Midsommar



Midsommar bilder! :D

Vilken underbar midsommar, visst var det lite kallt hemma i Husås men några små solglimtar fick vi allt. Skönt att se hela familjen så glad, mamma och pappa dansandes i köket och en galen liten Wilmer som viker sig dubbel på gräsmattan utav skratt för att moffen ligger i "fotbollsmålet". Qournfileer, nypotatis med dill, äggmacka, mumsig sallad med bladspenat och rädisor + jordgubbstårta var min midsommarmat. Julafton, nyår, midsommar ja alla dessa traditioner är inte alltid så lyckade för oss även fast vi alltid gör vårat bästa. Men nu har vi lyckats BRA!

Sedan var det fest hos kusinen och där dansade vi styrdans på vägen och surrade skit med folk. Härlig stämning och härligt folk + en drygpelle som kallade mig självupptagen för att jag inte frågade honom vad han jobbade med när han hade frågat mig. Sedan var det flak, haha eller djurvagn som dom kallade det, trångt men jag åkte aldrig något flak på studenten så jag fick ta igen det nu ;) Glada människor från alla möjliga håll och kanter från Lit Östersund och Sundsvall träffade jag på i ”djurvagnen”

En galen nedförsbacke, ungefär 20 kisspauser, Hej på dig Monika om och om igen och ett par ömma fötter senare var vi i Österåsen som vår vagnens slutstation. Dansade, åt hamburgerbröd och kexchoklad.

Jag hade mycket roligare än väntat i Österåsen som också var mycket mindre än väntat.

Nu är mitt hår limfritt igen, en skön känsla att kunna dra fingrarna igenom håret utan att fastna. Jag gjorde ett litet försök igår att ta ut mina misslyckade extensions med plattången men suck vad ännu mer misslyckat det blev. Men nu har jag klippt av dom. Lollo jobbar igårkväll som alla kvällar :( och jag satt hemma och kollade på fotboll. Det kunde jag inte tro jag som är så ointresserad av fotboll. Det är mycket du har lärt mig tycka om. Jobbet är bra, jag trivs och även fast jobbet inte är världens roligaste blir det lätt det med trevliga arbetskamrater. Snart fyller älsklingen 20 år och jag är faktiskt lite stressad över vad jag ska hitta på.

Mer bilder hos Tows

Verkön



Verkö slott, dit åkte vi med båt och även om inte vädret var det roligaste så mös vi ändå. Fikade bullar och te, glass och sov hela båtresan hem. Att det kan vara så tröttsamt att inte göra ett endaste dugg! Hörde någonting om att jag ska få gå buggkurs...!!!?....hjälp. Haha, men jag ska inte oroa mig förens jag står där med kursen i handen. Första dagen på jobbet idag och det kommer gå alldeles utmärkt, faktiskt skönt att få göra någonting annat än att plugga ett tag.



Fotboll

Satt och räknade ut snittet på mina betyg igår, 16.85, har en bit kvar till 20.00 och veterinärutbildning :( Får lägga allt krut på högskoleprovet och hoppas på det bästa. Kollar lite på olika utbildningar och känner mig rätt bekväm i att jag faktiskt vet på ungefäret vad jag skulle vela bli, och tack och lov för det - det har ju tagit en massa år. Nog är jag lite stressad och snart är jag ju 25. Jag vill ju ha barn och ett bra jobb innan 30. Men fasen jag ska inte stressa. Efter 30 finns det ju ännu mera tid att göra allt man vill :D

Ikväll blir det fotboll på Olearys och sedan GIII kanske. Jag gillar inte fotboll men hänkar på ändå.




1,5 år tillsammans

70535-15

Vilka underbara dagar, det enda som fattades var ett dopp i hårkan. Men det vågade vi oss inte på. Jag och älsklingen firade 1,5 år igår den 13/6. Fick underbart stor blombukett och tomeébiljetter som tar oss till värkön på söndag. Jag önskar mig sol så vi kan njuta på båten och sola i gräset hela dagen! Hon är så pysslig av sig :) hon hade klistrad bilder på ett träskrin och lackat och haft sig. Väldigt fint smyckeskrin. Pussar till dig min finaste!

Matte B är avklarat och jag vet inte vem jag ska tacka, min lyckliga stjärna, mig själv..haha..jag fick ett VG och nu ska jag ge mig fasen på ett VG i matte C med ;) eller varför inte MVG? mycket vill ha mer. haha, nejdå. Så mycket ska jag inte ta i. Snart börjar jag jobba, sedan blir det Pride och därimellan lite midsommar, kubbspel och säkert några uppesittarkvällar innehållandes sällskapsspel godis och vindruvor med "mini gänget" Nu är systrarna och mamma äntligen hemma från spanien läs HÄR hur dom har haft det. Ikväll ägnade jag min fulla uppmärksamhet åt prinsen, vi käkade plätter med hallonsylt, potatismos och grönsaksbiff och mackor. Svårt när han inte kan bestämma sig vad han vill äta ;) Kollade lejonkungen och åt jordgubbar med grädde.

