Fashion Against AIDSIdag shoppade jag Fashion Against AIDS linnen på H&M.
Städade bland alla mina smycken igår och gjorde kollage! :D
Nu är det ordning och reda....

image1077


image1075


Fint på tårna 2


Ett par röda snygga, finns på ASOS för 1083 kr


image1071Fint på tårna

Söta skor från ASOS dom blir dina (eller mina) för 2500 kr.


image1070

Lägenhetsmail önskas

Jag och Emma letar lägenheter för fullt, eller Emma letar lite intensivare än mig.
Jag vill byta bort min etta mot en trea och Emma har också en etta att byta mot någonting större!
Så vill du ha en etta maila mig!

Bara en massa reklam!? Jag trodde jag hade fått 6 mail angående lägenheterna!! Dumt...

image1069

Vart finns ni?

Nej men usch va trist...
Jag har gått igenom favorit bloggarna och ingen ny uppdatering senaste 5 minuterna så nu har jag som inget att göra. Om alla ni som besöker min blogg kan lämna några spår efter er så hittar jag ju era bloggar och får lite nyare läsning! Kom igen nu, visa att du finns :D

Ja okej, det lutar åt Köpenhamn....

Beslutsångest..

Update:
Oj, nu bestämmde jag mig (tror jag) JO!
Men vill ändå veta vad ni tycker ;)Vill du hjälpa mig välja?

Har två bokade resor, men kan inte bestämma mig för vart vi ska åka. Ska vi åka på mysig slapp tripp till Köpenhamn? eller spännande kort kort sväng till Peking? Det som talar för Köpenhamn är fler dagar där och för mindre pengar, inte så lång restid, mysig stad. Jag har i och för sig varit i Köpenhamn otaliga gånger.......
I Peking har jag aldrig varit! Men är det värt att åka dit i två dagar?
1:a 
Flyg till Köpenhamn den 28/2 kl 06:35 - 09:35, och hem igen den 2/3 så det blir 3 hela dagar och den 2:a åker vi hem 14:15. Alltså 3 nätter med boende på Radisson Scandinavia alternativt Radisson Royal. Totalt för 2 st 2979:-
2:a Flyg till Peking den 27/2 kl 20:15 - 13:40, och hem igen den 1/3 det blir ungefär två dagar där och 2 nätter och den 1:a åker vi hem 15:30, stannar en natt i Stockholm och hem till Östersund igen den 2:a. Vi bor på Radisson i Peking. Totalt för 2 st 6674:-

Rädda världen!

Oj nu har det varit tyst i bloggen sen igår, så upptagen är jag faktiskt inte men igår var jag förbannat trött. Söta Anders bjöd på mat efter jobbet (hehe, han lagade faktiskt själv) Sen var det spel hos Towa. Är vi lite GRYMMA, vi vann tre gånger över Anders och Henke!! Jösses vad det gjorde min kväll.


Har fått en ursöt bok utav Towa. uppdraget rädda världen - innehåller uppdrag att genomföra, tex att duscha med grannen för att spara på varmvatten, sluta äta godis och pussas istället, laga mat med en pensionär för att lära sig laga riktig mat. Finns också åka-med-lappar att sätta på fönsterutan på grannens bil som uppmanar grannen att vinka vid trottoaren om han/hon vill samåka någon dag. Till sist uppmanas man att lämna boken vidare till någon annan.

Mina armband från Cocoo låg i ett sött kuvert på mitt golv igår när jag kom hem. Nu har systrarna fått sina presenter. Jag tog ett vitt, Emma fick ett mörkrosa och Towa ett ljusrosa.

image1066image1065   image1064


 

1 mössa rikare

Var en hel timma före tidsplaneringen i morse, hade svårt att sova så klev upp och duschade och satt framför nyhetsmorgon. Rätt skönt faktiskt att vakna utan stress.

Jag vann en mössa idag på jobbet :D med en passande Biathlon logga lagom till skidskytte VM.


image1062image1063


Nej till spelkväll tack!


Att jag inte var sugen på spelkväll, betyder typ att jag inte vill vara uppi högljudda människor som spelar spel. Men tydligen var jag otydlig där och sitter nu mitt i spelens mecka.


