Chokladpudding och Dallwhinnie

     

Åkte från jobbet till Dallwhinnie och käkade supergod pasta med Towa.
Haha, sedan rakade vi av håret på Gunnar (på huvudet alltså!)

Nu ska jag äta chokladpudding med grädde. Mums.

Sesamsallad

Tror ni att det blev någon matlista? - nix....Jag gick på willys och plockade på mig det som såg gott ut och gjorde sojabitar i sweetchili sås och sesamsallad. Jag måste erkänna att jag är grym på att laga MYCKET mat. Tur det för då blir det ju matlådor.

En bild från mitt klottriga skrivbord på jobbet. Nu ska jag kolla klart på drömbilden på 3:an

 



Slut på strejken

Förkyld så det värker i nacken, jag måste storhandla idag. Ska knata ner på willys, kanske till och med ska ta och skriva en lång lista. Jag brukar inte skriva matlistor men det kan ju vara smart att göra när man måste fylla hela kylen och frysen med käk. Nu är strejken över och i morgon flyger vi igen, idag har jag bokat hur mycket som helst. Hade en man i luren säkert 30 min som bokade fem tur och retur resor. Whihoo....

Ikväll jobbar Towa och Emma, Lollo prioriterar lite halvtaskigt nu för tiden och henne kunde jag inte umgås med. Gunnar ska till Stugun, Magda är i Umeå. Undrar just vad jag ska hitta på. Ta ett långt bad med bubblor och ljus, men kan ju inte slappna av när jag är ensam. Dumt, men kan ju hända att jag är fruktansvärt trött idag när jag kommer hem så kanske svimmar på badrummet och trillar i badkaret trots ångest över att vara själv.

Står lite i ett vägskäl när det gäller lägenheten känner jag, Magda surrar om att flytta till Umeå till hösten. Så frågan är om jag ska ha kvar lägenheten och fixa till den så den blir mysig och så att jag känner mig hemma där. Och eventuellt hyra ut Magdas rum. Eller kanske byta den mot en mindre lägenhet? Men vill jag bo själv...hm.





Gult


       

Var till Frankrike en sväng med Simon, hur kul som helst. Så skönt att skratta lite efter en dag på sas - haha, inte för att vi inte skrattar där men jag är bara så mör i huvudet när jag kommer hem! Helt slut verkligen. Ska bli spännande att se om jag kommer ihåg hur man gör en "riktig" bokning efter dethär strejktjaffset. Fotade det mest gula jag någonsin sett - gullvivor i mängder!



Flowerbomb

Oj vad jag har blivit dålig på att blogga. Har aldrig riktigt ron att ta mig tid att sitta vid datorn, blir mest en snabbis på lunchen. En jobbig dag idag, jag är måttligt less på att göra ombokningar och återbetalningar. Det är hur ledsamt som helst. Tråkigt med onöjda kunder.

Helgen var lika rolig som vanligt, jag är grymt lättroad. Trevligt sällskap är allt som behövs. Magda har åkt till Umeå så nu är lägenheten tom, jag lyckades iallafall tvätta igår - äntligen. Men nu hänger det blöta kläder i hela rummet. Jag vill klippa mig, måste boka tid. Blev galet glad i fredags när jag fick första sas lönen, hade ställt in mig på att inte få den förns nästa månad. Så lyxade på mig en parfym! Victor & Rolf - flowerbomb


image312

Onsdag

Mitt i förvirringen om det blir strejk eller inte fick vi börja ta egna samtal idag, gick bra. Känns som att jag inte kan säga så mycket mer - jag vet inte vad jag kan eller om jag ens kan det jag tror jag kan längre. Det är så mycket, det är fullt i mitt huvud. Kanske att jag lyckas snappa upp någonting som jag måste veta där mellan 08 - 10, men efter det är det kört och jag sjunker in i dimma. Hela eftermiddagarna är sega som sirap, jag fnittrar och skarttar och flamsar samtidigt som jag bara vill lägga mig på golvet och dö, eller skaffa nytt jobb, eller bara erkänna för mig själv att jag är värdelös.

Men nu när jag sitter här hos Gunnar och äter chips så kan jag inte tänka mig ett bättre ställe att jobba på, gud vilken otrolig samanhållning dom har. Alla ler och skrattar, dom trivs så otroligt bra med varandra. Och då känner jag att jag vill vara en del utav det. Det gör att jag längtar lite dit när jag kliver upp på mornarna, även fast jag vet att jag kommer vela slå huvudet i väggen när dagen är slut.

