Röda horn i pannan?

Följ min blogg med bloggkoll
Hahaha, ja har man tråkigt så har man...
Godnatt ♥



Blueberry fingers

Igår plockade vi 3 liter blåbär, idag dubbelt så mycket blodriskor. Vi har varit lata men otroligt produktiva i helgen! Ikväll blir det svampstuvning på mackor i ugnen. Det blir inte så mycket text idag men desto mer bilder. Bilder säger ju mer än tusen ord..eller?

















Uppmuntrande

Ja det går upp och ner med lägenheten och just nu är det de ENDA som spökar i mitt huvud. Jag håller tummarna så hårt att dom knäcks, när alla papper är klara ska jag dansa seger dans runt i lägenheten och älska allt i världen. Ska man ha ett matbord i vardagsrummet? Tänk att elda i öppen spisen och bjuda på middag runt ett stor fint dukat bord med levande ljus. Det är faktiskt den enda lägenheten jag kan tänka mig att jul pynta. Jag hatar annars allt jul pynt.

Ni vet jag har berättat om jobbet, om vikariatet och osäkerheten om jag får vara kvar eller ej. Så idag sökte jag faktiskt ett jobb. Jag fingrade länge på skicka knappen men till slut...så, japp. Skickat.

Det var så jäkla länge sedan jag sökte jobb och jag hatar känslan av att behöva vika ut sig och sälja sig själv, men det var faktiskt riktigt roligt och uppmuntrande. Det stärkte mitt självförtroende lite att ringa, surra om mig själv och sedan skicka ett CV. Man kanske skulle göra lite sådant med jämna mellan rum..bara för att..för att det stärker ens självkänsla. Jag bli liksom påmind om att jag är hur bra som helst.

Hittade en rolig sida på Poolia "Så får du drömjobbet" För det vill man ju veta!

man kan inte ha allt

Jag låg vaken till 03.40 i natt och kollade på L Word. Så bra, jag bara älskar den serien. Det är så mycket kärlek, känslor, underbart. Jag kunde inte sluta kolla och somnade till slut medans Shane knullade en brud i en frisörstol (måste ha varit grymt trött om jag somnade precis då?)  Vad jag önskar att jag hade ett litet tjejgäng, typ som gängen i SATC eller L Word.

Men man kan ju inte ha allt här i världen, eller?



Underbara jag


Mannen med den underbara lägenheten ringde idag, han heter till och med "världens finaste lägenhet" i min telefonbok. När jag såg att han hade ringt blev jag nästan lite kall svettig, han ville byta. Jag hoppas hoppas.

Kanske är det inte sant...
Kanske är det!


Ta inte ut någonting i försskott säger Anders, och det gör jag inte. Jag blir bara lyckligast i världen. Vadå underbart jobb, underbar pojkvän, underbart liv OCH underbar lägenhet? Kan det bli så bra?


Nya lyan? Hehe, närå..jag lovar ni ska få bättre bilder.




puss


Sitter på jobbet och självklart grejar jag med lite bilder i Picknik.com. Spana in Wilmers blogg, ytterligare några exempel på vad man kan hitta på. Ikväll blir det fika med Lollo och systeryster på PAUS, mysigt jag har längtat efter kvällsfika där och framför allt deras latte.

Åter till jobbet...



read my mind






Har sökt komp från 17:00 så förhoppningsvis får jag gå hem snart. Men det ser inte så ljust ut. Vad gör ni alla ikväll? Jag ser fram emot nästa helg, ledig, jag ska dricka vin och äta gott. Kolla film och vara bakis på Söndag. Okej själva bakisgrejen är inte så rolig, det roliga är om det glada dagen innan fortfarande sitter kvar i kroppen.

Jag brukar aldrig ha "bakis ångest" Jag gör ju nästan aldrig någonting jag måste skämmas för dagen efter, hur är det merder? Vaknar ni med ångest dagen efter och bara vill ligga kvar i sängen?






Ta död på tid

Fick tipset att prova ett nytt redigerings program och shit vad roligt! Jag fastnade hur länge som helst och allt det jag enkelt vill kunna göra både i photoshop och paint kan jag göra i detta program. Så skönt att äntligen slippa min paint frustration. I detta program kan man pigga upp sina bilder snabbt och kreativt.

Detta har jag gjort idag. Har på känn att detta kommer bli en STOR tidsdödare från och med nu. 

        
       


     


Spontan resa!

Gå in på Apollos sista minuten sida, faktiskt de billigaste resorna jag har kunnat hitta på ett tag. Verkar som att priserna är påväg neråt nu igen. Men skolorna börjar ju, brukar bli billigare då. Så varför inte åka på en spontanresa!? Vad jag önskar ibland att jag var arbetslös - bara för att ha möjlighet att vara JÄKLIGT spontan. Men å andra sidan kanske man inte skulle ha några pengar att resa för.


Är du ett paint profs?

Var ner i förrådet igår kväll och plockade med mig torg vantar, mössor och en stor stickad halsduk upp. Såhär på hösten blir det så mysigt med värmande associarer. Jag intresserar mig mest för stövlar, sjalar och mössor. Har ni spanat in hattarna hos ASOS SÅ HIMLA HÄFTIGA. Men är jag en hatt människa? Om inte annat kanske jag kan bli.  



Har också hittat en hel del annat höstigt jag vill ha, så jag bjuder på ett rörigt kollage gjort i paint. De gråa vantarna med matchande mössa finns på H&M, likaså de båda läppglansen och de röda örhängena. Resten skrapade jag ihop från..gissa..ASOS.

