Shoppat

Välkommen hem Sara :P
Vi har haft det hur härligt som helst, och denna resa kändes verkligen som semester. Vi har hunnit med så mycket och sista dagen längtade jag bara hem till sängen. Jag har varit dunder förkyld och jag tror till och med Anders var imponerad att jag klarade det så bra, utan gnäll (för jag brukar ju gnälla så ofta?) Kom hem fattig men med en massa nya klänningar och lite små plock från Victoria Secret.

Har en massa bilder jag lägger upp när jag kommer hem, ska också ta tag i de mail jag har fått angående bloggdesign. Jag har varit lat och bortrest.....

Onda fötter men lycklig ändå

Oj vilken dag, vi har gått och gått och åkt buss så jag är alldeles matt. Men vi har hunnit med mycket, jag som tänkte shoppa lite kläder idag. Men istället fastnade vi på Sears Tower, Shedd Aquarium och Navy Pier. Det tog hela dagen och det ända vi har hunnit äta är musli/jordgubbar/yoghurt + russin bröd med philadelpia ost (brödet smakade mjuk pepparkaka, eller kanelbulle) och stekt ägg + bacon (gissa vem som åt det?) Och så har vi ätit ost och caramell popcorn från Garret och donuts såklart. Då var det gott med middag, kom just hem från en super mysig middag på den äldsta italienska restaurangen i Chicago, 80 år gammal. Två glas vin och jag var snurrig i huvudet.

Nu är jag totalt slut, måste sova. Och tittar jag på min dators klocka står den på 05:00  - inte så konstigt att hjärnan stannade för länge sen och kroppen bara rör sig om man tvingar den. Här är klocken bara 22:00. Anders har redan somnat.

En liten fisk film från Shedd Aquarium. 
Tillägnad Wilmer!
 




          

Godmorgon

Godmorgon.
Vi somnade supertidigt och jag sov med ögonmask och öronproppar. Nu är jag så utvilad som man bara kan vara, och snart blir det frukost. Jag blir förvirrad av tidskillnaden.

Hej så länge ♥

Framme!!

Vi är i Chicago!
Tyvärr så blev det ingen buisness men ecnomy extra, och det fungerar lika bra. Vi fick sitta bredvid varandra och jag fick hålla Anders svettiga hand. Haha, hur många gånger måste man flyga för att sluta vara flygrädd. Eller går det inte att bota så....

Resan gick bra och jag försökte svara på nåt sms men jag har ju fasiken inga pengar på telefonen. Vi har mest bara strosat omkring idag, det har regnat lite men finns så sjukt mycket butiker att kolla runt i så jag märkte det knappt. Jag har hittat kläder och kläder och kläder - min lön räcker inte ens till att köpa det jag vill ha på det två första butikerna. Sjukt mycket söta klänningar - mycket tyg, blommor, rosetter, mönster. Kläderna bara skriker SARA, jag undrar hur jag ska kunna sova inatt.

I morgon blir det Sears Tower.
Slänger upp lite bilder för att visa att vi lever. Och vi har det underbart. Nu ska jag ta ett bad och sedan somna tidigt, vi har skumpat runt sedan 20:45 i går kväll, först på ett tåg då vi var framme på Arlanda 03:30, sov lite luddigt på en trä bänk till 06:00 då vi käkade frukosten på sky City och sedan hoppade på planet 10:15. Så nu är jag trött och inte minst mina fötter.

Jag tog bara med mig nya skor........smart



             


Fegis Sara

Kalla mig fegis men jag åker hellre tåg än chansar på flyget...
Jag fick couscous och broccoli av Towa i bilen idag, vi åkte iväg på Moas Skafferi rean på Frösön och jag käkade lunch i bilen. Nu planerar jag min packning. Bara passet är med är jag nöjd.




image1510

Hmmmm, hur gör man?


Nu är det så att planet från Östersund till Stockholm i morgon bara har 7 platser kvar...Ska man chansa på att vi kommer med i morgon, eller ta nattåget ikväll? Från Stockholm till Chicago finns 24 platser i Economy Extra och 9 platser i Business. Hem ser det bättre ut med 31 platser i båda klasserna. Skulle ju vara förjäkligt om hela resan faller på att vi inte kommer från lilla Östersund.

Jag vet redan vad Anders tycker, chansa chansa....men trist om det inte går vägen.

image1507
image1508
image1509


Underbar dag...

Vilken underbar dag!
(förutom att jag panik bokar en resa Anders inte vet om han kan följa med på, måste jag åka själv?)

