"Vägen till Emmas rötter"

Kvällen har gått till att fixa detta! (har inte ens packat)
Emma låg i soffan och pratade om en idé om att hitta sina biologiska föräldrar i Colombia. Jag hakade på direkt och uppmuntrade henne till att köra på de idéer hon har. Och det slutade i en brainstorming utan dess like och nu är projektet igång. "Vägen till Emmas rötter" Och ni hittar bloggen HÄR.

Vi har kommit hur långt som helst på bara några timmar och har redan tusen planer och bollar i luften. En tidning är intresserad av att hjälpa oss nå ut och jag behöver eran hjälp också. Länka gärna till bloggen. Vårat mål är att Oktober 2009 resa till Colombia, och med hjälp av sponsorer kunna anlita en advokat och en tolk som ska hjälpa oss att hitta Emmas biologiska familj. Läs mer på bloggen....

Vi behöver även hjälp med att trycka visitkort till bloggen, göra flyers, hitta intresserade företag, hitta lokaler till "sponsrings" fester. Ja vi behöver en massa hjälp. Häng med oss.

LÄNKA OSS!

Inom kort kommer också ett kontonummer, håll utkik.




Tidig morgon

Hoppas eran kväll varit lika trevlig som min. Jag och Anders käkade sushi - jag åt 12 bitar! Japp, jag rullade nästan hem. Nu sitter jag och filurar på vad man ska packa med sig på resan? Jag borde vara mer stressad än vad jag är. I morgon ska jag upp 07:00 och tvätta, sen blir det födelsedags middag för lilla Wille. Sedan blir det bio!? Och på torsdag morgon 06:30 sitter jag på planet till Stockholm och förhoppningsvis vidare....

Nu ska vi sova. Godnatt!

I kväll fick Barbro en ny design, kolla in hennes blogg HÄR.


Drömjobb

Nu räknar jag minuterna tills jag slutar, det blev tårta på fikat och jag fick en blombukett! Ska fota den när jag kommer hem så ni får se. Ja usch, det är sorgligare än jag vill erkänna att sluta här. Jag kommer inte vara en SAS:are mer.

Kommer inte bli bjuden på nästa SAS fest heller.


≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

Men alla ni som läser!?
Vart jobbar ni? Har ni drömjobb hela bunten?

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡




Utmaningar

Vad jag önskar att jag kunde vara miljömärkt! Men jag ska ärligt erkänna att mitt resande inte är bra för samvetet. HÄR kan du däremot läsa om hur du gör ditt resande mer miljövänligt. Jag tycker det är viktigt att vi alla drar vårat strå till stacken. Och att alla förstår att lite i slutändan kan betyda väldigt mycket.

Ikväll ska jag faktiskt på föreläsning på Biblioteket - Global Utmaning. Tror jag den heter?  Jag vet faktiskt inte så mycket mer än så. Men senare ikväll vet jag mer ;)


Dagar i bilder

Lite blandade bilder. Jag med biljetter. Från middagen idag på En Liten Röd och bilder från en höstig dag på golfbanan - som en viss bild skygg H * * * E uttryckte sig ;P I morgon jobbar jag min sista dag på SAS. Lite tråkigt men mest himla skönt - jag antar att det är för att jag har så mycket att se fram emot nu. När jag har kommit hem i mitten på November och ska börja på Ticket. Ja då kommer jag förstå att jag aldrig mer kommer sätta foten på SAS kontoret på Frösön. Då kanske jag gråter en liten skvätt och separations ångesten från alla goa SAS:are kommer krypandes.

Nu ska vi sova. I morgon är också en dag - tänk på det.








=)

Jag är gladast i världen.
Jag sitter här med mina biljetter + att underbara Anders bokat bord på En Liten Röd. Vi firar att han är bäst i världen och att han har fixat jobb!! Alltså jag bara ler och ler, men lite huvudvärk har jag.
Mamma och jag blir det som åker, så var inte planera från början. Men nu känns det som en super härlig resa, så glad att mamma kan följa och att hon äntligen får utnyttja SAS biljetterna. Det var på tiden! (till och med pappa har ju rest.)

