Galenskaparna - Galetroligt

Så då var julen överstökad, lillkillen drunknade i julklappar, mamma stressade sig genom julmaten till risalamaltan och lyckades i stort sett missa julklappsöppningen som slutade med papperskaos - men så fick hon ju en ipod. Der är liksom mamma som gör julen, du är så fin och bra ska du veta! Jag misstänker att åtminstone en utav våra två tomtar var full.

Jag sov bort juldagen känner jag nu, skulle lätt kunna sova lite till och lite till men jag kanske måste hejda mig så jag kan sova inatt. Tack vare pärlpysslet har jag lyckats vända på dygnet – åt fel håll såklart. Men nu är plotter pärlorna bortstädade från bordet.  

Mitt huvud känns som sirap idag.


Finns inget som är så sjukt roligt som galenskaparna, så behöver du muntras upp ta en titt.

70535-117

70535-117


Ibland är det så svårt att hålla humöret uppe. Jag säger emot mig själv hela tiden, hur ska man göra för att göra sig själv glad när man inte mår så värst bra? Jag tror jag är rätt kass på att peppa mig själv även fast jag utger mig för att vara rena rama självpepparn.    

Jul i vårat hus

(ska sjungas!)

Nu är det jul där i vårt hus, julen är kommen hopptraddelallalalalalala, Wilmer i ring dansar omkring, DANSAR omkring - och här sitter jag och gör ingenting.

I år har jag och Emma skickat ett julkort till mannen som körde lastbilen och oss till Oslo och hem. Det kändes faktiskt bra och roligt så nästa år kanske jag skickar två.

Jag har varit så trist idag, sådär som man blir när man inte önskar andra lycka utan bara surar över att det inte går vägen som man tänkt sig för egen del, men så berättade Towa att Wilmer vaknat "jag kan inte sova jag mår lite dåligt och sen så är jag så nyfiken" hade han sagt och då kommer jag liksom på att jag är en jäkla tråkig Sara. Att julen inte handlar om att jag måste bli övermänsklig eller sjukt trevlig mot alla, eller att ens en enda förväntar sig att jag ska vara trevlig. Varför alla dessa krav och all denna stress över att julen inte kommer bli så perfekt som man vill att den ska vara, det är ju upp till oss att göra julen så som vi vill ha den.


Le lite för böveln och sluta torka svetten ur pannan och tårarna ur ögonen.


Mitt nyårslöfte borde vara att sluta ställa höga orimliga krav på mig själv, sluta stressa och sist men inte minst skaffa mig kännedom om avslappningsövningar.

Jag ska bli en ny bättre, tuffare, roligare, spännande, smartare och avslappnad Sara!


 

God Jul

&
Gott Nytt år

70535-116

 


Utan dig men inte alltid

Jul jul strålande jul….ja jösses vad det strålar ur ögonen på dom jag möter, och jösses vad det knastrar och gnisslar under mina fötter när jag går i snön som inte kommit ännu. Mina vinter rosiga små ansiktssidor (kinder) glöder av förväntan och jag bara längtar efter tomten.

Nej, jag försöker bara vara rolig.


Har kommit ur kurs och skulle behöva lite pyssel tips, har man inte pengar att shoppa julklappar för får man vara kreativ som mamma säger. Eller så lyssnar vi på Isabells mamma som säger att man inte alltid kan vara smal…eh, nä. Vi lyssnar på min mamma.En dag – någonstans i Thailand får du inte glömma vems du är.  

Precis som jag alltid kommer att minnas, vem jag håller kär.   

Det kanske inte slår gnistor om oss.

Men det vi har brinner inte upp lika fort som ett tomtebloss.

Det är trist att du ska resa och vara borta ifrån mig.

Men har ett armband runt min handled, som jag fått av dig.AMS :(

Jäkla AMS ta er någonstans!


Dra ända in i svarta helvete va irriterad jag är på det där skitstället man kallar arbetsförmedlingen, det enda dom erbjuder för att jag ska kunna söka jobb är en dator där jag endast kan kolla platsbanken. Jag kan inte skriva ut ett CV från ett USB minne för att sedan kopiera upp det, nej. Jag kan inte gå in på andra sidor på Internet för att hitta jobb, nej. Kan inte ens öppna en bifogad fil på hotmail för att få ut mitt CV. Så nu är jag i desperat behov utav en skriva, då skulle alla mina problem vara lösta.