Någon som såg Outsiders i måndags? Tänk vad mycket man inte har en aning om här i världen, jag trodde faktiskt att jag hade koll på det mesta men Ponny Play? Kvinnan är häst med sadel och träns och svans, och mannen sitter på. Otroligt intressant faktiskt, vad människor tänder på. Kör hårt tycker jag! Har googlat runt lite och hamnat på diverse bloggar där reaktionerna inte varit så positiva. Men vad är problemet när två människor som är helt med på leken och varken skadar eller gör någonting mot någons vilja.


Minilitet inlägg


Så härligt att LOLITA ligger högst upp på mest aktiva, så snubblar jag in på hennes blogg det första jag gör och kan stanna flera timmar och klicka mig runt runt runt runt.


Nu slutar jag snart, tidig kväll för mig!

Tjingeling..Nya halssmycken

Japp nu var det gjort!
Mitt tillgodokvitto på Larssons guld värkte så fasligt i min väska så alternativet att gå tomhänt ut från andra besöket i butiken idag fanns inte. Jag valde länge mellan en guldkedja med en sötvattenspärla på och en kedja i vitt guld med en berlock i vitt guld med syntetiska briljanter. Beslutsångesten var EXTREM och till slut blev det kedjan i rött guld och en kedja i silver med en större pärla på. Så efter lite kompromiss med mig själv fick jag nästan allt jag ville ha! Två enkla halsband som jag kan bära ofta, vardagligt som till fest.


image1058 image1059

AHA upplevelser!

Fick ett par  AHA! upplevelser idag, så skönt med kloka människor. Den först kom när jag halft som halt tittade på efter 10 idag på 4:an, där Malou pratade med Alice Åström - "för 27 år sedan knarkade - i dag tillhör hon den absoluta politiska toppen" Det hon sa var någonting i stil med - varför säger man alltid att mitt barn har hamnat i dåligt sällskap, varför vill aldrig föräldrar se, att det egna barnet kanske är det dåliga sällskapet?

Den andra är Maria Egeståls förtjänst, i ÖP idag går att läsa om henne och hennes C-uppsats vid Mittuniversitetet som heter Värdet bakom våldtäkten - En diskursanalys av fyra rättsfall. Det Maria skriver är så bra. Så in och läs på ÖP! :)

Ni vet diskutionen som alltid varit angående om offret i en våldtäkt är flörtig, "slampig" har haft mycket sex så är det lite offrets eget fel? Jag plockade ut detta stycke då frågeställningen är så tänkvärd.


"I en friande dom där domstolen väger in om kvinnan haft många sexuella kontakter tidigare.
Däremot förs inget som helst resonemang kring vilken sexuell erfarenhet den åtalade haft.
- Är det alltså positivt om en kvinna haft få tidigare sexuella kontakter? Innebär det i sin tur en negativ värdering av kvinnor som frigjort uttrycker sig sexuellt?
- Är den kvinna som haft en enda tidigare sexuell kontakt mer benägen att avvisa en man som försöker våldta henne?
- Kan man inte lika gärna hävda att en kvinna som haft flera relationer i hög grad också vet när hon inte vill ha sex?"


Gick lite tidigare till bussen idag för att hinna springa in på Larssons guld, jag vill ju så gärna hitta ett halsband. Jag fingrade på diverse smycken men inget som direkt föll mig i smaken och sen så vill jag bli lite övertalad av expediten....hon kan väl åtminstone titta på mig? Lite uppmärksamhet är väl inte för mycket begärt? Ja ja till fakta hör att hon faktiskt var upptagen med två andra kunder (som att jag skulle gå före dom?) Nej såklart...men ändå!


28 veckor senare

Usch, jag brukar inte gilla zoombi filmer, oftast är dom bara blodiga och handlingen tafatt. Men 28 veckor senare var grymt bra, jag till och med grät! På en zoombi film!?? JA! Jag vet inte om det var känslan av att den var så verklig, eller om det bara var det att man känner starkt med rollfigurerna. Jag tror också att musik gjorde sitt till för att frambringa ett par tårar hos mig. Tycker lätt att du ska se den.

Nu ska jag sminka mig lite och sedan traska på jobbet.


image1055

Lägenhets titt

Towa påminde mig om att hon i sin gamla blogg hade en bild på smycket jag gjorde.
Så jag letade lite och hittade.


