorde man ju senast på högstadiet när man åkte till närmsta ICA för att kolla in lagret.

Rebus

Nu har jag fått några semesterdagar beviljade, saknas bara en nu för att jag ska ha fem dagar att hitta på nå skoj på. Men vad ska jag göra, måste resa någonstans om inte fem dagar åtminstone i tre! Vinkade inte av Emma, Towa och Wilmer i morse, men jag ska tänka på er varenda dag i två månader. Grät några tårar på bussen, usch det är så sorgligt att dom ska vara borta så länge. Mina bästa vänner. Dom kommer få det bra, såklart. Dom vet ju hur man roar sig och Wilmer är inte den som gnäller i onödan.


En rebus kanske.... (ja den är lite felstavad)
Den som gissar rätt får en kram.


image614   - åg +image613 +  image612

Reykavik

Idag = hosta och halsont.
Reykavik 18:e januari inplanerat.

Jag tror jag somnar tidigare och tidigare för varje kväll nu, håller jag på att bli gammal? redan? B12 brist kanske. Ingen inspiration till att blogga, måla, teckna. Vill bara sova...det ultimata just nu skulle vara att få ligga i sängen med telefonen på magen, tuggandes på ananas och svara: Välkommen jag kan inte hjälpa dig just nu, men om du återkommer om 45 minuter så får du prata med en säljare som är vaken.


Oj

Bakis Sara med huvudvärk!?
Nej - Sara på barnkalas! 

 image611

Rise up

Ja nu har jag en ny plats i team 3 känns hur bra som helst. Min plats ligger längst in så jag har ryggen mot väggen och ser hela golvet. Kan inte bli bättre, känns så skönt att det blev så bra som det blev men jag har ju inte oroat mig det minsta. Har haft en superhärlig helg, i lördags firade vi Wilmer hemma i husås. Temat var monster och såklart fick han en döskallemask av moster. Fyrhjuling, bull kastning, tårtor och barn - barn överallt. Sedan bar det av till stan och olearys. Någon som är på idén att gå på krogen på lördag med träningsskor och svettband? Jag ska önska denna låt om och om och om igen....

Igår besteg vi frösöberget ;P Jag i täten, Anders i mitten och Emma sist med blödande tå.


Grattis i förskott lilla Wille

Du är så fin lilla söta vackra Wilmer. Jag snodde Towas lilla grattis film. I morgon firar vi Wilmers 4 års dag hemma i Husås, tänk att han har blivit så stor. Sitter hemma hos Anders med Emma och väntar in lite folk, suck - det ska spelas poker och jag hatar verkligen kortspel. Fattar inte ens varför jag gick hit. Skitkväll. Känns som att kvällen blir en bättre kväll om jag går hem och sover. Dagen har varit slapp, vi käkade lunch på söder hela teamet och sedan vart det mat på Olearys. Supergott. Men kvällen kanske slutar såhär?


7800:-

Snubblade över denna resa idag när jag gjorde min dagliga tur på kilroy. Ja men dåså, nu kan jag packa väskan och åka till Thailand - nästan. Måste bara dra in på godisätandet och sluta shoppa kläder, så har jag råd. Men det är väl inte omöjligt!?? ELLER!? Skulle ju vara galet kul att hälsa på Emma Towa Wilmer Ove och Lollo.

image610

Snö, sovmorgon och lyx

Vann en tävling på jobbet som gjorde att jag fick börja 45 minuter senare idag, vilken lyx. Jag vaknade ovanligt pigg till det vita ljuset utifrån, snön lyser upp hela staden och nu vill jag ha mer. Hoppas inte de vita flingorna tinar bort under dagen bara.


Jag googlade ordet lyx på bilder och hittade de mest märkliga saker, men det är ju så att lyx är olika för alla människor. Jag hittade en tomte med julklappar, kattmat, pärlplattor, Bamse. Lyx ridhjälm och vit chokladsås. Vad är lyx för dig? för mig har lyx inte någonting att göra med materiella saker. För mig är Lyx är en känsla.


Snö? Nu?

image608

Det är galet, men det snöar - 11:e Oktober?

Bianco

Oj vad mycket fint jag hittade på Bianco.
Nu är planerar Emma i farten igen och det ser ut att bli julgala 9:e November. Men jag kan ju inte vara julklädd i början på November? Eller? vad ska jag då ha på mig, letar en stor galen klänning som är tajt upptil och har en massa tyg i kjolen.

     

Godmorgon

Godmorgon solstrålar. I morse höll himlen på att brinna upp, nä då men det såg banne mig ut som så när den var alldeles orange och rosa. Jag låg länge i sängen och skruvade på mig, somnade om, gnällde lite över att det inte är helg, somnade om och till slut surade jag ihop över att jag inte klev upp när jag egentligen skulle. Blir mornarna såhär när vintern närmar sig?


Känner mig som en fluga som helt plötsligt trillat från väggen.

image602


Vist kan hösten och mörkret göra så man känner sig ensammast i världen, det är tomt och kallt. Det vissnande gräset vaknar med frost på bladen och det är inte längre fritt fram att gå ut på balkongen barfota. Men mörkret och dysterheten har en viss charm också, det prasslar rogivande av löv under skorna, luften blir frisk och du får rödrosiga kinder bara av att tänka dig utanför dörren. Jag njuter lite, men bara när jag har en stickad mössa på huvudet och ledig dag.


Kamikazekaniner

Haha! Men åh vad underbara dessa böcker är, jag köpte en i Nairobi men var så dum att ge bort den.
Nu vill jag ha den tillbaka, eller en annan likadan! Jag skrattar så jag trillar omkull när jag ser bilderna på de små söta kaninerna som inte orkar leva längra. Haha.

image601

image599

image600



bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0