Ost!!

Kylarna på Konsum i Torvalla var trasiga igår = 50% på ALLT i kyldiskarna. Tack för det! Jag har nog aldrig handlat så mycket ost. 300:- gick kalaset på men nu har vi ost för ett år. Slutar 14 idag, då blir det en sväng på H&M för att byta Anders jeans shorts han fick i present.....





Spa Husås


Husås var redan inna poolen ett litet mini spa med tanke på super duschen i källaren, nu när poolen står på altanen finns det all anledning att åka minst tre gånger i veckan till Husås. Jag väntar bara på minus grader och norrsken, då ska jag bada! Lite bilder från kvällen igår och från soliga Söndagen idag. 

Vi myser som aldrig förr och snart blir det fusk lasagne till middag. 

 

Jasså?

Ja man har ju undrat, blev väl inte så förvånad.
Läs på Aftonbladet.


Face of the Future


Hahaha, jag skrämde nästan Anders ur soffan när jag visade bilden på mig som kille! Det är ju sjukt!
Rolig sida, där kan man ju fastna i timmar.
Face of the Future


   

Skor!! Äntligen!!

Mina nya skor!
Härligt, nu behöver jag inte gruva mig för att ställa mig på löp bandet eller ta mig ut i solen på kvällarna och springa, jag behöver inte låna Anders stora skor när jag och Emma ska power walka och inte välja att gå på power platen i mina vita tygskor köpta på Åhlens. Äntligen har jag ett par tränings skor som är värda sitt namn!

Det var inte lätt att prova sig fram till ett par skor som både var snygga och sköna + passade mina breda fötter! Haha, heller snygga och osköna än fula och sköna. Men till slut lyckades jag välja ett par fina! Med 15% rabatt gick jag 1000 kr fattigare - men med en trevlig sko påse rikare över torget och hem.

Idag kokade vi ny potatis med dill, gjorde sås på gräslök gräddfil och citron, kokade rödbettor och slängde ihop en stor sallad med små tomater, ruccula och fetaost. MUMS! Jag var hungrig som en varg efter våran storhandling på Willys. Någon träning blev det inte idag, mina nya skor ska invigas i morgon. Ser ni någon le som en tok på Stepin runt 18 i morgon så är det garanterat jag.

(Dessa skor fast gul/guldiga)



   


  


Gah!

Jag har fortfarande problem att mobilblogga, jag blir tokig! Det enda svaret jag får är att ta bort pluset innan numret!? Det har aldrig varit ett plus där! Har fått höra så mycket nu att jag har obotliga problem med humöret, brusa upp? Jag, nej det är aldrig nåt jag gör.....




Köptankar

Räkningarna är betalda och kontot tomt, haha nä men nästan. Efter jobbet ska jag på Gå & Löp Kliniken för att shoppa skor, mina gamla utslitna duger ej att springa i.

Jag är sugen på en klocka, ja den blåa! Fin va? :)
Från Tritoni.








Australien

Semester!
Det är helt galet men nu har jag äntligen tagit tag i projektet att söka semester och bestämma mig för datum. Jag har semester två långa förhoppningsvis galna månader, från den 24/10.

Som planernat ser ut nu drar vi till Sidney den 27/10 och hem antingen den 6/12 eller 13/12. Men allt kan ändras. Haha. Men gud så roligt, jag är lycklig ända in i benmärgen!

Vad ska man absolut inte missa när man väl är i Australien!?


IKEA

Jag var på gymmet en timma igår, ofokuserad och mest koncentrerad på varför mina hörlurar inte stannar kvar i mina öron. Jag längtade hem, hem till sängen, hem till sushin, hem till dig. Om våran lägenhet kändes mer som ett hem och inte bara en avdumpnings station för våra kläder, prylar och räkningar så skulle allt vara perfekt.

Jag behöver verkligen en garderob.
En tripp till IKEA skulle inte sitta fel nu heller, jag får fasen bättre lön än någonsin denna månad.
Men den kommer gå åt - som vanligt.

Varför kan inte jag mobilblogga?
Någon mer som har problem?
Jag skriver BLOGG och MMS:ar till 71305. Borde funka?











Färg färg färg

Ge mig allt!




                                                                                  Forever21

Midsommarbilder....några av dom

Varför fotar jag aldrig själv!?
Jag ska sluta äta så jäkla mycket kolhydrater, japp, och fan ta den som bjuder mig på godis! Jag har ingen karaktär alls, så nu är det hårdhandskarna som gäller. Jag har varit så slö nu under några veckor, mitt Stepin kort har samlat damm i fickan på min jacka men jag var faktiskt upp 08:30 i Måndags innan jobbet. Mer av det!

Mina tradera auktioner går inge vidare alls. Det var nog en halvdålig ide att lägga ut dom.

Nu lunch.





Sex and the city

Igår drog jag med mig Anders på Sex and the city filmen, bio biljetterna jag vann på jobbet kom väl till pass och dom slapp försvinna i den röriga lägenheten. Som mitt presentkort på 300:- på Spa Kliniken som försvann i flytten. Super mysig film, det var lite som en känslomässig berg och dalbana. 

Jag skrattade och grät med hela gänget och deras obotliga kärleks bekymmer. Haha, rätt lustigt att man blir så involverad (det är ju trots allt bara påhittade karaktärer!) Men jag ser så mycket mig Emma och Towa i dessa underbara kvinnor, vi skulle alltid ställa upp för varandra i vått och torrt. Vad det än gällde så skulle vi försvara systrarna in i döden....ja, eller nästan. Det beror väl på situation. Men ni förstår....