Är hemma igen, igen och igen. Ja sitter fast i Östersund med kardborreband och en magnet i ena skinkan, vist jag kan komma loss men väldigt snart sitter jag där igen. Nu är enda planen att jobba i Östersund eftersom att alla pengar jag hade gick åt till att bo i Oslo en vecka, köpa månadskort på tunnelbanan och äta lunch på jobbet. Lönen och provisionen från SSG Norge ser vi aldrig röken av och jag har lust att slita pitten av JC.


Vart ska jag få ny energi ifrån är frågan.


sara hjärtar lollo

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


70535-115

Jajamensan idag har det bakats pepparkakor, degen köpte vi på IKEA. Jasså kan man köpa pepparkaksdeg där tänker du, japp det kan man säger vi. Har också hunnit med att tvätta så ingen idé att pika mig för det ska du veta.


I morgon är vi inte på jobbet utan ägnar dagen till att hitta annat boende, om det inte går vägen tar vi första bästa ”Krydd” hem till Östersund, men såklart det ordnar sig.

Tänker man positivt ordnar det sig? ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Strul

Idag mötte vi Jenny på jernbanetorget, trampade runt på stan gata upp och gata ner. Kollade köpcentrum och jag åt pasta, pastasås och ris + en veg vårulle, på det en stor pappmugg varm choklad och en chokladmuffins från 7:en eleven. Mumma.


Skulle tvätta idag men det rann ut i sanden, skjuter fram det till i morgon istället.  


Jag trivs bra i Oslo och vill inte åka hem ännu, nu strular det till sig lite igen med jobb och boende men det är ingenting vi inte kan ordna. Tjoohopp och tänk positivt så kommer pengarna regnar från skyn och H&M skänka bort alla plaggen i butiken under en hel dag, eller åtminstone ordna med rea gala där allt snyggt kostar 59.90.

Kram så hörs vi. 

 

                               Fina du, du är så mycket som du inte vet men som jag vet.
Jag saknar dig min skruttiga fluris.

En liten hörna i mitt inlägg bara för Lollo 


                                    

SäljaSäljaSäljaSäljaSäljaSäljaSäljaSäljaSäljaSälja

Nej sluta dumpa skit på mig nu, jag vill så gärna ha er vid min sida och jag vill så gärna hjälpa er med allt jag kan. Men kanske mina älskade systrar ska lära sig att lösa sina egna bråk nu. Komunicera lite bara, sluta missförstå varandra och försök förstå. Och kan ni inte förstå så fråga istället för att sura.
Älskar er!

Idag har det spöregnat, mina strumpor plaskade och det droppade från min lila stickade mössa. Jag sålde bara två ynkliga små abonnemang, och med blöta fingrar och skor gick vi hem en timma för tidigt. Emma hade kollat fel på klockan. 

Vi hade det riktigt kul i regnet idag! Kom på en massa anledningar till att köpa omega 3. Julen är full av överraskningar så spise omega 3 för att få ett starkare hjärta. Varför inte överraska någon med en underbar julklapp? Ge bort en box omega -3 = ge bort ett längre och hälsosammare liv. Hur mycket osanning säger man? Allt för pengar. 


 
Två vinnande leenden, det är detta vi säljer på. Haha!


   
Huset och några av dom där i, fattas två tjejer som inte vill vara med på bild eftersom att dom inte är sminkade ;)


  

Första dagen

Första dagen igår på stand med en box omega i handen.


Hej! Har du fått med dig en box omega 3 hem idag?

Eller, Hejsan! (stort fett smile ) bruker du omega 3 idag?


Jo det gick faktiskt bra jag lyckades sälja 7 st. Det var en lång dag, vi började 10.30 och slutade 18.00, men då blir det skönt att sova inatt. Vi letar någon annan stans att bo och det ser ut som att det slutar med att vi tar ett rum på svenska föreningen, då får vi bo centralt och har en månads uppsägningstid. Och förhoppningsvis slipper vi gnissiga för mjuka tältsängar.