Till helgen är det fest i lägenheten, Gunnar drar till Umeå på Fredagen lite trist faktiskt han är ju den enda jag umgås med nu känns det som. Blir ju som tomt när han inte alltid är där jag är.... :P

Nej jag kanske ska ta och kolla lite fotboll..... (?)



SAS

Läskig docka.
Kom just hem till Gunnar, är helt tom i huvudet efter hela dagen på jobbet. har aldrig kunnat så lite om så mycket, allt jag någonsin lärt mig under dom här veckorna var som bortblåst. Och dom första kunderna frågade om hundar och burfåglar, om strejken som kanske kommer, om ombokningar och det mest krångliga saker. Men jag överlevde dagen är och galet stolt över mig själv att jag inte bara bröt ihop när jag frys och fick panik. Haha, men nu är det gjort nu kan det bara gå bättre!

Nej nu ska det slappas framför TV.n en stund, sedan sova.

Underbart väder var det idag, det gör mig glad. Den blöta friska luften efter regnet är så renande för lugorna.


image311

 

Första samtalet

Haha, ja idag gjorde jag det. Tog det första samtalet på SAS, jäkligt spännande och jag klarar mig rätt bra faktiskt. Har väl haft tur som inte fått några krångliga samtal.

Städade igår hemma i husås, herre jösses, det kommer bilder på stöket sedan.


Fredag som känns som en jäkligt skööööön Månadg

Vilken underbart härlig Fredag, pigg som en mört och solen skiner på blå himmel. Eller den gjorde iallafall det i morse när jag cyklade hela vägen till jobbet. Tar bara 30 min men jag är världens tidspessimist så jag måste cykla så jäkla tidigt. I onsdags var jag på Olearys med Towa och Roger, ja - det var inte så mycket mer än så för jag kommer inte riktigt ihåg kvällen. Kvällen på g3 igår därimot ligger färskt i minnet och jag hade kul som bara den. Gick hem runt 01 någongång för att vara pigg idag. Har blivit lite smått förälskad i Magdas singstar tror nästan jag har plöjt igenom alla hennes skivor nu, sjöng som galnast igår när Towa och Roger lämnade mig själv, jag sjunger som bäst när jag får vara ensammen :P

Gjorde cocos gryta, grillade tomater och champinjoner, färskstekta potatisar och avocadosallad igår med systrarna och Roger, Lollo var bjuden men hade inte riktigt tid att komma. Gunnar är i Stugun och sätter plant. Dom missade iallafall någonting väldigt gott. Men tur för då blev det lunch till mig idag!

Har inte fått internet ännu, har inte ens ringt till jämtkraft och talat om att vi flyttat in. Måste man det? vad händer om jag inte gör det?

Tydligen ska uthuset städas i helgen, ser fram emot det samtidigt som det känns som att det kommer bli ett jäkla jobb. Herregud vad grejer det är där ute, allt från barnkläder och leksaker till prylar möbler terarium och ännu mera kläder. Allt jag någonsin ägt ligger nerpackat i kartonger, har så sjukt svårt för att släna saker. Jag är en sån som sparar och sparar på allt.

Har fått shemat nu och jag jobbar inget över yran, skönt. jag vet inte ännu om jag ska gå men jobbar gärna i RFSL tältet om jag får plats.

Men åh vilken seg blogg. Vart är alla fina bilder som borde vara här!?


Snart helg...olearys på lördag?

Ännu mer att lära sig, men nu börjar det faktiskt på att närma sig slutet avutbildningen. Iallafall i utbildnings rummet, på Måndag ska vi ta våra första samtal. Ser fram emot det, såklart det känns lite pirrigt och det jag funderar mest på är om jag vet så pass mycket om vad som gäller så att jag kan svara på kunders frågor. Men va fasiken, jag får ursäkta mig och springa till facit. Ska bli riktigt kul känner mig inte det minsta nervös, jag brukar inte vara så nervös. Jag ska bara köra på....

Undrar just va jag ska laga för mat idag då, hade ju inte någon frukost alls i morse så kroppen skriker efter lunchen om två timmar. Vi ska vara med på första teammötet idag, team 2!