Jag var på mitt första men ABSOLUT inte sista Afro power dance pass. Galet roligt, stora rörelser, barfota och mycket musik. Jag älskar att dansa och att göra det i samband med träning gör allt mycket roligare. Det var verkligen jobbigare för kroppen än vad man kan tro. Och sen fick jag ekologiska tomater på Hemköp för att jag handlade för över trehundringen. Toppen. Jag kan inte må bättre.

image1506

Chicago

Jag ville ha en lugn skön helg, men fika på PAUS, strosa runt i badhusparken och äta mjukglass i solen. Ju närmare helgen jag kommer så blir jag stressad över att bara ha planerat in lugna stunder. Jag vill inte ta det lugn (även fast jag sena nätter och tidiga mornar intalar mig själv att det är just det jag vill)

Vi har iallafall bokat resa till Chicago och Hilton hotellet Palmer House, vi åker på Torsdag morgon. Spontant och galet, jag blir lite stressad när jag tänker på flygandet och resandet och tunnelbana och stor stad, men sen bläddrar jag igenom sidor på nätet och boken jag lånade av en kille på jobbet. Haha, det är sjukt men jag ska till Chicago! Konstmuseum och mys är vad som väntar, och om jag bara stressar ner kommer det bli alldeles alldeles underbart och så lugnt och skönt som jag vill ha det. Bara det att det är i en annan stad jag ska slappa. 

Ha så trevligt i Vemdalen! (pik till de som tar åt sig) ;P


image1503
 
image1504

image1505

iPod





....Jag och fröken iPod är nu överens....

Jag skulle på pass idag på Stepin, men icke det slutade med en lång promenad/sparkcykel åkande till blå center för att plocka upp skor jag beställt från H&M - hade jag vetat att dom skulle ta 4 veckor på sig så hade jag kunna traska ner på stan och köpt dom på två röda istället. Jag och Wilmer åt en glass i solen och funderade på varför det är hål i sandwich glassen.


Nu är det godnatt.













Charm

Jag provade denna söta top på Vero Moda i helgen, den satt så bra och var så gudomligt söt - jag ångrar som sjutton att jag inte köpte den (det var nog priset och snålSara som sa ifrån) Men så här i efterhand, när lönen närmar sig....tjaa, den kanske inte var så dyr ändå.

Köpte även ett linne ur deras organic cotton kollektion med texten: Protect your future. Blev en kofta på rea och en sjal, skor från skopunkten och två rea klänningar på Gina Tricot. Igår när jag kom hem kändes det inte som att jag shoppat någonting alls, men nu ser jag ju att jag har gjort det.

Tillbaka på jobbet, känns som att jag är oftare borta från jobbet än vad jag är här. Tråkigt..


image1501image1502

Tjohoo...

Nu åker vi snart hem efter våran weekend i Eskilstuna. Begravningen var vacker och stilla, och jag log mer än vad jag grät. När man samlas och sörjer någon man har förlorat är det skönt att känna att vi är så starka tillsammans. Jag försöker lägga upp bilder men Towas dator vill inte alls just nu, så det kommer några när jag kommer hem i morgon.

Första gången jag har varit borta så länge från Anders...tomt och konstigt att inte somna bredvid. Men Anders verkar ha levt loppan utan mig i lägenheten?

Jag och Towa kör hem morfars bil i morgon, spännande...framför allt efter vårat äventyr i går kväll. Jag och Towa körde hem från Tomas sent på kvällen efter att ha dumpat Emma och Wille på tåg stationen i Örebro. Det går bra som bara den och vi surrar och kör på. När GPS:en tills sist slutar prata med meddelandet om att vi är framme har vi en liten bit kvar att köra inne i skogen. Lätt som en plätt och på med hel ljusen....

Efter en stund kommer vi på att vi måste vända och saktar ner.
- Kolla där står det en tom bil........
- VA? Nej va läskigt. Tänk om det är en våldtäktsman!
- Nej usch säg inte sådär, shit va läskigt Towa!
- Ja fan! NEEEJ nu kan jag inte titta i backspegeln, det är alltid så här i skräckfilmer, att någon tittar och då sitter en figur i baksätet.
- LÅS DÖRREN TOWA!

Mamma ringer, jag har hjärtklappning och börjar gråta. Får panik. Jag kan inte heller titta bakåt. Towa kör åt det hållet vi tror är rätt och mamma säger att vi måste vända igen och köra åt det hållet vi nyss körde ifrån. Okej, vi håller kvar mamma i luren medan vi vänder för att det ska bli mindre läskigt. Det bryts.....

Jag fortsätter prata såklart för att inte skrämma upp Towa ännu mer, eller mig själv.

Vi klarade oss helskinnade genom skräck natten.........

Flygbuss

Lika stressad och förvirrad som vanligt så lyckades jag kolla fel i buss tabellen och när jag vaknade gick bussen till flygplatsen, tur att vi inte har köpt biljetter. Men då hade vi kanske tagit taxi i panik? Nu sov vi lugnt vidare och hoppar på bussen kl 09:00 istället. Det blir nog bra...

