Flyttpanik och hemlös

Som ni kunde läsa i går när jag MMS bloggade har vi städat ur min lägenhet så nu är den tom och jag har för närvarandet inget hem, men om några timmar har jag en helt ny lägenhet att fixa med. Kommer vara ett projekt hela helgen att få ordning på alla våra saker. Men GUUUD så roligt!

Tack så mycket för alla tips på bra bloggar!
Jag fastnade mest för dessa: Beutifulones, Fashion Tost och Ytlig. Och vinnaren av det söta peace armbandet från Cocoo är JohannaK (som jag för övrig håller på att göra en header till. Roligt, hon får en header och ett armband ungefär samtidigt, lyllos henne)

image1251 

ikväll blir det g3! Som jag har förtjänat det. Vi har slitit som%2

DSC01686.JPG
ikväll blir det g3! Som jag har förtjänat det. Vi har slitit som djur och nu är min lägenhet helt tom och i morgon är det bara anders lägenhet som ska flyttar och fixas. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Eurovision song contest nästa vinnare?

image1292

Kalkonen Dustin har hunnit släppa sex album och 14 singlar och är Irlands bidrag till Eurovision. Känns som att Melodifestivalen och Eurovision mer och mer börjar likna ett töntigt jippo. Vad hände med svängiga schlagers och sköna melodier!?

Gissa om jag är hungrig..som en varg - på kalkon? Nä, men hungrig bara.

Jäklar

image1291

Attans!
Två timmar för tidig på jobbet var jag, jag börjar inte alls 06:55 jag börjar 09:00! Och det betyder att jag inte slutar 15:00 utan 17:30, jag vill bara hoppa på någon eller ta bussen hem och lägga mig under täcket igen. Det börjar droppa in folk som hämtar kaffe, surrar, kollar mailen. Jag har suttit här en timma redan. Suck.

Jag har hunnit fixa en hel massa dock, betalat alla räkningar - tänkte det var lika bra innan jag får ett shopping anfall och handlar upp minsta lilla pinal på kläder. Då blir det en tråkig månad och en massa påminnelser att betala nästa månad...blä. Men det är nästan så att denna månad blir en tråkig ändå. Har skrivit ner allt Karl-Erik slängde från mitt förråd, blev två A4 sidor. Det ska skickas till hans försäkringsbolag - känns som att jag inte kommer få så mycket för grejerna tyvärr. Han erbjöd mig 7000:- för allt för att slippa blanda in Länsförsäkringar men allt känns bättre om jag inte gör upp med honom själv i något gatuhörn, jag vill ju ha det på papper att han har gjort så jäkla fel.

Ska till kuratorn i morgon, jag avbokade tiden hos henne för att jag vet att jag kan peppa mig själv, jag kan vara glad och må bra om jag bara vill. Men ibland är det så skönt att bara prata med någon man inte alls känner. Så i morgon ska jag surra galet mycket... i en timma.

Godmorgon, har snöat inatt och jag halkade påväg till bussen, världe

DSC01676.JPG
Godmorgon, har snöat inatt och jag halkade påväg till bussen, världens vurpa och nu har jag halvont i vänstra knät. Blir ingen lång dag, jobbar bara till 15 eller 14 om jag får kompa sista timman...

Ordspråk!?

Haha, men det ROLIGASTE av allt är att min sköna, stentuffa, coola, sexiga drömprins även köpt denna bok till sig själv. Okej - vi gillar killar som lagar mat men gillar vi killar som läser ordspråk högt i soffan för sig själv?!?

