TRÄNING!

Jösses! Idag körde vi i FnM gruppen ett av fristilens Grit pass. Fy sjutton. Har nog aldrig varit så död efter ett träningspass. Men det är en fruktansvärt skön känsla!!! Som belöning till mig själv bakade jag lite nyttigare grahamsbullar och tatuerade mig själv på låret. Jag behöver pausa lite i träningen och enda sättet att tvinga mig att hålla mig borta från gymet några dagar verkar vara en läkande tatuering.. Så ja det blev så.


Jobb!

Ja, någon dag tar ju faktiskt föräldrardagarna slut!!! :S
I helgen har jag sökt två jobb. Bra gjort Sara.

Tänk på detta ni medan jag säger Godnatt <3


Mina finaste!


Sara <3 Semy

Jag fick present idag! :) En tröja och underkläder. Haha. Semy brukar slänga mina sunkigaste underkläder när han tvättar :S Men detta är nog första gången han fyller på med nytt ;) Kommer ihåg när jag packade inför förlossningen och insåg att mina största skönaste hängigaste ej åtsittande trosor var borta!? Då kom det fram att Semy tydligen inte tyckte dom var så fina..och hade i smyg slängt dom!

Vi tatuerade in varandras namn idag. Jag har aldrig förr känt så, att jag för alltid alltid ska vara med någon. Men nu gör jag det. Det kände jag från första stund med Semy. Låter fånigt va? Men man bara vet när det är rätt.


En dag hos Towa ser ut såhär!


Energi!

Välkommen tillbaka energin :) Den regelbundna kosten och träningen ger mig en massa positiv och härlig energi, så skönt att känna att jag äntligen är på banan igen. Det är lite pyssel att få till fyra träningspass i veckan, men har sån jäkla underbar familj som ställer upp som barnvakt i tid och otid. Lite jobb och lite tatueringar på det och jag har fullt upp. Tur Mila är så jäkla cool. Som sin mamma :P Hon hänger bara på och är så nöjd ändå. Tjoho vad allt känns enkelt just nu!! Och jag förtjänar det.

Lite gott & blandat bilder!


Pulka promenad

Vaknade tidigt som sjutton ändå såklart, är så tomt och tyst hemma utan Mila så det går inte att slappna av. Vi är i Husås nu och har precis varit på promenad i snön, vi köpte en pulka på vägen hit :)


Revy

Vi började dagen med ett besök på badhuset sedan gissade jag mig till kalorierna på en veg burgare utan senap dressing och ketchup - mitt kostprogram tillåter mig 440 kcal på lunch/middag. 370 kcal till frukost och 170 kcal till mellanmål som jag ska äta tre gånger per dag. Inbillar mig att jag höll det även idag ;) Ska verkligen satsa stenhårt det här 10 veckorna med kostprogrammet och framför allt träningen! Vill inte känna att jag slängt pengarna i sjön eller i efterhand önska att jag ansträngt mig mer!

Just hemkommen från Östersundsrevyn, aldrig sett det förut men ikväll var vi på revy och trerätters middag på Clarion. Hur trevligt som helst :) Är riktigt skönt att vara lite barnledig och bara slappna av, surra och dricka kaffe i lugn och ro utan att behöva vagga, roa, pyssla och mata. Himla mysig kväll. Jag ringde igår till Clarion och sa till om att jag är vegetarian, fick svaret att "det fixar vi!" Till varmrätt ikväll fick jag falafel, kokt potatis, krossade tomater och en dillkvist..??.. Haha. Vem äter det egentligen? Fy sjutton va tråkig mat. Jag klagade lite och fick som tröst ett presentkort för två på deras lördagsbrunch ;) Toppen!

Nu blir det sova och en välförtjänt sovmorgon.




bloglovin
bloglovin
bloglovin


Resor och att tatuera är mina stora passioner i livet. Är jag inte på resande fot har jag ständigt en resa planerad. Klicka in dig på länken Resor för att läsa mer och bläddra bland bilder. Är gravid och väntar vårat första barn i Juli. Ser fram emot att planera våra resor. 2 vuxna + 1 barn. Helt nya äventyr väntar, följ med!

Delar mitt liv och min underbara lägenhet med pojkvän och tre fina katter. En ragdoll *Iggy Zsa Zsa Zoo. En blandis *Dimitri. Och vackra sphynxen *Bemisu be sure i´m beautiful.



Resor webbhotell sverige

Blogglista.se

RSS 2.0