Toppen.


Omega 3

Idag har vi haft genomgång på genomgång :) först på ström och telefoni sedan när vi efter några möten kom fram till att vi ska sälja omega – 3 så var det genomgång på det. Men det blir toppen, så måste jag tänka om jag ska palla att bo här. Jag måste tänka pengar, men hur långt kan man tänka så? Kanske ska gå kurs hos Lollo.


Kan man sälja omega – 3 när man är vegetarian. Pressad fisk. Kan man? Såklart man kan, men är det rätt och riktigt, jag känner mig kluven. Visst jag behöver pengarna, men samvetet då.


I morgon ska vi alltså börja sälja, jag ska lägga på mig mitt charmigaste leende, borsta håret och sätta på mig snygga kläder och sälja som bara den. För jag kan om jag vill det vet jag.


Hur går det där hemma? Det har varit krångel med min telefon har jag märkt mitt nya nummer är 0047 - 46809302. Så skicka sms tack, men förvänta dig inget svar. Mohaha. Nädå, men jag vet ej hur mycket pengar jag har kvar på telefonen.


Oslo


Tempo tjejen, tempo tjejen!

Ja tempo tempo det har det varigt hela dagen idag, efter möte och lite info bar det av till IKEA. Tunnelbana 10 min och sedan IKEA.s gratisbuss i 20 min, kutade igenom IKEA med mensvärk för att hitta en kudde och en filt. Det var inte självklart för mig att man var tvungen att ta med det själv. Alltså för 3700 kr trodde jag att det åtminstone fanns en kudde, men icke vi sover i tältsängar – som att sova hängmatta ungefär.  


10 min utanför stan känns mycket då man är van att bo mitt i smeten, jag vill nog flytta. Men frågan är bara om jag då måste hitta ett annat jobb också i stan annars måste jag ju pendla till jobbet varige dag. Hm, ja vad göra. Aldrig nöjd?


Känns bara som att det hela tiden finns bättre att få. Fast å andra sidan får vi 200 kr för varje sälj, och dom säger att man lätt ligger på 5 om dagen i snitt. Så, ja varför inte bara bo in sig i sunkiga kollektivet och leva så lyckligt man bara kan, få pengarna och inte slösa dom på någonting för att det inte finns nåt att slösa dom på här i Ökern. 

 Nej roligare jobb och bättre boende tack.

jössesjösses

Snart 1.a advent, jösses vad fort det går. Märklighet men så säger man varje år så man tycker att man borde vara förberedd på att det brukar vara så, samma sak gäller den första snön i södra Sverige (snöstormen) det blir samma kaos år ut och år in. Varför upprepar vi oss.


Idag har jag ont i bihålorna och lollo spelar match, ikväll knatar vi iväg på indisk restaurang. Det känns lite sorgligt att jag drar i morgon, men samtidigt känns det spännande att åka bort och se någonting annat en stund, jag kommer tillbaka lagom till thailand resan, lita på det. Och då ska jag ha pengar så jag kan hänka på.  


Sitter och kollar på tv, dom bygger och bygger. Jag drack en näringsdryck och hoppade över lunchen, dricker te för att bli frisk i halsen. Jag känner mig lite sluskig idag måste kanske ta att göra någonting åt det. Försökte hitta min nya jacka på zara´s hemsida, men icke. Den är fin i alla fall jag tror jag vänjer mig vid att jag ser så kvinnlig ut i den, jag är inte van. Men jag kanske måste börja ta min ålder på allvar och inse att jag snart är 25 och inte 18 längre.


Chokladsugen?

Hur många gånger på en vecka är du sugen på choklad från 1-10, ta svaret x 2 + 5 x 50.

Har du fyllt år i år + 1756, inte fyllt år i år + 1755, - det året du är född.


Jag – 10 x 2 + 5 x 50 + 1756 – 1982 = 1024 ( sugen på choklad 10 gånger och är 24 år ) 

  

Nu bär det av till Norge nästa, vi åker långtradare till Oslo på söndag.
bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0