Skatsällskap

Vi har haft en skata på kontoret idag, eller den var här två gånger. Roligt - det har ju som inte hänt så mycket annat här idag! Har solat på ballkongen, käkat couscous och kokos gryta, druckit kaffe och tuggat kex. Men snart går jag hem. 


Snart sol

OJ vad dålig jag har varit på att uppdatera!
I Torsdags var det fest med jobbet, föreläsningar och skogspromenad till Frösö sportstuga. Så himla roligt trots en galen förkylning som inte har givit med sig ännu. Jag vilade upp mig i går med fika på PAUS och grillning i Husås.

Nu räknar vi timmarna tills vi åker på solsemester....wihooo!!

Ju billigare mat ju gladare Sara

Dags för ny design!?
Får ta tag i det när jag hinner med, blir träning ikväll och nu har syrran också skaffat kort på step in så vi kan svettas tillsamman. Så tråkigt att jag missade Afro dansen i tisdags och nästa vecka blir det att slöa på beachen MEN sen då jäklar.

Jag och Anders har stor handlat för allra första gången, haha, galet att vi bott tillsammans sen i mars men inte har handlat på vare sig Willys eller Coop. Vi har handlat på OKQ8! Ni kan ju tänka er vårat mat konto. Med stora ögon gick vi bland hyllorna på Willys och förundrades över hur billigt det var,  vi fick med oss 4 - 5 påsar för 1000 kr!? Det är annat det än en limpa och en fil på OKQ8 för för dryga hundringen. Fler turer till Willys blir det, vi saknar bara en bil.

 

Ny kärlek i smink väskan

Jag har varit en sådan obotlig i.d mineral användare. Men nu har mineral pudret fått lämna plats i smink väskan för YSL produkterna som är helt underbara!! (men dyra) Tur man är gjord av pengar. Jag har ju bara hunnit använda min nya fondation i någon dag då den var ett galet spontant köp i går när jag var halv bakis och längtade efter någonting lyxigt nytt. Men den är så skön och smälter in i huden så härligt. Touche eclat trollar bort dålig sömn...jag som har så lätt att bli mörk under ögonen om jag inte sover som jag ska. Toppen med produkter som trollar bort det man inte vill se....

Ännu en lyckad dag på jobbet, ikväll blir det power plattan.




Biobiobio



Vinsten i Lördags resulterade i en biobiljett. Roligt!!!!

YSL shoppat...

Idag blev det shopping, middag på Mr Husman med Anders familj och Max sallad på kvällen med halva min familj. Nu är det kubb spel på gården, jag skulle vara med men på något sätt lockade en varm dusch en aning mer just nu.









Godmorgon

Schlager kvällen igår var härlig, vi slutade på Olearys. Anders fick i sig en aning för mycket och jag släpade honom på mina (nu vältränade) armar hem till sängen. Haha. Jag åt min första veg.burgare på McDonalds! Inget att skryta om och idag mår jag lite illa när jag tänker på de sladdriga stripsen.

Jag klev upp tidigt i morse, min enda lediga dag på hela veckan kan jag inte spendera i sängen.
Tävlingen på jobbet igår vann jag!

Nu blir det fika i solen.


Teddyskallar

Men så underbara.
Stephanie Metz skulpturerar tebbyskallar i bomull. Kolla in hennes portfolio, och gör det nu!

Kanske verkar som att jag har haft en lat dag på jobbet, jag har ju hunnit med några fler inlägg än vad jag brukar :P Men jag har faktiskt haft en jäkligt bra dag, försäljningsmässigt. Jag är grymmast när jag kliver upp på mornarna med inställningen att göra mer än vad jag tror jag kan. Jag borde ha den inställningen varje dag.

Nu slutar jag om 15 min, skönt.
 

Rese guide

Jag har som vana att alltid gå in på Aftonbladets rese guider när jag ska resa någonstans, bara för att få en liten överblick av staden/landet/rese målet. Men på Aftonbladet måste du prenumerera på PLUS för att komma åt sidan. SAS har faktiskt också några bra rese guider såg jag idag. Gå in HÄR och ladda ner, och där behöver du inte prenumerera för att komma åt dom.

Några andra bra sidor du vet om?






Wihoo!!

Skriv ut och ta med på festen ikväll så ni kan hänga med i låten 
(om ni inte redan kan den?)





Everything has a beginning
Everything comes to an end
Take it or leave it
You'd better believe it
Be my lover, be my friend

Try to deny what you're feeling
and you know that your heart will say no
Love will last longer
Growing stronger and stronger
If you stay and don't let go

Oh-oh
Out of the light
Like a star, like a hero
Love will survive
Oh-oh
Taking a fight is the life of a hero
Staying alive
This is a story of love and compassion
Only heroes can tell
Oh-oh
Out of the light
Like a star, like a hero
Love will survive




Heaven and earth keep colliding
But we love on a world of its own
Oh, there you can't fake it
Just make it or break it
Only you can find the one

*Ref*


Ooh-ooh.. survive
Heroes can live on their own
But heroes never die alone

 *Ref*


Strålande sol

Jaha där ser man, nu har min blogg blivit flyttad och jag måste lära mig hur den ser ut. Så jäkla segt att jobba denna lördag när solen skiner och jag hade hellre legat kvar i sängen bredvid Anders, vaknat runt 11:30 och bäddat sängen, tvättat, städat - JA faktiskt - hellre det än ett kallt halvtomt kontor. Och här sitter man där man sitter till 17:10 ikväll.......
Tänk att  kunna gå ner på stan och ta en kaffe på PAUS, mysa i solen med en glass, fundera på kvällens glitter och glamour outfit och ladda inför Eurovision! 