Anders är och hyr film, 28 veckor senare hade jag på önskelistan men han kanske kommer med någonting helt annat. Vi får se. Lägenheten var inte bra, som jag trodde - den var som vanlig med tråkigt badrum. Fin och rätt okej, men inget utöver det. Jag fick ingen WOOW känsla...image1054
Badhusparken

image1052

Jag liksom många andra förstår inte grejen med att ta på sig att mata fåglar och hålla vattnet öppet för att fåglarna i badhusparken ska kunna befinna sig där, och sedan bara sluta. Hur många gånger har man inte gått ner till badhusparken bara för att titta på fåglarna som simmar, dyker, tjafsar med varandra som värsta syskonen, simmar i par, biter varandra i stjärten, glider omkring på isen. Wilmer fastnade med tungan i staketet en vinter, vi har slängt tekakor otaliga gånger över bron och ner i sjön för att se dom ivriga änderna och kaxiga kanadagässen svälja bröd och be om mer.


Hur många roliga minnen har man inte?
Men nu då, vem ska man nu mata?
Dom är ju så underbara och ger liv och rörelse till badhusparken som ut över fåglarna är rätt tråkig!


Nej skäms!


Lite rea...

Kenneth Jay Lanes söta jordgubbe finns hos Kyssjohanna för 750:-  1.150:- Jag ville så gärna ha en tills jag gjorde egna bollar i cernitlera och hängde i en halskedja, fungerade lika bra. Tycker man inte att det är spännande att köpa dyra smycken får man göra egna. (Dom blev finare än det låter)
Rött armband i trä och metall för 175:-

Jag och Anders ska kolla lägenhet på Samuel Permansgatan 20 idag, en 3:a. Spännande, har i och för sig inga förväntningar sedan besvikelsen över 100 kvm lyan vi kikade på förra veckan. Denna hade inte så stort badrum heller, jaja. Titta kan man - kostar bara lite energi annars gratis! Och jag är inställd på att titta på 1450 st innan jag hittar den rätta.....bara att tuta och köra.image1050                         image1051

Under 100 lappen

Under 100 lappen från ASOS :) Kul va? Allt under 100 kr är smaskens.
Söta ljuslila strumpr, en turkos liten plånka med vovve, örhängen, röda strumpor med spets på, Cherry kiss läpp balsam och mint tabletter i en flirt ask.

     
image1043 image1044

Sara
på jobbet, lite trött...jag köpte ju en brun utan sol på body shop. Man vill väl ju inte se så glåmig och grå ut som jag nu gör. Men hur orkar man smörja in sig med den!? Jag är ju ljus ljus ljus, bara att inse. Solarium då? har ju redan en i hushållet som har V.I.P kort på Solsystemet. Näe...jag fortsätter nog med min ljusa hy till sommaren kommer.

image1042

OJ!?

Ingen som sagt att mina rubriker till inläggen blir gigantiska! Eller kanske bara är på min jobb dator, tråkigt. Hur många fler är det som inte ser rubriken i snirklig fin text lagom stort?

Godmorgon!

Har inte riktigt hunnit med att blogga i helgen. Lördagen var så seg innan jag kom igång men sedan var det full fart, jag tänker inte skriva om några onödiga förluster i sällskapspel, inte heller om en champagne flaska som gled oss ur händerna. I min värld var det jag och Towa som vann - jag är övertygad om att det andra laget fuskade STORT!

Jag är ingen dålig förlorare.

Söndagen ägnade jag åt Anders, Nellie, Wilmer och Emma vi var på Törners och fikade och på ridskolan på Frösön. Sedan låg jag smått utslagen och på soffan medan Anders grattade sin mamma i Lugnvik.

Henke och Anders när dom dominerade - (Anders ordval) black jack bordet på Olerays.


image1038

Middag

Middag hos Towa, rotgrönsaker i ugnen, qournfileer, nuggets och Black Tower. Mums! Jag lyckades med det typiska att tömma cola över hela min vita nya tröja. Suck, Vad ska jag nu ha på mig....får gräva lite i väskan och se vad jag kan hitta. Det blir Olearys ikväll, ses! :)

image1037bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0