                                                          Bilder från CarrieBradshaw.com

Hmm...

UPDATE:

Hehe, ja in i sista sekund ångrade jag mig....men bjöd ändå på skiten ändå upp till 507:-, sedan la jag ner. Att man ska vara sådan obotlig tävlings människa så man till och med måste vinna auktioner på tradera man egentligen inte vill betala för.....




Så typiskt mig att bara bjuda
....innan jag tänker.
Vill jag ens ha denna TIGER of Sweden klänning???
Och i så fall är den värd 440:-? Är det ens en TIGER of Sweden, på Tradera känns det som att allt är fejk.

Suck....



Midsommar med så få ord som möjligt

Under midsommaraftons timmar hinner man med en hel del om man vill.


Vi började dagen med att handla på Coop, lite sallad, lite fläskfilé - det urartade och vi bar kasse på kasse ut ur affären och packade bilen full. Hur kommer det sig att det alltid blir så!? Vi lagade hur mycket mat som helst och det som oroade pappa var att ingenting skulle bli uppätet. Men hur kan han tro att två galna vegetarianer och fem hungriga köttätare lämnar någonting kvar i kylen.....


Vi skålade och blandade drinkar, det var brännboll och jordgubbstårta. Och efter familje mys och tävlingar om hur snabbt disken kunde diskas blev det fest för hela slanten och lite till. Extream home makeover då Emil välter grillen över huvudet och bar runt ute möblerna på raka armar. Jesper slängde sig på cykeln och alla såg med fasa hur han rullade i rekordfart genom björkar, mellan väggar och ut på en åker. Resan slutade med att han cyklade hela vägen upp och ännu längre för att trilla ner i diket. Färdig cyklat!


Om jag minns rätt så vart någon utslängd från festen, någon slagen, hundarna sprang bort, Lollo försvann och grabbarna bjöd på festens skönaste foton. Släpvagnen välte, jeepen blev klädd med björkris och blommor och jag hittade kvällens ballaste brillor....eh.



Svårt att säga förlåt?


Vinster...

Men vilken jäkla tur jag har haft idag, vi har lottdragning på jobbet, för varje bokning och var 10:e samtal får vi en lott och jag har redan vunnit 75 kr servicecheck så nu kan jag shoppa fika på Arlanda ;P, en biobiljett och 1.5 timmars komp. KUL! Och snart slutar jag, vilken dag. Den gick från att vara feber jobbig till galet rolig.

Sugen på en dusch?

Höhö, ja denna bild har roterat runt på jobbet. Har ingen aning om vilka det är, någon som kan namn? Spelare ur det Italienska landslaget? Men varför bryr man sig, jag har ju en egen pudding hemma att bry mig om. Sen letade jag en bild som grabsen kan spana in men hittade bara den på tjejen med blåa tuttar - men sen tänkte jag att, ja, vissa kanske nöjer sig med att titta på en fotboll - så en sådan la jag också in.





Kramar i massor

Känner mig ibland så jäkla självupptagen. Som att jag inte har tid eller ork med någon annan än mig själv, jag försöker verkligen men energin räcker inte så långt som jag skulle vela. Jag vill ibland bara låsa in mig och samla kraft och hitta mig själv och bla bla bla, men vart finns tiden till det?

Fick veta att min söta lilla vän inte mår så bra, ringde som en galning för att försöka hitta något sätt att skicka henne en blomma. Jag slussades runt mellan avdelningar och sekretess papper och landstingets växel och när jag väl kom fram var det lite för sent att skicka en blomma, den skulle inte komma fram förens i morgon eftermiddag. Jag vet inte hur länge hon blir kvar? Så därför blir det gerbia i min blogg idag, det finns nog ingen mer uppiggande och färgglad blomma. Den gör mig glad och jag hoppas den gör dig så mycket glad det bara går - och er andra också för den delen.

Det hjälper ju inte att jag har dåligt samvete.
Jag kanske måste lära mig prioritera dom som faktiskt behöver mig lite mer - ibland.






Vilken tråkig blogg














MBTI

Galet intressant, på jobbet har vi gjort personlighets test i light format och länken till sidan hittar ni HÄR, bokstavs kombinationen berättar vilken typ av personlighet du har. Är ju inte så lätt att bara placera sig i ett utav alla miljoner fack som faktiskt finns men man får en liten aning om hur man fungerar. Min kombination blev INFP och beskriver mig som:

Idealist, trogna sina värderingar och människor som är viktiga för dem. Vill att deras yttre liv ska stämma överens med deras värderingar. Nyfikna, ser snabbt möjligheter, kan fungera som katalysatorer för att förverkliga ideér. Försöker förstå människor och hjälper dem utnyttja sina resurser. Anpassningsbara, flexibla och accepterande, så länge en värdering inte är hotad.

Stämmer faktiskt bra.


Ankan

Fattar inte varför man skjuter om man inte är säker på att träffa?
Äsch, det är så mycket med hela fåglarna i badhusparken historian och ankan som jag inte fattar.......
I vintras blev den skjuten på beställning av kommunen, en kvinna hittade den då kulen gick genom käken och ut genom halsen och sedan har den bott på Frösö Zoo. Där tänker väl ändå ingen skjuta den?




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0