Njut i solen för mig också!


Snyggt!

Jag skulle skriva ett inlägg om hur bra Perrelli var igår! Om hennes klänning, om låten, om att hon kommer vinna hela skiten i morgon! Hur kunde Ani Lorak ha samma silver glittriga klänning?

MEN - Detta var roligare. Carina Berg rakad? Oh yes :P

image1585

Grattis Älskling

image1584



Grattis!
Idag fyller Anders 37, jag börjar på fundera på om hans ålder verkligen stämmer. 37 känns ju så jäkla gammalt, fast vad är ålder mer än en siffra? Det är sinnet som bestämmer hur gammal man är. Jag fyller snart 26 - jag vet, ingen ålder...meeen...






Glada fötter


image1583 

Kändes otroligt motigt att kliva upp i morse, sängen var så varm - rummet så kallt. Ikväll ska vi på Affro power dance, jag har längtat i två veckor! Så jäkla härligt att slänga med huvudet och skaka hela kroppen och träningvärken efteråt är galen men så skön.

Jag skulle behöva en hel lektion i hur man undviker socker förresten, allt jag äter är det socker i. Jag läste någonstans att det som sätter sig på magen och ger mig mina "love handles" är sockret.....

Horoskop

Godmorgon, tillbaka på jobbet och jag uppdaterar bloggen. Har varit en härlig helg med fest och G3, träning och filmer i sängen. Har hunnit med så otroligt mycket!

Jag läser ofta mitt horoskop i tidningen när jag åker till jobbet, känner ni igen horoskop som "Du hinner idag betydligt mer än vad andra tror att du klarar"  "Du tar ett viktigt beslut gällande utbildning" "Det är hög tid att du ber någon om en gentjänst" Men mitt horoskop lät en aning knasigt.........´


"Du tar ett beslut som har att göra med din hälsa. Kanske du vågar opererar , kanske du börjar banta"


Haha, är det mina alternativ?

Solsemester


Ja så blir det när man bara hinner göra saker halvfärdiga. Hittade så härliga bikinibilder nu behövs bara en solbränd mage ;P Haha, jag försökte med The Body Shops brun utan sol produkt i morse. Jag ser lite piggare ut faktiskt!

Ikväll blir det After Work på G3. 


image1582




image1581



(Anders du är omöjlig att nå på mail! - after work på G3, så, jag kommer inte hem efter jobbet)

Bulgarien

Då var det bokat, Bulgarien 2:a Juni 1 vecka..... skönt.
Kanske på tiden att shoppa ny bikini!


image1580

..........

It Ain't Enough....
Kan jag känna ibland, eller ganska ofta.
Jag har spelat Oh Lauras It Ain't Enough i flera dagar.

Jag tycker om den.

Bulgarien?

Ny dag - nya andetag. Mina vakna timmar går åt till att tänka resor, och jag vet att jag tjatar men det blir ju lätt så när man ser fram emot någonting. Jag funderar och planerar, letar sista minuten och kollar avgångar/tider/datum, hur många ska med, vart ska vi bo!? Men nu börjar allt trilla på plats, det blir en mini bad semester i början på Juni. Hittade en idag till Bulgarien för 1999:- så nu söker jag semester en vecka och hoppas på att det går vägen. Så blir det lång semester till hösten och kanske någon weekend där i mellan :P

Jag har vikariet fram till 31:a December. Jag måste passa på att resa mycket innan dess!!

För övrigt, om jag ska prata om annat än RESOR så fungerar träningen superbra, jag är så glad att jag äntligen tagit mig i kragen och fixar att gå ner de kilona jag lagt på mig under vintern. Jag mår toppen! 

Hittade detta härliga hotell på Ving, kostade dock en liten slant.

image1579

image1578

Lägenhets titt

Jag trodde allt var klappat och klart med Las Vegas idag när jag fick min semester beviljad, men icke. Då surar syster över att de datumen inte passar henne, så det var bara till att börja om....

Hittade en lägenhet idag jag vill kolla på, tänk om vi kunde hitta en stor lya med högt i tak och stora fönster. Gärna något rum för färger och stora målardukar, jag vill ha stora dörrar och vita väggar. Ni vet en gigantiskt stor lägenhet men den ska ändå kännas mysig och hemtrevlig. Hoho? Vart finns alla de lägenheterna??

Någon som har en bra sista minuten sida att tipsa om?
Letar resor till Bangkok också, billigt, jag hittade med SAS för 7700:- någonting de datumen jag ville åka, meeen jag gissar att jag kan hitta billigare. Eller? Fast å andra sidan är väl de rätt okej....


image1577








bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0