Någon som har ett bra förslag på hur man gör snygga kollage då man inte har tillgång till photosho? Har använt mig av ett program på internet som samlar in bilder på ordet man söker och på det sättet kan man klista ihop sitt kollage, vad heter det nu igen?. Men jag kommer inte åt sidan på jobbet. Är jag dömd till att på jobbet ständigt måsta göra mina kollage i paint!?

Vem vet, pain kanske erbjuder fler funktioner än dom jag hittat? JAG SÖKER ETT PAINT PROFS!






Fors

Mysig kväll!
Vi höll nästan på att få motorstopp på en grusväg mitt i skogen (eller var det bara jag som var orolig?) Jag kan inte bilar och förstår inte hur långt man tar sig på en hundring. Hmm. Men det vart en lyckad kväll med solnedgång och kylig luft. Jag satte till och med mina fötter på en golfbana. Spännande.

Haha, kolla in min galna video!






Inspiration no.2

Okej, haha nu blir det inte fler inlägg MEN jag hittade dessa och jag måste bara blogga om dom. För 1329 kan jag klicka hem de underbara skorna från Chisy. Jag vill så gärna ha. Och kolla kjolen, jag bara älskar den! Har man inte en hel dag ledigt och kan ägna till fönster shopping på stan får det "fönster" shoppas på internet. Men nu slutar jag faktiskt om lite mindre än en timma så jag kan inte "shoppa" så länge till.

Håll till godo med mina inlägg så kommer det kanske ett till senare, jag försöker få med mig Anders på en tur till skogs och fota vattenfall men jag vet inte hur pigg han är på det. Är även tävling på jobbet så nu ska jag slänga några kubb pinnar och hoppas på att jag kammar hem några poäng.

Ps. Missa inte Bloggkoll (den rosa bloggkoll ikonen i min meny)
Så kan du hålla koll på alla mina nya inlägg!









Sköna magasin

Gillar du som jag att läsa rese tidningar? Få en massa inspiration till resor och tips och trix på annat rese roligt? På Resdagboken kan du nu få 4 nummer av  Vagabond för 99:-. Jag slog till och ser med förväntan fram emot några tidningar i brevinkastet. Kul! Jämförde med tidningsbutiken och där får du bara 3 nummer för samma pris.

Så passa på om du vill prova en inspirerande tidning!




Träning?


Det känns tomt. Jag är helt slut på energi! Jag skyller det mesta i känsloväg på årstiderna. Men i det här fallet skyller jag på mig själv. JAG ÄR LAT. För att hitta inspiration surfade jag runt lite efter tränings bloggar, träningskläder, bra mat, inspiration och annat kul. Ni får gärna tipsa mig om andra sidor på nätet, eller annat som ger er inspiration att komma igång med träningen igen! Jag hittar inte så mycket, men detta än så länge. Hjälp mig fylla på listan!

ELLEPULS -  Lätt att skumma igenom, skönt  träningsmode och annat skoj.
Slim Jim - Den enda vettiga shoppen jag hittade där man kan beställa proteinpulver, samt olika typer av paket.




Vackra

Vackra människor. Jag kan titta på foton och bilder i timmar, och bara förundras över hur vacker en människa kan vara. Mest undrar jag om det är utstrålningen eller om det bara är så enkelt att det är kroppsbyggnad, ansiktsform, storlek på näsa..ögon..läppar. Som gör en människa attraktiv.





                                                                    Bilderna från L Word sidan, Jane Magazin och Lookbook.


En annan del av..

Lördag och jag sitter på jobbet, rätt okej då dagarna här brukar vara rätt lugna och sköna. Men å andra sidan går tiden väldigt sakta. Dessa skor hittade jag på TopShop. Men den praktiska sidan av Sara vill inte ha klackar till vintern, det är grymt snyggt men isen är hal och snödrivorna många. Fast det är höst ett bra tag innan snön faller - och förhoppningsvis är jag inte ens hemma när snön lägger sig. Då ligger jag på en solig strand i en helt annan del av världen.



mmm, kanske














L Word



Ja det är lika bra att ösa på med rörigheter.
Men en rätt skön rörighet ändå, du kan välja att lyssna på musik på min blogg. Okej jag har inte så många låtar att välja mellan men det blir inte fler ikväll. Nu ska jag börja kolla på L Word, lånade första säsongen av Malin idag. Så jäkla underbart. Jag har saknat den serien!



du kan flyga

Taggsvamp och fyrhjulingar hann vi med. Jag älskar skogen och naturen, finns inget skönare än att vandra runt och känna mossa under skorna och den kyliga luften i lungorna. Tänk om jag kunde få bo i ett litet hus, mitt i stan. Omringad av skog så djup att ingen når mig. Men på ett par sekunder skulle jag kunna gå ur den. Jag vill bo såhär, i skogen. Men en stressad Sara skulle aldrig klara av det. Sorgligt.

I morgon flyger en del av familjen till Turkiet, vi blir hemma.
Trist. Som att vi inte har flygit nog. Anders är ännu mera rädd för flygningar nu, dumt. Men han hinner säkert lugna ner sig till nästa tur.





allt går emot mig nu

Lägenhetsfan!
Den underbara lägenheten bli inte min, om jag inte hittar en billig trea centralt som han kan ta. Men orkar man hålla på med tre parts byten! Nej. Gäller väl bara att hitta den perfekta till honom så jag får min perfekta.



bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0