"Det finns ingen höst för det hjärta där kärleken blommar"
Detta är vad jag kommer få ligga och lyssna på hela kvällen.


image1287

Kokbok från bokrean

Vilken underbar karl jag har, titta vad jag fått från bokrean idag! :D En liten söt bok med vegetarisk mat. Och så har han kockat pasta och supergod pasta sås på fetaost och soltorkade tomater.
Vilken man - visst gillar vi killar som kan laga mat? ;P


Jag vann inte tävlingen på jobbet idag, men jag tog bra mycket samtal så min egna lilla tävling vann jag. Och det känns nästan bättre. Anders mamma hade lämnat sina röda fina halsduk och sina skinnvantar här på byrån. Jag mitt förvirrade snurrhuvud har gett Wilmer hennes halsduk i tron att det faktiskt var Wilmers, och Lollo fick hennes vantar - också i tron att det var Lollos. Så nu måste jag jaga reda på grejerna som tydligen var fina presenter hon nu saknar mycket.


Det blir inga fler middagar i Lungvik nu antar jag?
Eller åtminstone inte förens grejerna är tillbaka igen.



image1285

image1286


100 samtal

Jag har gjort 100 samtal idag, fan va skönt!
Haha, jag har faktiskt varit lite stressad, lite sur och stingslig - förlåt ♥
Men har ju varit tävling idag!


Citrus bad

Jag ska ta 100 samtal idag!
Men det går sådär, det ringer ju inget.


Hittade ett mysigt apelsinbad tips på Aftonbladet! Hem och bada nu, glöm inte att tända några ljus och skrubba dig ren med någonting så sött som....socker, härligt skonsamt och rengörande. Tycker du det verkar för krångligt? Blanda en citrusdrink  och släng dig i badet med vanliga bubblor ;P

Apelsinbad

Beskrivning: En härlig kryddblandning med kardemumma, ingefära, kanel, mjölk och honung. Gnid gärna in huden med apelsinskivorna, de friskar upp huden och doftar gott.

Omdöme: Badet doftar jul lång väg och är perfekt för en kall vinterdag. Apelsinskivorna flyter som solar på den mjölkvita ytan.

Bra för: Fet mjölk och apelsin gör huden smidig och mjuk. Verkar upppiggande på humöret.

Du behöver:

c 1 msk hela kardemummafrön

2 kanelstänger

1 liten bit färsk ingefära

5 dl ekologisk mjölk

1 dl honung

1 apelsin i skivor

Gör så här: Stöt kardemummakärnorna i en mortel. Bryt kanelstängerna i mindre bitar och skär ingefäran i tunna skivor. Värm upp mjölken i en kastrull tillsammans med kryddorna och låt stå på svag värme under fem minuter under lock. Tillsätt honung och apelsin. Klart att blandas med badvattnet!




Skor

Vilka sötnosar!
Finns på Steve Madden för 1299 kr. Jag slog vad med Anders igår om att Outsiders går kl 20:00 på Måndagar, enligt Anders gick det på Tisdagar. Gissa vem som hade rätt! Haha - JAG!
Nästa gång ska jag slå vad om dessa skor....

Jag är ledig på Torsdag och Fredag, jisses så härligt. Önskar jag kunde säga att jag flyger till Paris på en lång weekend med shopping som enda syssla, men tyvärr så blir det inget sådant. Istället ska jag skura lägenheten skinande ren och bära tunga möbler 7 trapper ner och 1 trappa upp. Blir roligt det med, absolut! Men det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig för en månad sedan då jag planerade och bokade resor till Köpenhamn och Peking.


image1283

Tävla

Glöm inte bort tävlingen om armbandet!
Slutdatum är Fredag den 29:e.
Klicka på bilden nedan och tipsa om din favorit blogg!


♥♥♥vinn vinn vinn vinn vinn vinn vinn vinn vinn vinn vinn vinn vinn
♥♥♥

image1282

♥♥♥vinn vinn vinn vinn vinn vinn vinn vinn vinn vinn vinn vinn vinn ♥♥♥

Back to work

Nu skrev jag just på ett kontrakt på förlängningen på SAS sales & support, kul kul. Jag sitter och längtar efter middag som Anders ska fixa och drömmer mig bort, blir det film ikväll? Vi har ju fortfarande några osedda. Fika nu och jag hade kunnat döda för en kopp kaffe från PAUS. Jag provade förresten deras varma choklad i Söndags, rätt okej men alldeles för söt. Men gillar man slisk kan jag rekommendera den lilla socker bomben.