Är ledig på Torsdag, whiho! :D


Trötta ögon

Så äntligenerna är bilderna i bloggen :P

I helgen var det grillfest i Krokom hos en vän till Magda, var sådär halvroligt folk. Lessnade lite när jag insåg att det inte skulle komma fler än dom som var där - och dom var ju inte så roliga. Så jag och Magda satt mest på ballkongen och skrattade åt diverse saker, men Madde gillar jag verkligen!

Vi lagar så god mat tillsammans jag och Magda!!!!


   
 
image306
  
image308   image307

Måndag

Usch det är så tråkigt att inte ha internet i lägenheten, jag känner mig nästan lite handikappad. Jag känner mig utanför. Fyllde ju i nån grej på bredbandsbolagets hemsida och så skulle dom skicka någonting på posten, men har inte fått nått. Kanske bättre att ringa till dom!? Men jag är ju inte så galet mycket i lägenheten ändå, det jag saknar är att jag inte kan slänga upp bilder i bloggen när jag vill. Nu har jag bilder i telefonen och på USB-minnet som jag går och drar på. Får se om jag kan lägga upp dom här ikväll när jag är hos Gunnar.

Jag är sugen på filmkväll, ett tag så kollade jag och Gunnar film helatiden men nu gör vi aldrig det. Har det kommit någon ny bra film?

Var i Stugun i helgen en sväng, fram och tillbaka. Och nu är jag igen på SAS, idag har vi bokat in hundar eller ensamåkande barn. Lär mig någonting nytt var tredje minut.


Sorbetglass det godaste som finns (nästan)

 
image302

Har ni inte hunnit smaka denna glass ännu SÅ GÖR DET!
gudomligt god, jag älskar sorbetglass.

Oj vilken aktiv dag, cyklade till jobbet i morse, på lunchen var jag och Zandra ute och gick i 20 min. Sedan cyklade jag hem till söder och var ute och sprang, tog lite bilder som synes nedanför. Jäkligt fint var det men de kommer inte riktigt fram på bilderna. Jag skulle verkligen vilja ha en kamera. Packade lite kläder och cyklade tillbaka till Frösön så nu sitter jag här och väntar på att Gunnar ska komma hem från någon middag hos någon chef.

Hela familjen drar på IKEA i morgon, förutom jag då. Men som jag sa till Towa - jag har viktigare saker för mig ju. Snart får dom boka billiga resor av mig.

Nu ska jag göra lite fruktsallad. 

 

    

Whihoo :D

       

Lite bilder på lägenheten, haha synd att jag inte fotade den underbara maten igår på mattan innan den tog slut. Helt galet vad fort dagen vände från att vara en dum dag till att bli en skön en, det gick så sjukt bra idag på SAS och jag har gjort min första HELA bokning (med en fejkperson, men ändå!)
Snart kan du ringa SAS och boka resa av mig :P

Har övat på att boka hela dagen, förvirrande men jag tror att poletten håller på att trilla på plats nu. Satt en timma hos min handledare och förundrades över hur snabb han var, men så har han jobbat där i 14 år snart så det är väl inte så konstigt. Snart kan jag också detdär. Det är otroligt mycket att lära sig och så sjukt många förkortningar och koder för allt, att jag sedan inte har en mus att använda utan bara tangentbordet och varje F-knapp har tre funktioner var, och varje funktion har ytteligare 16 alternativ som var och ett blir ytteligare 16 alternativ. Så jösses....men jag hörde nånstans att vi inte på långa vägar kommer att använda alla funktioner, jag håller tummarna. Vi ska ju bara sitta på inrikis de första veckorna, men sedan blir det utrikes. Whihoo!! :D

Ikväll ska jag mysbada i mitt nya badkar.

Längtar efter en lååång helg

Oh nej :( idag är det verkligen en dålig dag. En såndär dag då jag vill åka från stan och göra någonting annat, träffa annat folk. Jag längtar bort, har panik, känner mig stressad. Det är bara Tisdag men jag skulle verkligen behöva en helg nu, en helg utan fest en helg då jag bara tar det lugnt och försöker trivas. En låååång helg så att jag hinner lessna på den.

Idag får jag mina växter och blommor till lägenheten, då kommer det kännas himla mycket mysigare där. Jag tog bilder igår när jag och Gunnar käkade thaimat på mattan, supergott! men har glömt att lägga in dom. Har ju bilder på lägenheten också. Ska fixa någon dag, kanske i morgon!