Jag har lite svårt för "släkt träffar" även fast detta är en begravning så är det att just träffa alla som känns jobbigt. Eller jobbigt är väl att ta i, men hade det inte varit begravning hade jag inte åkt. Och det hade kanske ingen annan heller gjort i och för sig eftersom att dom åker dit för att de är begravning. Jag försöker på ett litet sätt förklara hur jag känner - men verkar som det blir virr bara. Jag träffade aldrig den sjuka morfar, kanske gör det att jag inte riktigt förstår och kan känna fullt ut med dom i min familj som var med hela vägen eller så kan man se dom så att jag bara har friska minnen.

När jag grejade med min iPod igår så laddade den automatiskt ner albumbilder! Jag avbröt det, hur får man lixom igång det igen? Jag hittade nån nedladdning av albumbilder men det kostade pengar. Störigt...Har nästan inte kunna sova inatt.


Hejdå på en helg! ♥


iPod

Jag köpte en iPod idag...
Det stod mellan att köpa den eller köpa nya hörlurar till min telefon. Wihoo vad roligt, jag som fingrat frustrerat på min mobil i månader och inte förstått varför jag inte köpt nya lurar...nu kan jag ha musik i öronen igen.
Vad roligt allting genast känns.

Vad saknar jag nu?
Nya tränings skor och en cykel står högst upp på önskelistan.

image1499

Söta örhängen

Lite smått och gott från Cocoo
Jag gillar de söta örhängena med blommor på.

image1498

Step in

Mår sådär i magen och har varit hemma hela veckan, det är mest nätterna som är jobbiga. Så efter några sömnlösa nätter är jag nu blek och påsögd. Så idag gick jag med Emma på en mini promenad i solen, och promenaden slutade på Step In där vi blev guidade runt i lokalen och det slutade med att vi båda skaffade träningskort. Helt galet men jag betalar bara 370:- i månaden och ingen inskrivningsavgift.  

Så nu ska det börja tränas, kul. Har hittat en massa pass jag vill gå på, vad sägs om Afro Power Dance?

image1497

Båtlåt


Maskerad

Jag har nästan nyss vaknat, det blev en galen maskerad kväll hos Towa och alla hade verkligen ansträngt sig till max! Super stiligt flypar och en visselpips tokig polis i kort kort, vi hade två läkare en galen sjuksköterska, en härlig clown och en hel hög andra maskerade filurer. Och så sailor paret såklart....vi är så söta tillsammans. Nu ska vi till Husås en sväng coh sedan blir det hem och vila, jag är verkligen inte vaken ännu.

Lånar lite bilder från Towa och Flukta så ni får se hur vi såg ut, varför har jag aldrig med mig en kamera!?






image1491
image1496
image1494image1493image1492image1490image1495

Sailor girl

Det blev en lite runda igår i snön med stegräknaren på såklart. Jag är inte ens i närheten av att ha gått till Göteborg...Men jag hejar på det andra i mitt lag som verkar vara riktiga stegräknar människor. Åter till mitt gym bestyr...ska Träningshuset bli Stepin?

MEN STÖRIGT! Jag satt i 40 minuters telefon kö från det att jag gick hemifrån tills jag var på jobbet och det enda jag fick höra var - det är kö, men vi tar strax emot ditt samtal. Mina pengar tog slut på mobilen och jag kollade på z-gränds hemsida när jag kom till jobbet och dom har inte telefontid förens en timma senare? Hur är det möjligt att sitta 40 minuter i kö även fast dom inte har öppet? (Men nu är tiden bokad iallafall)

Jag har inte tid att shoppa båtmössa...
Sailor girl utan båtmössa, hur ska det gå?

image1489




Gymkort?

Jag har ett jobbigt kvälls pass, men på något konstigt vis så rinner tiden bara iväg och jag har bara hunnit dricka två koppar kaffe idag. Jag slutar 20:10 och klockan är redan 19:00 - wihoo! Det snöar så förbaskat annars hade jag snörat på mig skor och sprungit en runda när jag kommer hem..men usch, inte i all denna snö. Kanske skulle man haft ett gym kort? Jag är inte så emot att träna på gym...bara det att frisk luft är skönare. Men ja..tjaa..kanske kanske. Inget är ju omöjligt - även om Sara på gym kan verka omöjligt för många.


(Det är många som frågar om bloggdesign, jag håller på! Så hör du inte någonting ifrån mig så är det för att det är lite kö, men jag jobbar på så fort jag kan)


Trevlig kväll på er ♥

Konstannons

Det blev mycket kläder igår, men jag har sådan beslutsångest när det gäller min maskerad klädsel. Men röda naglar, nån rolig peruk, båt mössa, rött läppstift och lösögonfransar livar väl upp det mesta? Men skor då..åh detta letande och planerade tar kål på mig.

Jag har registrerat mig på Konstannons, inom kort öppnar där en nätbutik där mina tavlor går att köpa. Kul va? Om jag bara tar mig själv i kragen och lägger upp några tavlor vill säga.



bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0