Hahahaha!!

Djur är underbara.


Dumma dumma..

Vi såg idag att vi bokat tågresa från Stockholm till Östersund en dag senare än vi landar på Arlanda. SUCK. Så vi måste spendera ett dygn i Stockholm helt i onödan, ett helt långt dygn. När jag bara vill hem. Piss. Biljetten är inte ombokningsbar heller, och inte går den att återbetala. Det spelar ju ingen roll hur mycket jag surar över det, de löser ju inget. Men jag har en gnällig dag idag känner jag. Ingenting är bra.

Jag kommer sakna maten här.


Regn i Phuket

Det regnade hela dagen, och vi som hade hyrt moppe för att åka till en annan strand. Men istället var vi och hälsade på Lollos vän Nok, hon har en norsk pojkvän och en supersöt liten son på 8 månader. Sen var vi och käkade på en matmarknad, och så har jag köpt en väska! :D

Haha smickrande bild! ;)


Manikyr och stranden

Lite bilder som jag hittade på Lollos kamera. Internet funkar på rummet nu, så äntligen får jag skriva med Å, Ä och Ö. Vi har varit på stranden idag, inte för att jag behöver sola mer men det är skönt att bara vara lat och verkligen känna att vi kan slappa bäst vi vill. Vi åt en majskolv till middag, en iskaffe till efterätt. Nu är jag trött igen. Känner mig inte så glad, fast jag försöker verkligen. Phuket är väl inte direkt rätt ställe att bryta ihop, vart hittar jag akutpsyk här?

Det är ju ingen idé att längta efter sängen hemma, att sakna katter och Semys kramar. Det kommer ju, men vart hittar man ork att ha roligt den tiden som är kvar när allt bara känns jobbigt. Tråkig jag är va? Här sitter jag i Phuket med tre roliga vänner och surar och gråter. Och vill hem. Jag kan verkligen förstöra en semester - så res aldrig med mig ;)

Gjorde en manikyr idag, lyxigt, turkosa naglar har jag nu med blommor på.

Har börjat läsa denhär boken, den är riktogt bra!
Hon skriver om allt det jobbiga så ironiskt, asroligt.Sma grodorna, sma grodorna..

Midsommar! Alla svenskars heliga sillatar dag. Och jag ar inte hemma. For ett ar sedan drog Semy med mig in i en dusch, pa en midsommarfest ute pa landet. Han var full - jag med saklart. Haha. Dar sa han en massa sota saker om hur fin jag var. Men han skulle ABSOLUT inte stota pa mig. Jag hade ju redan pojkvan. Tank att ett ar kan ga sa himla fort.

Hoppas solen skiner pa er idag :D
KRAM och glad midsommar ♥

Mina pengar pa skype tog just slut, sa nu blir det gamla hederliga MSN igen.Det gar segt nu...

Tiden star som still! Dagarna gar men det blir inte narmare hemfard for det :( Jag forsoker att inte ha sa mycket hemlangtan, blir ju inte roligare att vara har da. Men jag kan inte ra for det. JAG VILL HEM TILL KATTERNA. Har en kansla av att dom behover mig nu, tror de flesta ar less pa att ta hand om dom. Och ingen tar hand om dom sa bra som jag. Har gett upp att forsoka ringa hem, det ar ingen som svarar anda.

Jaja vi far ta vara pa Thaitiden som ar kvar, ata oss less pa ris och se oss matta pa ladyboys. 


Tattuering! :)

Det tog en jakla tid att lagga upp denna bild! :) Men nu far ni antligen se, jag gjorde den pa Phi Phi, den kostade 3200:-, den ar gjord med bambu. Det tog 9 timmar. DET GJORDE ONT SOM FAN! Han som gjorde den, designade den fran mina onskemal om en drake med katthuvud :) Den maste ju ses pa riktigt saklart, detta ar ju bara en bild.
Emmas tattuering:
Trotta dagar pa livlig o

Kommer minnas Phi Phi med ett ord = TROTT, vi sov till 14.00 idag, gick till poolen och somnade dar, gick till stranden och at pannkaka, gick till poolen och sov. Haha. Och jag ar fortfarande trott! Tror inte min kropp stallt om till Thaitid annu. Phi Phi ar vackert, men inte sa tyst och dott som det beskrivits for mig. Det ar fest hela natterna pa stranden och i barer langs gatorna. Vi festade lite i Phuket och tror inte baksmallan forsvonnit an, orkar inte tanka pa fest alls. Jag vill bli brun. Det ar jattefint vader!

Vi blir har i tva natter till sen bar det av till Phuket igan for att mota upp Vasso och Lollo.

Phuket

Ahh har ar jag pa varldens vackraste plats och har ingen kamera!! Vi sov lange idag och vaknade till vag skvalp och stekt ris med gronsaker. Jag alskar thai mat! Jag vill bo har. Manniskorna ar trevligare an jag minns dom, nu ler dom faktiskt pa riktigt. Vi betalar 75 kr per natt per skalle pa hotellet, Didis. Det kanske ar dyrt..jag vet inte..men det ar ratt fint och ligger nara stranden och precis ovanfor Bangla road. Om nagra dagar funderar vi pa att aka till pipi. Vi far se. At den goda vita frukten idag, med gront skal. Den som ser ut som ett stort gront apple :) MUMS! Nu ska vi kaka igen, haha, gor vi annat?

SAKNAR er dar hemma, och katterna ♥

I morgon ska jag battra pa brannan ytterligare, vi fick hora att det inte skulle vara badvader har nu. Men JO, det ar det verkligen. Det var hoga vagor men solen steker.

Snart framme

Ett super snabbt nlagg fran flygplatsen i Bangkok. Vi var 18 timmar i Kiev och har just landat har, haha, vilk en jakla resa!! Jag har krakts och mar inge bra just nu, fick Semy abstinens och grat pa planet. Fast tur att jag har latt for att somna, flygplatsen i Kiev sov jag mest bort tiden pa. Flygplanet hit med. Anda ar jag sa forbanat trott nu. Vi har traffat lollo och vasso, dom drog vidare in i Bangkok. Vi flyge till Phuket nu.

I Sthlm

Nu är vi i Sthlm och snurrar runt. Vi fattar ju verkligen varför man vill bo i lilla Östersund, vi har åkt fram och tillbaka och gått kilometer i onödan för att skriva ut ynka 6 papper. Hemma hade vi gått på bibblan, de hade tagit oss 3 minuter och kostat 12 kr. Lätt som en plätt. Haha. Nej men det är lite roligt också, alla människor, alla affärer. Men vi får ju dock inte göra av med så mycke pengar. Min kamera har gått sönder. Måste köpa en ny, men så är det också det enda jag får köpa här.

♥ Kramsamma samma...

Jag har gjort en jattefin henna tattuering!
Annars ar allt som vanligt. Sol och bad var eviga dag, jag ar brun nu.


bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0