Östersund - Stockholm - Bangkok - Sydney - Ayers Rock - Cairns - Sydney - Bangkok - Stockholm - Östersund.




Ni säger väl till om ni blir uttråkade av att drunka i Australien bilder va??

Snart snart snart...snart...

På Torsdag åker vi till Australien!




Det är så galet (oj vad jag tjatar) Men jag tror inte ni förstår hur länge jag har drömt om att få resa dit. Det känns overkligt men så underbart. Visum är fixat, biljetter håller jag snart i min hand, jag har några datum förslag, tider, bolag. Det kommer att gå vägen. Det bästa av allt är att resan bara kostar runt 2000:-Jag ska leta fram lite sköna strand plagg när jag kommer hem, platta skor. Resan ska vara avslappnad och inte ett enda par höga klackar får följa med. Ingen alkohol ska drickas, ingen rumpa ska shaka loss. Det blir bara att njuta av frid och lugn och natur.


Så här kan det se ut en kväll när bara chips finns i tankarna.


Va!?

Är det bara jag som har sett mig själv på en viss reklam på Kanal 5?



Glaskul!


Fin glas kula va?
Det var den jag blåste i Onsdags!
Tack åter igen för den fina presenten. 

 
 


Godnatt

Vilken dag! Nu ikväll har jag öpnnat gudomligt fina presenter från Make Up Store. Så lyxigt. Jag har en hel sminkväska full och det märket kan man inte ha för mycket av. Vem jag fått det av? Anders - såklart.

Om detta är dagen före min födelsedag undrar jag hur dagen i morgon kommer bli! ;P

Kramar ♥




Glasblåsare Sara!


Idag blev jag överraskad med tårta och frukost. Emma, Mackan, Lollo, Vasso, Emma och Towa. Jag fick L word filmerna och dessa små lappar som jag skulle bygga ihop till VAD vi skulle göra under dagen. Och gissa vad, jag fick gå till Storsjö hyttan och blåsa en glaskula. Och det var enklare än vad det såg ut att vara. Så jäkla roligt! Så fint att jag har en vacker glaskula med min egna luft i. I morgon ska jag dit och hämta den. Och sen ska den få hänga i fönstret.







Män från mars. Kvinnor från venus?

(Sara funderar)
Kan det stämma verkligen? Hur kan vi prata så olika språk. 

Hur får man sin man att förstå att en mjuk känslosam kyss är skönare än en stenhård stake...ibland alltså, eller liksom var annan gång. Eller när man känner för mys. Hur får man sin kvinna att ta hårdare, bjuda på sig själv, ta för sig, älska sin kropp. Men att vara svåråtkomlig och undergiven när du känner dig sugen på det? Jag vill veta om jag förväntas vara en förförisk pinuppa, en undergiven hemmafru i svartvitt förkläde, en sexig liten kisse som säger...mjaaauu. Och jag undrar vad jag förväntar mig av min man - en superman med uthållighet, en händig karla karl som spikar och borrar, en hårig man med mjuka kvinnliga läppar. Eller varför inte en romantiker med och en ros i munnen?

Är det upp till mig att förstärka min manns kroppsliga självförtroende eller är det upp till honom att förstå att jag valt och älskar honom som han är - men lite fräschare. Eller lite mysigare, mer romantisk. Kräver du komplimanger av din man för att du ska känna dig vacker?
Om du inte får några - vad är du då? FUL? 
Hur är man uppmuntrande, egoistisk, sexig och romantisk samtidigt.

Hur hittar man de där små fröerna som gror till jättelika plantor av kärlek, tillit och förtroende.


Varför ska jag ändra mig för att få som jag vill, kan inte du ändra dig först för att visa att du vill....
 
Varför fattar inte män någonting.
Varför tjurar kvinnor ens över det.

Detta är bara en sammanfattning av allt vi kan prata om. Alltså det handlar inte om mig eller dig. Självklart har jag en underbar relation utan frågetecken och krångel. Självklart får jag allt jag tigger om och självklart ger jag av hela mig själv för att tillfredställa den jag älskar. I allt. Så självklart har jag den perfekta relationen? Har du?


Ser ni ens någon likhet i bilderna?