70535-1670535-14

?

Jag förstår inte vad du menare med att ta tag i ditt liv, när jag ser på dig har du allt man vill ha. Och jag blir rädd att du bestämmer dig för att flytta härifrån. Men vet att vi tre inte kan bo med varandra livet ut, jag förstår det. Men det har alltid varit vi - utan er vad är jag då. Är glad om du är glad och nöjd med allt. Men blir lessen ändå när jag inte vet vad du menar, och du är för långt bort för att jag ska kunna kräva en förklaring.

Har haft en rätt okej nationaldag, den var superhärlig innan lollo drog till Ytterhogdal. Vi var ut och sprang innan frukosten idag. Jösses vad i bra vi är. Vi skrattade och det är alltid lika skönt att vara med dig. Efter många tvivlande blickar från din sida och mycket fniss lyckades jag snurra in håret i en sjal, och ut gick vi och fikade Sverigebakelse och äppelkaka på ”våran” bänk. Vi missade dock Jamtli.

Snart är de den 13.e – jag vet att jag ibland är fånig som oroar mig för vad du ska tycka, och att jag inte ska lyckas tillfredställa dina önskningar liksom. Jag vill att våran dag ska bli bra, men får sådan ångest över att inte kunna bräcka dina fantastiska överraskningar. Överraskningar är inte min grej bara. Jag vet att du nöjer dig med någonting litet men ändå genomtänk – jag vet. Men ändå.







Osten

Dendär magiska osten jag skrev om som man får till veg.grillspetten på Simon & Victor och på Kniv & Gaffel i Linköping till lassangen, den är i alla fall inhandlad för 70 kr och ligger på andra hyllan i mitt kylskåp. Det magiska med den försvann och den är inte alls lika god som jag minns att den var. Det är någonting med den känslan att jag bara kunde få den på de två restaurangerna, och nu har jag förstört det magiska speciella och gjort det till någon vardagligt istället – tråkigt nu är det inte ens värt dom 115 kr veg.spettet kostar på Simon & Victor. Vad ska jag då äta där?


Skämt som förstör

Märkligt hur det blir när man säger som man tycker. Menar inte att förnärma någon annan och jag kan vara rätt klumpig ibland. Men jag kan bara inte vara tyst om jag tycker nått är dumt eller idiotiskt eller inte alls roligt. OKEJ nu handlade det bara om en stört skämt i stil med att vi kvinnor utsätter oss för diverse saker som gör ont, skönhetsoperationer, vaxning, ögonbrynsplockning - men vi gnäller över att det skulle göra ont att ta en kuk i röven.

Jaja, jag skrattar iallafall inte. Och som sagt så hade det kankse räckt med att säga att jag inte tyckte det var ett roligt skämt, men ibland är det bara så svårt att inte tycka. Dagen hos Lorenas föräldrar var faktiskt över förväntan, men med wilmer är allting så lättsamt och människor blir härliga att vara omkring. Gör gärna om det till veckan och då kanske vi kan avancera och stanna lite längre!

Matte C fungerar utmärkt! jag är så förbannat glad över att jag hänger med och tycker det är fantastiskt roligt. Nu håller jag bara tummarna för att jag ska få börja naturvetenskapligt basår på mittuniversitetet till hösten :D

Gonatt






Hallå hallå

Om man bara hade råd att sticka iväg en vecka på en liten miniresa. Det är märkligt hur jag bestämmer mig för om jag har råd eller inte, jag kan gå i flera veckor och tycka att jag inte har råd att gå ut och ät och framför allt inte bio där två timmars stolssittande kostar 80-100 kr och så ska man ha popcorn och så måste man dricka för annars blir man så salt och torr i munnen. Men under dessa veckor kan jag köpa choklad och drösvis med Loka citron och Ramlösa. Jag köper lätt ett billigt linne på H&M eller ett par örhängen om dom inte kostar mer än 50 kr. Men det är kanske just detdär med att få sprida ut lite småsummor här och där som är grejen, men om jag skippade chokladen så skulle jag kanske kunna gå ut och äta en gång till för dom pengarna. Eller skippar uteätandet och sparar till miniresa.

Idag hämtar jag upp wille på busstorget och jag har planer för oss tre. Men först blir det bedriften att ta sig till lollos föräldrar och umgås. Det är inte så att jag inte vill utan mer att jag inte vågar. Fast samtidigt är det bara någonting jag tror att jag inte vågar - men vet att jag klarar av. Solen skiner idag och jag längtar till forsån - ikväll blir det gängkväll igen och jag antar att sällskapsspel står på menyn, hoppas på bondspelet ett spel där man sår och skördar, hovar in pengar och köper skog. haha. försten till 2,5 miljoner vinner ;)

Dille på sällskapsspel och spel överhuvud taget har min flickvän och hennes vänner, slutar allt som oftast att jag somnar under filten i soffan och vaknar i sängen lagom tills dom går hem kl 03.15. Men dom är roliga, sköna att umgås med så jag klagar inte.



bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0