Audrey Kawasaki

Oj jag blev helt plötsligt förälskad i Audrey Kawasaki.
Ångrar att min rygg pryds av en drake när den kunde prydas av allt på den där sidan! Hänförd, glad, exalterad, inspirerad och helt otroligt fascinerad. Ja det blev jag. Allt på samma gång.


Har ni någonsin sett något vackrare?
Nya jeans

Ligger i sängen med Bibi i ena armhålan och ELLE och mangosorbet i den andra. Jag måste ha varit så ensam och helt utan mys innan jag köpte kissarna, minns inte ens vad jag gjorde ensamma kvällar och dystra dagar. Köpte shiba till dom idag - den enda blöta kattmat dom äter (enligt Semys test som jag litar på)


Jag fick dom här jeansen idag av Semy :) Jag vill nog ha dom grå också! Kanske springer ner och köper dom i morgon, får inte glömma bort att vi MÅSTE simma också. Shit jag har varit alldeles för lat den senaste veckan. Har tydligen fått boxen med pennor jag skrev om tidigare hemskickad, av en söt mamma ♥

 

Vad har jag gjort för att bli så bortskämd idag just?


..

Vill du göra mig riktigt glad!?

Jag önskar mig ProMarkers. Detta fina kitt hittar man HÄR.

 


Ut med det kalla - Sveriga till alla!

Kolla på filmen HÄR.

Haha, hittade mig själv på ÖP. Kolla på filmen.
Wilmer och mamma är med på slutet.KROSSA RASISMEN NU!!

Nu har vi manifesterat för mångfald ♥ Varför var vi inte fler!? Varför är det så svårt att pallra sig ut och visa att vi INTE accepterar främlingsfientlighet och rasism!? Jag blir arg förbannad och rädd när jag hör att 26 personer i Häggenås - alltså mina föräldrars grannby, röstat på SD. 100 personer här i vårat underbara fina och färggranna Östersund. Jag är glad att jag och mina vänner och familj var med idag och visade vad vi tycker. Det är så viktigt!

 


..


80-tals fest

Det var inte så lätt att hålla "affrot" på plats! Haha. Hade en rolig kväll och maten var underbart god. Jag är ett nytt fan av sötpotatis. Skurna i klyftor och ungsbakade med en massa smarriga kryddor. Jag måste verkligen fixa en fest med ett tema snart, det är så roligt att andra anstränger sig och klär ut sig :)

 

Emma och jag har börjat prata om Nyårfest!

 

 


Sveket mot minkarna.

Usch, man kan inte gå med huvudet högt och vara stolt över att vara människa.
Fy fan vad vi ställer till med skit!
BORT MED PÄLSINDUSTRIN!!!! NU!!!

Engagera dig HÄR.Gaaaahh!

Nu letar vi inneboende igen!!
JAG BLIR GALEN!

Hoppas vi kan hitta någon som vill bo längre än ett par månader. Tur att det fortfarande myllrar av studenter som ännu inte hittat boende. La precis ut en annons på blocket, det kostar ju skjortan det också. 110 kr för att lägga ut lite text och någon bild. Varför är de så dyrt att lägga ut just lägenhets annonser??
Raised Fist

Nu åker vi till Sundsvall och kollar på Raised Fist :)


Framtida yrken?

HAHA! Undrar just om det är jag eller katterna som har roligast :P


¤ Desert Flower ¤

Nej detta har inte blivit en filmblogg, men har kollat på 5 filmer senaste dygnet + målat altanen i 7 timmar. Då berättare jag hellre om filmer än om målandet ;)


Jag vet inte vad det är med mig nu, antingen är jag bara väldigt känslig eller så hittar jag bara filmer som får mig att gråta floder. Jag har snubblat över boken Desert Flower många gånger, läst baksidan, tänkt att det är sjukt vidrigt att man könsstympar flickor. Men jag har aldrig läst hela boken. Jag har läst artiklar om Waris Dirie, jag vet vad som hände henne. Vad som hände/händer många flickor. Jag hittade filmen idag iallafall, och jag grät i två timmar - non stop. Liya Kebede spelar otroligt bra. Ladda upp med näsdukar och kolla på filmen!!Waris Dirie
Vackra Liya Kebede som spelar Waris i Desert Flower


Underbar film ♥

Kollade just klart på How to train your dragon, sjukt underbar film.
Jag grät mest helatiden, ni måste se den ♥bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0