Promenad längs storsjön

Ikväll har vi promenerat längs storsjön. Vi missade nästan solen med lyckades få några stänk på oss. Såklart fick telefonen vara med och några fina bilder blev det.


       

        image292




EDISS

Måndagen fortsätter med EDISS som är SAS bokningssystem och jag måste lära mig 3-bokstavskoder, men nu är det fika. Jag kan inte hålla mig ifrån den varma (onyttiga) chokladen som är fullproppad med socker + att man kan välja extra grädde. Så jag sitter här istället, kanske piper iväg och fyller på vattenflaskan och andas lite frisk luft. Inatt ska jag nog sova på Rådhusgatan, måste börja använda lägenheten nu när jag väl har en! Men vi måste ha stolar till köksbordet så att vi kan bjuda trevligt folk på fika.

Hittade nyckeln till cykeln så jag behöver väl inte köpa ett busskort. Frågan är bara om jag orkar cykla om det en morgon spöregnar, men i det fallet kan jag ju kanske betala 18 kr för bussen.

Sol i morse när jag gick till jobbet men nu börjar det mulna, det skulle väl bli regn idag?



på Frösön



Uppdaterar bloggen medans äppelpajen är i ugnen, har fortfarande inget internet i nya lägenheten men nu hänger jag på Frösön med trötta Gunnar som somnat i soffan. Festen igår på Plaza var väl sådär, lite halvseg. Så vi gick mellan hårdrocks G3 och Mark Twain. Kändes mest bara som att jag gick och väntade på att någonting roligt skulle ske, men det kom aldrig. Magda och jag liftade hem med Christer efter att ha mumsat stripps på sibylla.

Tja, en halvlyckad kväll. Jag somnade jäkligt bra i min sköna säng.

Flytten till Rådhusgatan gick bra, mamma fick köra istället för Towsen som hade festat natten innan. Men nu har jag alla mina grejer i lägenheten och en hel säng som först inte såg ut att kunna användas, men händiga Sara tog hand om problemet. Så behöver du ha din halvdåliga IKEA säng ihopsatt så hör av dig till mig! Hehe, närå...

Har fått två söta väskor och en jacka som Gunnars söta mamma inte längre ville ha. Kul! :)
Är så roligt med sånt som ingen annan har.

Nu ska jag äta paj!



Flytt idag

Idag ska det flyttas grejer och möbler till lägenheten :D
Och där har jag inget internet än så länge, så ni som mailat mig angående header till bloggen, den kommer!
Tar bara lite tid.

Nu börjar..allvaret..?

Carolina har fått ny bloggdesign.

Första dagen på SAS var hur rolig som helst, en massa lekar och annat lära känna tjaffs. Sköna glada människor som skrattar och bjuder på sig själva. Där kommer jag garanterat trivas. Känns lite motigt att kliva upp på mornarna, när ska jag nu ha tid att göra allt jag vill!? Men gissar att det bara är att le och vara glad, det är väl såhär alla lever antar jag. Tidiga mornar och långa dagar. Usch jag är så bortskämd med en massa ledig tid.

Men min morgon började bra iallafall :P

Har fått nycklarna till lägenheten, nu måste jag bara komma ihåg att betala hyran ikväll, jag och mitt dåliga förvirrade minne. Gunnar, Roger och Towa hjälpte mig att flytta en hel hög med grejer ifrån Emmas förråd, hann rota runt i lite lådor och hittade sånt jag inte sett på länge - som den bruna jackan, dom röd/guldiga converseskorna. Finns ingenting som känns så skönt som att ha alla grejerna på samma ställa, bara en sån sak som att få ha byrå med kläder. Jag vet exakt vart det är - inget borttappat, inget bortlånat. Att få ha mitt smyckeskrin framme så det bara är att plocka det som passar mitt humör för stunden utan att behöva planera vad jag ska packa i en väska. En stor spegel ska jag ha och mycket musik.

Jag ska bli värsta bullmamman, baka kakor och bröd och bjuda på goda grytor!

På lördag är det open minde fest på Plaza. Jag vet faktiskt inte om jag ska gå.

Igår var vi på News en sväng jag Gunnar Roger Emma och Towa, skönt. jag trivs så bra med er, visst kan systrarna surra hål i huvudet på mig men oj vad ni alla får mig att skratta! Mer av det tack.



bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0