Soligt värre

Nej jag sitter inte bara hemma och kliar mig i skrevet hela dagarna. Jag är ute i solen och filosoferar, dricker kaffe på mysiga fik. Pratar med härliga människor om spännande saker och tränar mina katter på apport med en rosa råtta. I dag ägnade jag åtskilliga timmar till två personer som talade om en del för mig. Mycket som jag inte visste om mig själv. Det kan vara skönt att få en inblick i hur andra personer ser mig eller vad som förväntas av mig. Tack för det.

I morgon är det en ny dag. Jag kan inte lova bättre uppdatering men jag ska försöka.



Klåda

Nästan hälften av alla sexuellt aktiva kvinnor lider av svampinfektion i underlivet! Fy fan, det är så otroligt enerverande. Funkar alla gammal huskurer som äppelcidervinäger, yoghurt på en tampong eller stoppa upp en vitlöksklyfta. Någon som har provat? Skulle nog vänta bra länge innan jag vågade ta till vitlöksmetoden iallafall. Då kan man ju hamna i trubbel när den sedan ska ut. Haha.



Veckans blogg!

Veckans blogg!
Veronica har en spännande blogg full med modebilder, hon har också en egen kollektion. Smit in och lämna en kommentar hos henne vet ja! Eller så kan du i smyg kolla in alla bilder och strunta i att lämna ett avtryck, fegis. Som vanligt ligger alla gamla "veckans blogg" i kategorin längre ner till höger. Och den nya i min "gott & blandat" meny till vänster. Håll till godo!

Puss ♥


Bilder inte ord


I badhusparken i solnedgång.
Bilder säger mer än tusen ord. Så jag säger bara godnatt ♥


Smycken

Godmorgon solstrålar!
När solen skiner och vinterjackan slängs in i garderoben då är det så skönt att kunna shoppa lite nya färgglada smycken. Pigga upp den trötta tråkiga toppen med ett halsband, eller köp en ny klocka så du kan passa tiden till alla härliga grillfester i sommar. Ni mina kära läsare får 15 % rabatt när de anger rabattkoden: bloggspecial hos Cocoo.se

Två av mina favoriter från Cocoo. In och shoppa nu! :)

Ljusblåa dagar



Sommar på balkongen med fetaost, oliver och soltorkade tomater. Ny badade katter och rolig 80 tals sommar musik i högtalarna. I kväll ska jag dricka en god drink och njuta av värmen. Inte ett moln så lång ögat kan nå!

Monki

I går spanade vi in Monki, vin och kakor och en massa super läckra kläder. Det tråkiga var dock att man inte fick shoppa nåt. Jag hade hoppats på någon rabatt eller något oemotståndligt erbjudande. Men nix. vi blev inte kvar länge, vi hamnade på PAUS med varsitt vinglas och sedan blev det premiär på Plaza. Japp gott folk, jag är officiellt inte portat där längre. Äntligen kan jag ha lika roligt på torsdagarna som jag brukade ha innan min tutt incident







Vad händer?

Kunde väl aldrig tro att jag skulle flå ett djur!!


Planer

Jag har varit hem till Husås en sväng i dag, käkade morotsoppa och låg på kökssoffan. Min toviga katt Tula, som är norsk skogskatt och bor hos mina föräldrar fick sig en klippning och min pojkar här hemma undrar vad det är för långa vita hårstrån jag släpar med mig hem. I morgon är det Monki invigning. Spännande! Nu är också Tunisien resan betald. Turkiet i maj och Tunisien i juni. Precis vad jag behöver, sol, sand, vatten. Lugn och ro. Fast man kan ju undra vilken typ av lugn och ro Tunisien medför, med hela familjen och en energisk 6 åring. Men värme och sol hoppas jag iallafall på.


White sand beach, Koh Chang.

Gustav

Jag träffade Gustav i dag. Jag blev lite rädd först men han är världens goaste.


Black and white


Trycket på min snygga tröja. Nu ska jag fika sallad på Törners med Malin. Tjing..♥

Fröken Sverige

 Towa som finalist i Nya Fröken Sverige.
Hon är otrolig min lillasyster, allt hon bestämmer sig för det gör hon. ♥

Äntligen hemma

Efter en vecka i Polen är dom äntligen hemma, mina bästa vänner. Jag har ju inte ett skit att göra när dom inte är i stan, borde verkligen skaffa mig en vänskapskrets. Kan vara praktiskt att ha till nästa gång systrarna bestämmer sig för att vara borta. Towa ska vara sjukskriven någon vecka nu och läka sina blåmärken. Tur för mig.