Back to work

image1281
 

Planera

Kolla vilka söta skor, finns på ellos för 99:- Roligt galna till ett par cerisa strumpbyxor och lite galna smycken. Jag vill ha! Ska jag beställa? ja, nej, ja, nej, ja...gjort och klart! Beställde också den söta blå klänningen. Nu får gärna sommaren och solen komma så jag kan traska runt i bara ben. När flytten är klar ska jag även dränka Anders i rese tidningar så vi kan planera någon härlig tripp. Och sen ska ju p-staven ut, det ska väljas namn åt våra barn, och så ska vi köpa hus....kanske gick händelserna lite i förväg, men planer hörrni - planer!

( Jag ska ta 3 Imurel istället för 2 från och med idag, bra att jag kan använda er som postit lappar )

image1277 image1279

Flytt

Sara idag. Solen skiner och man kan absolut inte vara på bättre humör! Har fixat adressändring, flyttat mitt abonnemang på Jämtkraft och skrivit på kontrakt med Akelius. Nu är flytten nära och jag trodde att jag skulle ha mer separations ångest än vad jag har, men det ska bara bli roligt.
 
image1276
 

Guld paket

 image1274

Nu är paketet till Marielle med guldarmband klart. Skickar det i morgon. Glöm inte bort tävlingen om det röda peace Armbandet så kanske du får ett paket på posten snart. Nu ska jag hämta tvätt och sedan ska jag se I en annan del av Köping.

Kjol

Idag var vi på Jamtli - provade på att göra ost i mejeriet och besökte bakstugan för att smaka på nybakat tunnbröd. Vi klappade hästar och pussade naffsiga mular, vi skrattade åt getter och Wilmer lekte sjörövare och kapten på en båt. Vi sjöng Ebba Gröns staten och kapitalet så det dånade i hela huset och gick catwalk på deras utställning - vad har du på dig. Vilken mysig helg!

Jag har köpt en vit kjol på Åhlens rea, 50:- rena rama fyndet och himla söt. Packade lite lådor idag och mitt i flyttningen av grejor kom jag på att jag måste prova den och fota, så slängde på mig lite från lådorna och fotade samtidigt min stora snygga väska som jag hittade på återvinnings centralen i en sop container.

Hoppas ni haft en lika skön helg som jag har!

 

image1269image1270image1271image1272

Skor

Snubblade över söta skor hos Halens.
- Nej nu är det godnatt!


image1268

Tackar tackar tackar

Tack för alla blogg tips hörrni!
Jag har hittat en hel del roliga bloggar jag kommer fortsätta kika in i.
Fortsätt tipsa :D

Godnatt ♥



image1267


Shopping sugen

Shopping sugen och jag har bläddrat igenom alla sidor jag kan komma på, prylar, kläder, skönhetsprodukter, smycken - ALLT! Men vart ska jag leta nu? Hjälp hjälp - vart shoppar du??

Blev ingen utav filmerna vi hyrde, istället gjorde vi allt man kan göra i en soffa och nu fastnade vi framför Day after tomorrow på 3:an. Den filmen Anders först påstod att han sett och sedan ändrade sig och försökte förklara det med att det var Independence Day han hade sett och att det är engelska ordet för Day after tomorrow...ehh, någon som hängde med? - Nej inte jag heller. Ska jag vara ärlig är det faktiskt sällan jag gör det.


image1266

På isen

Melodifestivalen ikväll och jag har inte den blekaste om någonting, Ainbusk och Eskobar tror jag att jag hoppas på men är ju så svårt när man inte hört låtarna. Men är ju på G nu så dom kommer väl strax. Just idag skiter jag i vem som går vidare. Dagen på isen var kall och det tog två barnfilmer för mig att tina upp, inbäddad i två filtar i soffan. Ikväll blir det film - vi har hyrt En dag i livet, Från andra sidan och Kärlekens slöja.


image1264
image1265



bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0