 







Emma.

Blev en liten fika på PAUS, en kvälls latte har jag gjort mig förtjänt av. Jag och Emma. Det kan inte bli bättre och jag är så glad att jag har en vän - en riktig vän. Inte en systervän. Inte någon som älskar mig för att vi har växt upp tillsammans och därmed växt ihop till ett. Någon som verkligen tycker om mig för att jag är jag och som inte är av samma kött och blod.

Jag älskar allt det vi har gjort, vi har så många härliga, galna, dumma minnen.

Har du en vän du aldrig vill förlora?
Det har jag.

Jag fyller 26 på Torsdag. För två år sedan sålde vi annonsplatser i Danmark för K2M. Haha!








Snart så

Jag jobbar min sista dag på SAS den 28/10. Känns lite sorgligt men skönt nu när jag har ett datum. Nu kan jag planera min semester, vi åker (förhoppningsvis) den 30:e. Det ser fullt ut på planet men jag tänker rikta in mig på det datumet ändå! Annars får det bli någon dag efter. Men nu är jag närmare min dröm resa än någonsin, och tänk vad jag har väntat och längtat och gnällt över att tiden går sakta. Men äntligen.


Dagens:


Humör idag: Toppen i morse men känner att det dalar ju mer klockan blir.
Dagens planer: Jag jobbar till 14:00 idag. Sen ska jag måla. Har 3 dukar 40 x 40 eller var det 30 x 30? Strunt samma. Men känner att jag har en massa kreativt som måste ut nu genast.
Lyssnar på: Just nu surrandet i kontorslokalen.
Vad blev det till frukost: En jordgubbs smoothie. (fast det är en lögn egentligen)
Dricker: Vatten -  Ramlösa Päron & Citronmeliss.
Sämsta: Att jag är närmare 30 för varje dag som går.....
Bästa: Som tur är så är åldern bara en siffra och ingenting jag behöver ta på blodigt allvar.
Väder: Det har ljusnat nu, kyligt i luften, blå himmel. Härligt höstväder med andra ord.
Längtar: Tills jag sitter på ett plan på väg till Australien.
Önskar mig i födelsedagspresent: Jag önskar mig faktiskt någonting, och det är nya fräscha penslar.
Dagens tankvärda: "All förändring börjar med mig själv. Det är med mina tankar varje förändring börjar" - Kay Pollak



Vinnaren är.......

Tillbaka på jobbet.
Lägenheten har blivit så fin! Jag har möblerat om lite och möblerna har "funnit" sin plats. Tavlorna hänger på väggarna, lamporna är upphängda. Jag har till och med halv skruvat upp två hängare för jackor i hallen. Haha. Den händige + syrran skulle skratta åt mig.

Jag glömde helt bort igår att utse en vinnare av Cocoo armband.
Jag lottade och det blev helt enkelt Nimah som vann "Passion for fashion" Armbandet. Tråkigt för mig, det hade jag vela haft kvar. Haha. Men så är det. Roligt att så många var med och tävlade. Nu kör vi snart en ny tävling.



Tax

Jag är lite dålig på att visa vad jag målar. Men här kommer det senaste jag har gjort. Dom här tre dukarna, 80 X 100 cm blev efter mycket om och men tre fina tavlor. Tanken var att dom skulle hänga bredvid varandra men det blir inte alltid som man tänkt sig. En hänger i sovrummet, en i köket och en (än så länge) i vardagsrummet.

I morgon kväll slutar LYX tävlingen och någon kommer få ett fint armband från Cocoo.
 
Hoppas eran kväll varit mysig.









Nytt

Maria fick ny blogg idag.
Klicka HÄR för att se den.


Vet du det?


Gillar du mycket rosa?

Åh jag har fått dille på rosa, jag vill bara göra rosa rosa rosa bloggar. Hela världen borde drunkna i rosa sockervadd och små tjejer med jordgubbsklubbor och toffsar i håret. Gjorde den här designen i kväll, och den gör mig så där fnittrig och busig. Vill du ha den får du den gärna! Den första som gissar rätt på mitt andra namn får den.  
Kika närmare på den HÄR.




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0