Sol men svinkallt


Jag sitter på balkongen med mitt goda apelsin te och njuter av solen, choklad och avocado. Boken tänkte jag läsa men så började jag lyssna på Sandras musik på DENNA sida, då kunde jag inte koncentrera mig på boken utan började planera för hur sjutton jag ska få en sådan röst och kunna sjunga så otroligt vackert. In och lyssna nu!

Detta är ju det positiva med att vara sjuskriven, jag kan bara sitta. Och det är så otroligt skönt att slippa tänka, ångesten förvinner och jag kan bara pyssla om mig själv. Nu gäller det bara att jag lär mig att stressa ner och prioritera det som gör mig glad. Jag är dålig på det. Men när jag känner mig så här, lycklig, då inser jag hur skönt det är att ha en axel att luta huvudet på när jag somnar. Även om handen hörandes till den axeln spelar poker. ♥







Rena och fina

Olyckliga blöta katter, dom kommer inte prata med mig på hela kvällen.


En helt vanlig dag

Jag har garvat mig igenom dagen. Det sjukaste ever hände i går.

Har du någonsin nobbat en snygg kille/tjej som gärna skulle gå hem dig efter kvällens slut? Till saken hör att du inte haft sex på åratal och nästan glömt hur man gör, att du tycker bruden/grabben är grymt snygg och att du är så sugen så du håller på att spricka. Trots detta, säger du nej för att gå hem och bajsa?

Det var det stördaste jag har varit med om. Men tydligen finns det dom som har problem att göra nr.2 på krogen. Detta hände i går när vi var ute och drack lite vin, när min vän gick på toaletten fick jag denna bekännelse av killen hon limmat på. Han kunde inte nog understryka hur sugen han var, men ville att jag skulle förstå hans problem. Det gör jag inte. Haha.

Någon timma senare råkar vi ut för ett skäggigt gäng på tre, dom bjuder på vin och undrar om vi ska sitta hos dom eller dom hos oss. Vi satt så skönt i mjuka fåtöljer så jag tyckte att dom i så fall fick flytta till oss, varför flytta sig i onödan liksom? Detta gör den ena grabben så förbannad, han menar på att jag borde förstå hur omanlig han känner sig om han måste komma och sätta sig hos oss och inte tvärt om.....eh?

Ja, vad säger man. Slå ihop dom händelserna + en femkant i Helenes säng så förstår ni varför jag inte kan sluta skratta.


Clown

När jag handlar kläder försöker jag tänka på att handla kläder med färg, jag har alldeles för mycket svart och vitt och jag vet att jag blir gladare om jag har någonting färgglatt på mig. Det kan vara allt från en röd topp till en rosa ring. Nu tog jag tag i saken och städade min garderob, men jag har säkert mer färgglada kläder än många andra. Nu kände jag just att jag verkligen måste handla lite grått, svart och vitt.

Ser jag ständigt ut som en clown?



zzzzz

Har aldrig tidigare träffat tröttare katter. Dom sover hela dagarna, Zsa zsa zoo har lite problem att slappna av och trampar runt och slickar mig på handen, i ansiktet, buffar på mig i 20 minuter innan han han somnar. Hallå? Finns det någon kattexpert som kan svara på varför han gör så? :) Vill han bara va go kanske. Amazonas däremot somnar vart han än är, till och med sittande. Haha. Det var det jag fastnade för när jag träffade honom första gången, då satt han på bakbenen med frambenen i luften och blundade i 2 minuter. Så söt.


Redan Lördag

I dag blir det en promenad med katterna igen, mest för att dom ska få lite variation. Jag vet inte hur det är att vara katt men jag inbillar mig att dom vill ha lite frisk luft. Precis som jag.

 Det är många som hör av sig och vill ha hjälp och tips när det gäller sin bloggdesign. Jag försöker så klart svara på de mesta men på designadinblogg.se så är förklaringarna tusen gånger bättre och så finns det bilder. När jag började lära mig så gjorde jag en "test blogg" där jag ändrade i stilmallar och kodmallar bara för att se vad som hände. Så vill du inte riskera att förstöra din nuvarande blogg men ändå vill leka lite så gör en ny på den sidan du kommer till när du loggat in på din blogg. Längst upp till höger finns en grön knapp där det står skapa ny blogg. Då får du en blogg som har din nuvarande bloggadress men typ test bakom = siolia.blogg.se/test.

Lycka till ♥

Ni har väl inte glömt bort tävlingen om en bloggdesign?
Klicka på bilden så kommer du dit!



Turkiet 1 vecka

Åh vad jag längtar!




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0