(H)järnkoll

Nu för tiden bloggar jag via appen på telefonen, nu för tiden förstår jag också vad alla småbarnsföräldrar tjatar om när dom säger "jag har faktiskt inte tid" haha, nu för tiden har jag faktiskt inte heller så mycket tid. Den tiden som finns till övers nu spenderas väldigt mycket till (H)järnkoll. Har äntligen hittat en förening, ett forum där jag känner att jag kan bidra med mina erfarenheter och förhoppningsvis göra en liten förändring till det bättre i vårat samhälle. Tycker det är så otroligt skönt när jag hittar en plats där jag kan vara jag. Det är VÄLDIGT mycket som engagerar mig men VÄLDIGT få saker som jag på riktigt lägger ner tid på. Mina ideér landar aldrig någonstans, dom svävar fritt och förvirrat som stora frågetecken och undrar vart dom får plats. Jag gör aldrig någonting av det.
 
Men nu känner jag att jag kan börja plocka ner några frågetecken och placera dom där dom gör nytta, som attitydsambassadör för (H)järnkoll! Ikväll var jag på ett otroligt givande möte med (H)järnkoll, representanter från kommunen, landstinget och föreningar här i stan bl.a. Nu måste planer "bara" göras till verklighet också :P Lätt fixat! (typ)
 
Ni följer väl mig på intagram? - Siolia
Eller instagram på internet - www.instagram.com/siolia
 

Plutten!

Haha, har Mila just kommit på att hon kan gapa? I flera dagar har hon sett ut såhär!! :D


En katt kort

Oj!!! Jag kom hem idag efter två utbildningsdagar i Persåsen. Efter ett par-tre timmar hemma inser jag att älskade Dimitri katten inte har kommit fram och sagt hej. Lite slött börjar vi leta honom men inser ganska snabbt att han INTE är inne!!!! En räddningsaktion sätt igång och ut i buskar går vi och letar efter honom. Han måste ha blivit utestängd på balkongen i morse :( och stackarn har säkert försökt ta sig till ett av fönstrerna för att komma in men halkat och ramlat ner på marken :(

Som tur var hittade vi honom bakom grannens lilla garage. Tanken på att inte få honom tillbaka var supersorglig :( men nu ligger han och myser i "Hanas" säng! :)


Julkonsert

 
En natt i Persåsen är snart avklarad och vi är fullfjädrade ambassadörer för (H)järnkoll ;) Spännande!
En julkonsert har vi ordnat till den 7.e december. Ni måste komma :D
 
Efter mycket om och men lyckades vi enas om att affischen nu ska se ut såhär:

Bildbomb


Sim sim :)

Dom här fina bilderna tog Lollo idag på Mila ♥
 

Skalle med vingar på mackan

Inte helt klar ännu, ska vara mer grönt :)
 
 

Hungrig tjej!

Ojoj, jag hinner inte med mig själv! Haha. Kirikogalan var trevlig och pengarna gick till en bra sak :) Fler insamlingsgalor borde vi ha i stan! Idag var vi på BVC, Mila växer lite dåligt så tydligen hinner inte min mjölkproduktion med i hennes matvanor. Nu får hon ersättning + bröst två gånger om dagen. Hoppas hon växer ikapp kurvan ;) vill inte sluta amma ännu, känns praktiskt att kunna amma när vi åker utomlands ju!!! Jag vill till Gambia.
Såhär spännande är det att vara 4 månader och ligga på mage och titta på mamma och pingu:


Ny tatuering?

Åh visst vill man ha fler när man ser sånna här bilder <3


Simma som en mask..

Har nynnat hela dagen på visan vi sjunger på Babysim :) "upp upp i luften och ner med ett plask, simma simma simma, simma som en mask" Kan ens maskar simma? Trodde dom drunknade i vatten :S Är det inte därför dom kryper upp ur jorden när det regnar!?


Instagram

www.instagram.com/siolia


Dagens:


Corepass!

Körde core för första gången idag. Riktigt intensivt och kul - och bara 40 min långt!! Vill ha en starkare kropp NU! Har verkligen noll rutin på min träning och det tycker jag är så himla tråkigt :(

I morgon ska jag och Towa köpa biljetter till Kirikogalan. Vi ses där :)

 

 Malins sugarskull katt på smalbenet :P 


Kompass på mitt finger


Ugglatårta!

Idag firades jag igen, verkar inte finnas nåt slut på mitt 30 års firande ;) Jag fick ett presentkort på 3000:- på resia av mina vänner!!! Helt ofattbart. Nu har jag sammanlagt 9000:- i presentkort på resia :D GALET! Ikväll var det fest hos Vasso och Franne. Jätte trevligt och jag känner att jag saknar att vara supersocial. Nu för tiden är jag nog ett mellanting av eremit och måttligt social. Dock smög jag hem tidigare än jag trodde, jag känner mig gammal och tråkig och nykter och längtade efter skrutten i spjälsängen.
bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0