Sommar i två veckor!

Sådär ja, nu har jag börjat packa :) Men hur ska jag tänka? Packa Milas grejer i både min och Semys väska ifall en väska skulle komma bort!? Måste ju också packa extra till henne i handbagaget ifall nån väska skulle försvinna eller om planen blir försenade.. Har nog aldrig någonsin behövt organisera min packning såhär :S och jag är inte direkt den organiserade typen :P Hur mycket kläder behöver hon för två veckor??
Tips någon?
Vi har iallafall hyrt väska till barnvagn och bilbarnstol!!

Idag är det strålande sol igen och jag hänger i badhusparken med Emma :)
Glad Påsk!

Påsken firas i Husås, med magsjuka. Jag trodde jag var frisk men icke - idag är jag supersjuk igen. Känns inge kul nu när det bara är 4 dagar kvar tills vi åker till Vietnam!!!


Hoho?

Varför följer ni inte mig på instagram!?
Har ju betydligt mycket roligare där än här ;P
Heter Siolia där!


Äntligen!

...idag hann den ikapp mig - tröttheten. Fick gå från Body Combaten med svansen mellan benen, jag fattade ABSOLUT ingenting. Nytt pass, nya övningar, jag kom aldrig igång, det jävlar anamma och tävlingshuvudet som alltid är så lätt att hitta när jag ska träna fanns inte :(

I veckor har det känts som att tiden inte räcker till. Jag vill utbilda mig till KRAV ambassadör, gå en vego studiecirkel på ABF, jag vill starta en studiecirkel i nåt roligt ämne och sätta igång på riktigt att göra reklam för mig Emma och Linda som (H)järnkolls ambassadörer. Jag vill börja min personliga träning på Fristilen NU!! På det ska jag hinna tatuera, träna, vara mamma sambo dotter syster vän. Gå "min egen berättelse" studiecirkeln jag börjat på onsdagar och jobba. Ja hur hinner man allt?? :P


Vila..

Hm. Ja, jag behöver vila vila vila vila. Försöker tänka att fördelarna med att vara bipolär mest alltid väger över nackdelarna. Men just nu vette fan! Önskar någon kunde hitta min paus knapp. Jag hittar den då inte. Hade en rolig helg :) Det får gärna hända mycket runt omkring mig när jag är såhär, och det har det gjort. Jag och Emma Thoren är nu utbildade cirkelledare för ABF!! :) Wiho. Undrar vad vi ska hitta på för skoj med det, någon som vill gå cirkel i nåt spännande? ;)

Jag träffade på kursen en kvinna i 55 års åldern, vi skulle intervjua varandra och sedan berätta om varandra för resten av gruppen, efter några minuter berättar kvinnan för mig att hon när hon var ung hoppade av konstskolan och drog utomlands med CSN pengarna. Haha. Hon berättade så mycket som på så många punkter påminde om mig. Det visade sig att hon i Oktober 2012 fått diagnosen bipolär. Så himla häftigt att få träffa henne, höra hennes historia, jag är så tacksam att jag fått min diagnos så tidigt. Jag är så mycket mer medveten om mig själv än vad hon var i min ålder. Och framför allt är min omgivning medveten :) Känns roligt att kunna dela med mig av mina erfarenheter till denna kvinna, och att hon också tyckte det var så roligt att träffa mig.

Nä fan, nu ska jag faktiskt ta igen en massa sömn.


Resultat!

Gud vad skönt att få bekräftelse på att all träning ger resultat :) 6 veckor av 10 avklarade med FnM, har gått ner 1 kg, 3 cm i midjan men det häftigaste av allt är - 6% fett!! Wiho. Mitt fett blir muskler ;P


Dagens 2

Gjorde två roliga tatueringar idag. En uggla på Emma och lite moln med fjäril på Lena. Indianerna är gamla så har bara fixat till linjerna på dom :)


Bildbomb!!!!!

Åh underbara soool!! Har varit två dagar i badhusparken och på marknad. Sånna här härliga dagar klagar jag inte på Östersund - fast det gör jag ju aldrig :P Nu luktar jag grillrök.

REA på Sincity! 20% på ALLT silver.


Min tatuering fick just färg :)
bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0